- 31 Mayıs 2019
- 283
- 250
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Hele bir çocuğun olsun da bu günleri çok ararsınMerhabalar efenim,
Uyku düzenim birkaç aydır ciddi anlamda bozuk. Önceden erken yatarım erken kalkarım modunda takılan biriyken, gece 5'te yatıp öğlen 1'de kalkan birine evrildim.
Neyse en azından saçma saatlerde de olsa uyuyabiliyordum.
2-3 gündür ciddi anlamda uyuyamıyorum. Yatıyorum, dön dolaş babam dur, dalamıyorum uykuya. Yarasa modunda takılıyorum desem hayvancıklar gündüz uyuyorlar bende o da yok.
Uyuyamadığım halde yine normal halim gibi anlama kabiliyetim vs. yerinde olsun ona da amenna. Ama yok, alık gibi dolanıyorum ortada.
Bugün bulabildiğim en parlak fikri deneyeceğim. Hiç yatağa yatıp, uyumaya çalışmak ya da kestirmek gibi bir faaliyetlere girişmeyeceğim. Belki yarın daha kolay uyumama yardımcı olur.
Sizlerin şunu, bunu yap; iyi gelir, ben de bir zamanlar yaşamıştım; şundan, bundan oluyor olabilir gibi fikirleriniz varsa dört gözle bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
3 bardak papatya çayı içsem, işemeye gitmekten uykuya vakit kalır mı bilemedimHele bir çocuğun olsun da bu günleri çok ararsınbende bi ara öyle olmuştum 4 5 ay falan sürdü en son bi doktora gittim beni psikiyatri bölümüne yönlendirdi ama onunda tavsiye ettiği tek şey akşamları yemekten sonra 3 bardak papatya çayı inanılmaz etkili tavsiye ederim
Rezene de iyi fakat papatya çayı kadar etkili değil sadece bi gevşeme oluyor rezene çayı içince. Yok canım ne tuvaleti öyle bir uyuyorsun ki hic kalkamazsin umarım yatak döşek gitmez3 bardak papatya çayı içsem, işemeye gitmekten uykuya vakit kalır mı bilemedim
Şaka bir yana deneyeceğim.
Şu an evde rezene, ıhlamur falan var galiba. Onlar işe yaramaz sanırım.
Ay öyle demeyin, ben çok sidikliyim. Bir yudum su içerim, onu 1 litre şeklinde falan atarımRezene de iyi fakat papatya çayı kadar etkili değil sadece bi gevşeme oluyor rezene çayı içince. Yok canım ne tuvaleti öyle bir uyuyorsun ki hic kalkamazsin umarım yatak döşek gitmez
Ay öyle demeyin, ben çok sidikliyim. Bir yudum su içerim, onu 1 litre şeklinde falan atarım
Valla gel iki gün benim bebege bak ,başın yastık yüzü görür görmez horlamaya başlarsın:))Merhabalar efenim,
Uyku düzenim birkaç aydır ciddi anlamda bozuk. Önceden erken yatarım erken kalkarım modunda takılan biriyken, gece 5'te yatıp öğlen 1'de kalkan birine evrildim.
2-3 gündür ciddi anlamda uyuyamıyorum. Yatıyorum, dön dolaş babam dur, dalamıyorum uykuya. Yarasa modunda takılıyorum desem hayvancıklar gündüz uyuyorlar bende o da yok.
Uyuyamadığım halde yine normal halim gibi anlama kabiliyetim vs. yerinde olsun ona da amenna. Ama yok, alık gibi dolanıyorum ortada.
Bugün bulabildiğim en parlak fikri deneyeceğim. Hiç yatağa yatıp, uyumaya çalışmak ya da kestirmek gibi bir faaliyetlere girişmeyeceğim. Belki yarın daha kolay uyumama yardımcı olur.
Sizlerin şunu, bunu yap; iyi gelir, ben de bir zamanlar yaşamıştım; şundan, bundan oluyor olabilir gibi fikirleriniz varsa dört gözle bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
Çok cazip bir teklif gibi geldiValla gel iki gün benim bebege bak ,başın yastık yüzü görür görmez horlamaya başlarsın:))
Aynı been.Merhabalar efenim,
Melatonin takviyesi. Eczanelerde var. Düzenli kullanımla uyku hormonunu düzenliyor. Tabii altta yatan başka bir sebep yoksa.Merhabalar efenim,
Evet, aslında ılık duş her zaman işe yarar :)Bir dönem 2-3 gün uyuyamadığımı biliyorum.
Bir şeye stres mi yaptın ? Öyle olduğu zamanlar ben uyuyamam mesela.
Tavsiye vereceğim tek şey var o da ılık bir duş alıp tv karşısına geçmek. Bende hep işe yarıyor. Uyumaya odaklanırsam asla uyuyamam bende.
Havalarda çok sıcak belki ondan da uyuyamıyorsundur.
Aslında kritik nokta bu galiba. Arkadaşlarla gündüzler torbaya girmiş gibi, gece yarısı oldu mu başlıyoruz goygoy yapmaya.Saat 5e kadar ne yapıyorsunuz? Telefon vs. Ekranları uykuyu kaçırırmış. Uyumadan bi saat önce fln bırakmak lazım.