Yaramaz kizim,2 yas sendromu ..Nasil yaklasmaliyim.. :(

Ya rahat olamiyorum iste hadi bisey olsa.. ne gerek vardi kopekle oynamasina diye yillarca kendime kizacagim bisey olursa hadi?

Ben de normalde sinirli ve dedigim dedik birisiyim. Ama beni gorenler bravo valla iyi idare ediyosun diyor. Hic biseye gostermedigim tolerans kìzima karsi var. Mesela ben daha evlenmeden kardesimle knsurken derdk ki ay senin yaramaz cocugun olursa doversin valla cekemezsin sen. Ben de derdim ki,ay evet onu mu cekcem dòverim derdim ama sakasina tabi. . Hic de oyle degil simdi kazin ayagi.. ben hayatimda hic bir cocuga vurmamis itelememis bi insanim bu arada, cocuklarla cocukca konusurum buyuk diliyle de degil. Onlarin gozuyle bakmasini bilirim. Sasirma heyecan vs mimiklerim fazladir mesela,cocuklar cok sever beni. Evet cok da snirlymdir ama cocuklara karsi oyle degilim..ki kendi kizima mi olayim. Bazen sinirlar disina cikacaksa hayir,zararli kizim yararli olsa tamam ama olmaz ,istedigin kadar agla vermiycem aglayabilirsin..vs vs ..gibi seyler diyerek uzaklastryorum. Uzaklasmàzsa da orda agliyor evdeysek mesela. Ellemiyorum . Ben uzaklasyorum sonra bi vakit sonra susuyor kendi zaten..
Annelerin obsesifliginden etkilenmesi de cok normal. Ben de kildan pis seylerden acayip huylanirim. Annem tabak yere dusse evde ozonlardi. Kil kas kirpik ucsa biyere orayi ozonlardi. Yerdeki bi poseti alip mutfakta tezgaha koyamazdik.elinde banyo copu torbasiyla mutfgin onunden gecerken kapiyi kapattrirdi mesela. Millet gidip mutfaktaki cople bile birlestiriyo kimisi ..
Ben de simdi oyleym ama biraz daha rahatim ona gore. Kizim bardak catal kasik tabak yerlere indirip oynuyor ve ben kil mil yapismis degilse makinaya oylece diziyorm bi suya tutup. Annem olsa ozon banyosu yaptirirdi tabaklara . ..

Biz artık yeter ki ağlamasın da ne yaparsa yapsın moduna çoktan geçtik. Çok yiprandim çünkü kafam kaldırmıyor artık. Umarım duzelirler ne diyim. Giden ömürden gidiyor işte boyle. Dün akşam ilk doğduğu zamanlardaki fotoğraflarına, videolarina baktık. İçin burkuldu resmen. Bebeğimin buyumesinin tadını çıkaramadım. O zamanlar kolik ağlamaları yüzünden, acı çekmesi yüzünden tek yaptığımız o sussun diye evde fon makinesiyle gezmekti. Yavrum o kadar çok ağladı ki hayat zehir olmuştu artık. Tek istediğim bir an önce buyumesiydi. Öyle böyle bu aya kadar geldik. Ama huysuzluk kaldı iste. Sabır diliyorum sadece. Yapacak hiçbir şey yok.

Bunun kedi hastası olanı bende mevcut. Hatta 5 yaşında hala öyle . 2 3 yaşlarında ilken kedilerle kucaklaşmalar fln neler neler yaptık . Şimdide uzaktan kedi besliyor. İnatçı dönemleri çok zor olsada birşeyleri anladıkça sakinleşiyorlar üzülme bu kadar ,zamanla geçecek . Ancak eşlerin birbirleriyle çelişmemeleri lazım çocuğa karşı.

ahhh bu takıntılık... ben de öyleyim ve sürekli eşimin "rahat ol biyaaaa" demesiyle çıldırıyorum. olamıyorum arkadaşım olamıyorum... malesef rahat bi anne değilim. keşke olabilsem.

ama sana bişi söylim mi bizim izin vermediğimiz şeylere babalar izin veriyorlar ya aslında hiç iyi bir şey değil. çocuk yüz buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…