Yarasa gibin, vampir gibin 🤦

Bi derdiniz mi var

Bir ara ben de aynı şekilde geç yatmaya alışmıştım ve uyuyamadım bir süre. Diğer gün dayanın uyumayın akşam da ılık süt için uyursunuz diye düşünüyorum. Papatya çayı da çok faydalı diye duydum.

Yanlış hatırlamıyorsam hayattan zevk alamıyorum diye konunuz vardı. Kendimde gördüğüm bir şey: gece uyumayınca gün boyu modum düşük oluyor; üzüntüye tatminsizliğe yatkın oluyorum. Bunu uykum düzene girince net fark etmiştim. Sizinki de düzene girer umarım :)

Teşekkür ederim güzel temenniniz için.
Haklısınız galiba, zevk alamama durumum belki uyku problemimden kaynaklanıyordur :)

Hep sivri zekalı arkadaşlarım yüzünden. Gece 12'den sonra akıllarına geliyor güzel güzel sohbet konuları açmak. Sonra kendileri uyuyor, ben kalıyorum böyle

Benim saçma bir yöntemim var sevdiğim dizi film ya da müge anlı hahaha onlardan birini açıyorum sabaha kadar sesiyle uyuyorum

Öncelikle başlık çok tatlı :) Bu durum bir rahatsizlik belirtisi bence cunku dahiliyeye gittigimde bir suru sikayet soruyir doktor ve bunu da soruyor var mj diye.

Öncelikle başlık çok tatlı :) Bu durum bir rahatsizlik belirtisi bence cunku dahiliyeye gittigimde bir suru sikayet soruyir doktor ve bunu da soruyor var mj diye.
Teşekkür ederim iltifatınız için :)
Dün itibariyle sorunumu çözmüş bulunmaktayım, sanırım biraz serotonin eksikliği çekiyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…