Yarasa gibin, vampir gibin 🤦

Hele bir çocuğun olsun da bu günleri çok ararsın bende bi ara öyle olmuştum 4 5 ay falan sürdü en son bi doktora gittim beni psikiyatri bölümüne yönlendirdi ama onunda tavsiye ettiği tek şey akşamları yemekten sonra 3 bardak papatya çayı inanılmaz etkili tavsiye ederim

3 bardak papatya çayı içsem, işemeye gitmekten uykuya vakit kalır mı bilemedim
Şaka bir yana deneyeceğim.
Şu an evde rezene, ıhlamur falan var galiba. Onlar işe yaramaz sanırım.

3 bardak papatya çayı içsem, işemeye gitmekten uykuya vakit kalır mı bilemedim
Şaka bir yana deneyeceğim.
Şu an evde rezene, ıhlamur falan var galiba. Onlar işe yaramaz sanırım.
Rezene de iyi fakat papatya çayı kadar etkili değil sadece bi gevşeme oluyor rezene çayı içince. Yok canım ne tuvaleti öyle bir uyuyorsun ki hic kalkamazsin umarım yatak döşek gitmez

Rezene de iyi fakat papatya çayı kadar etkili değil sadece bi gevşeme oluyor rezene çayı içince. Yok canım ne tuvaleti öyle bir uyuyorsun ki hic kalkamazsin umarım yatak döşek gitmez
Ay öyle demeyin, ben çok sidikliyim. Bir yudum su içerim, onu 1 litre şeklinde falan atarım

Asmr videoları oluyor. Saç tarama,makyaj yapma tarzı. İnternete yaz asmr uyku videoları diye çıkar. 10 dk sonra uyuyakalıyorum

Spor yapabilirsiniz.
Ben yürüyüş yaptığımda o gece erken uykum geliyor.
Bir de YouTube’dan video açıyorum, izlerken gözlerim kapanıyor.

Valla gel iki gün benim bebege bak ,başın yastık yüzü görür görmez horlamaya başlarsın:))

Aynı been. 1 buçuk saattir, uyumak için dört dönüyorum yatakta. 7den sonra ancak dalabiliyorum, ben uyuyamadan çocuklar uyanıyor. Eşime öyle hevesleniyorum ki kafayı koymasıyla uyuyor.
Kafamda deli sorular var, ben sanırım onlardan uyuyamıyorum. Gerçi onları düşünmesem de gün değerlendirmesi yapıp heder oluyorum. çözüm bulamıyorum. Uykudan ölüyorum, uyuamıyorum.

Melatonin takviyesi. Eczanelerde var. Düzenli kullanımla uyku hormonunu düzenliyor. Tabii altta yatan başka bir sebep yoksa.

Saat 5e kadar ne yapıyorsunuz? Telefon vs. Ekranları uykuyu kaçırırmış. Uyumadan bi saat önce fln bırakmak lazım.

Ben uykusuzluk sorunu hic cekmedim,bir donem haric,onda da yatmadan once sut iciyordum o sayede uyuyabiliyordum. Eger sutu seviyorsaniz deneyin derim

Bir dönem 2-3 gün uyuyamadığımı biliyorum.
Bir şeye stres mi yaptın ? Öyle olduğu zamanlar ben uyuyamam mesela.
Tavsiye vereceğim tek şey var o da ılık bir duş alıp tv karşısına geçmek. Bende hep işe yarıyor. Uyumaya odaklanırsam asla uyuyamam bende.
Havalarda çok sıcak belki ondan da uyuyamıyorsundur.

Evet, aslında ılık duş her zaman işe yarar :)
Yakında benim için önemli bir sınava gireceğim belki farkında olmadan ona stres yapıyorumdur :/

Saat 5e kadar ne yapıyorsunuz? Telefon vs. Ekranları uykuyu kaçırırmış. Uyumadan bi saat önce fln bırakmak lazım.
Aslında kritik nokta bu galiba. Arkadaşlarla gündüzler torbaya girmiş gibi, gece yarısı oldu mu başlıyoruz goygoy yapmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…