- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ben de hep öyle düşünürdüm ama böyleyken normalde olduğunuz verimli insan olamıyorsunuz ne yazık kiAy keşke uyuyamasam da şu işlerim yetişse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hep öyle düşünürdüm ama böyleyken normalde olduğunuz verimli insan olamıyorsunuz ne yazık kiAy keşke uyuyamasam da şu işlerim yetişse
Aa uyku mu getiriyor? Bilmiyordum.Gece yatmadan önce bir tabak yoğurt ye
O gençleşmeye yarayan bir şey değil mi, yanılmıyor isem?Melatonin takviyesi. Eczanelerde var. Düzenli kullanımla uyku hormonunu düzenliyor. Tabii altta yatan başka bir sebep yoksa.
Owww 4 yıl bir hayli uzun süreymiş. 4 yılda bir bebek, düzenli gece uykusuna geçiş yapmıyor mu? :/cocuk yap... uyku bana ben uykuya hasret 4 senedir...
Uyku hormonu. Gençleştirmiyor malesef. Denenmiştir :) ama gündüz zombie gibi görünmeni doğal olarak engellerO gençleşmeye yarayan bir şey değil mi, yanılmıyor isem?
Geçen yıl teyzem kullanıyordu, anneme de önermişti. Ama yaşi gereği annaboleyna kullanmasın demişti.
15 ay arayla iki bebek var... hamileligimde de uyuyamadim. hicbirsey degil soyle huzurlu sabah dinc kalktigim bir uykuya hasretim...Owww 4 yıl bir hayli uzun süreymiş. 4 yılda bir bebek, düzenli gece uykusuna geçiş yapmıyor mu? :/
Ben 3 yaşında verdim çocuğuma, çocukların soğuk algınlığı şuruplarında bile ekliyorlar gece iyi uyusunlar diye. Başka birşey olabilir teyzenin kullandığıUyku hormonu. Gençleştirmiyor malesef. Denenmiştir :) ama gündüz zombie gibi görünmeni doğal olarak engeller
Ben de hayatım boyunca orda, burda sızıp uyuyanlara çok imrenmişimdir. Ne bileyim koltukta tv izlerken uyur kimisi, kimisi otobüste bir yere giderken falan. Hayatımda hiç öyle bir durumun olamadı, bir kez dışında. Onda da 1 hafta önce ameliyat olmuşken deniz yolculuğu yapmak durumunda kalmıştım, feribotta kafam her düştüğünde uyana uyana bir yolculuk yapmıştımAynı been. 1 buçuk saattir, uyumak için dört dönüyorum yatakta. 7den sonra ancak dalabiliyorum, ben uyuyamadan çocuklar uyanıyor. Eşime öyle hevesleniyorum ki kafayı koymasıyla uyuyor.
Kafamda deli sorular var, ben sanırım onlardan uyuyamıyorum. Gerçi onları düşünmesem de gün değerlendirmesi yapıp heder oluyorum. çözüm bulamıyorum. Uykudan ölüyorum, uyuamıyorum.
Olabilir, haklisiniz. Bir bakarım ona :)Ben 3 yaşında verdim çocuğuma, çocukların soğuk algınlığı şuruplarında bile ekliyorlar gece iyi uyusunlar diye. Başka birşey olabilir teyzenin kullandığı
Denemiştim galiba bunu. Vücut sıkılmaktan istemeye istemeye uyku moduna alıyordu kendini galibaOdan baya karanlık olsun Anna, hiç hareket etmeden 15 20 dakika yatakta dur ama parmağın bile kıpırdamayacak sonra vücut kendini salıyor, yani bilimsel bi şey ama herkeste işe yarar mı bilmiyorum
Olmadı son çare uyku ilacıDenemiştim galiba bunu. Vücut sıkılmaktan istemeye istemeye uyku moduna alıyordu kendini galiba
Bunu yaparken olumlama da yapıyordum galiba, papağan gibi aynı cümleyi art arda söyleyip durarak..
Valide hazretleri de biraz önce, akşam sana melisa çayı yapayım dedi. Bakalım inşallah işe yatarHmmm normalde yanımda tık deseniz uyanırdım.
Melisa çayı içtim. Sonra o gece öyle bir uyumuşum ki...