Yarama Yara actilar..KIRGINIM.

ben eşinizin kafasına dank ettirecek olayı merak ettim,ne oldu da bu kadar saçmalyana kafa tutan adam dönüverdi??
bir de çocuklarınız küçük mü?

ben de çok merak ediyorum

Anlatayim size..
Kendisi Ramazanin ilk gunu oruc tuttu. Oruclu iken elindeki sigarayi alip oynuyordu. Bende oyle yapma madem sigara icecektin oruc tutmasaydin. Nefsine hakim olamiyorsan tutma oruc dedim. Bu sekilde yapma insanin zoruna gidiyorsa Allahinda zoruna gider. Hem orucsun hemde eline sigara alip tutuyorsun onu dedim. Kendisi sinirlendi. Zaten oruc tutarken asabi oluyor. Sonra bu konular acildi yine. Ailen bak cocuklarimi ne ariyor ne soruyor. Dedelerini kaybetti cocuklarim oysa babanda onlarin dedesi ama akillarina gelmiyor cocuklarimi arayip Bak ben sizin dedenizim sizi seviyorum demek dedim.. O da ben napayim aramiyorlar sormuyorlar. Cocuk degiller arasinlar dedi. Bende ailesine zaten kirgin oldugumu asla konusmam ama cocuklarima neden tavir yapiliyor dedim? Bu sinirlendi benim ustume yurudu bana vurdu 2 kere. Vucudu demir gibi olmustu ofkeden! Bende korktum. o an masaya caydanlik getirmistim kaynar su sicacikti. Birden eli carpti ve o caydanliktaki kaynar su bacagina komple dokuldu. Bana el kaldirdiktan sonra. Bacagi komple yandi. Kipkirmizi oldu. acidan duramadi. Hemen doktora goturdum. O an anladi ki, bana haksizlik yapti. Bu kadar siniri, hakareti hak etmedigimi. Allah benimle oldu resmen. O ettigi ile kaldi.. Cok korktum. Allah beni uyardi resmen dedi.. O andan itibaren bana cok degisti. Bacagi cok kotu yanik suanda.. komple bacagi.

Evet Allah razi olsun.
Ki, bu evlat Babasina cok duskun,babasina yasarken bile asla laf getirtmemis biriyse..?
Esim ve ailesi Babama olan hassasiyetimi bildikleri halde bana bunu yaptilar.
Esim hataliyiz diyor.

Size fevri yorumlar da yapmak istemiyorum ama burnunu sürterdim sanırım ben olsam. Daha da haklı çıkacağınız günler gelir inşallah. Hepsi ağlasın kapınızda. Çok sinir oldum ben. Allah yardımcınız olsun.

Ya ben ama anlamıyorum neden arasın istiyorsunuz ki çocuklarınızı? Onlar değil mi çocuklarınızın bunlara şahit olmasına sebep olan. Küçücük gözlerine korku salan. Aramasınlar eksik olsunlar uzak olsunlar sizden de çocuklarınızdan da.
Ve o bir çok hakaretler etmek istediğim varlık size vurdu demek. Allah onu da bildiği gibi yapsın.

Amin arkadasim Allah razi olsun. Allahtan baska dayanagim cocuklarimdan baska kimsem yok. Annemide uzduler,benide uzduler. Meger ne kadar meraklilarmis bir yuvanin yikilmasina. Namazinda niyazinda insanlar oysa. Ben Babami,atami kaybetmisken gecmisi konusmanin, beni sikayet etmenin,beni yere vurmanin, kizin bosansin demenin nesi normaldir? Sana sorarim. Ben hakliyim ve onlari Allaha havale ediyorum. Asla agzimi acip yuz goz olmadim bu konuda. Sustum ve susmayada devam ediyorum.
Ramazandir kalp kirmiyayim diye Allah rizasi icin susuyorum suan. Anneme ve bana bu yaptiklariniz neydi diye hesap bile sormadim! Allaha biraktim. Susmak oyle kolay degil sabir etmek oyle kolay degil. Ama ben bana yakisani yapayim..Sabir edeyim.

oglumun dogum gunuydu inanir misin aradilar. Konustular oglumla ve diger cocuklarimla. inanin baska kadin olsa cocuklarini konusturmadi. Vicdansiz olmiyayim diyorum cunku Allahtan korkuyorum. Evet onlar benim cocuklarimi aglatti,uzdu. cocuklarimi dusunmediler annelerine bosansin! dediler. Napayim canim arkadasim bende bir sabir var ki.. Umuyorum bu sabrimin mukafatini alirim. Dahada hep herzaman hakli ben cikarim..Onlar utansin...
Bu seferde bana iftira atarlar torunlarimizi bize konusturmuyor diye.
Ama torunlarini arayan yok zaten ortada.
Meger nasil meraklilarmis benim yuvami yikmaya...

Başınız sağolsun.eşiniz de ailesi de hatalı.hele eşiniz çocuk gibi her şeyi ailesine anlatıyo.aile olduğunuzun farkında değil

Başınız sağolsun.eşiniz de ailesi de hatalı.hele eşiniz çocuk gibi her şeyi ailesine anlatıyo.aile olduğunuzun farkında değil
Sagolun Allah razi olsun.
Evet sanki bir cocuk gibi acip beni sikayet etmesi, bosanmak gibi ciddi bir konu hak.da ailesine bildirim yapmasi beni cok sasirtti ve yaraladi. Benim bir sey yapmama gerek bile kalmadi cunku Allah onu uyardi zaten. Kendisi biranda degisti bana..
Hem ailesi nasil bir suurla benim acili anami ariyor beni sikayet ediyor. Ben cocuk muyum annem beni kulagimdan ceksin? Ben boyle bir rezillik gormedim. Annemde cok kirgin ve konusmuyor onlarla.
Babamin kirkini verdik arayip Allah kabul etsin bile demediler. Oysa babam onlara nasil deger verirdi,ogullarina da.

Oku oku sinir küpü oldum burda
Allah babacığınızın mekaninı cennet eylesin
Annenize ve size sabırlar diliyorum...
Varmış bunda da bi hayr değilmi ?
Bakın ,o insan müsvettelerinin size ve evliliğinize olan düşünceleri görmüş oldunuz görmeyin gitmeyin konuşmayın.. Onlara rahat batmış belliki ! İnsan olan evladının yuvası için "herkes boşanıyor boşansınlar" demez !
O görümce denen yılan zaten gdip yetiştiriyor başı göğe ermiştir eminim !( bi daha ona mutluluğunu dahi anlatma )

Amin arkadasim Allah razi olsun.
Evet bunda da bir hayr varmis. Zaten bana karsi ikiyuzlu olduklarini tahmin ediyordum. Biliyordum. Bana cok yalnislar yaptilar simdiye kadar ama hep sustum,sabir ettim. Ama bu son nokta oldu. Ben canimi kaybetmisim, cigerimi kaybetmisim acima bak,onlarin derdi neymis. Bana darbe vurdular ogullarinin kafasini celip..insan olan bunu demez tabiki. Ben sok oldum. O gorumcem benim gozume artik gorunemez. Bitmistir. Onu Allah affetsin. Birdaha kimseye mutlululugumu bile anlatmam artik. Bu bana bir ders oldu. Umarim esimde akillanir bundan sonra.

Umarım...

ya buyuk dedigin arayi bulmaya calisir hemen oglum bosanmak istiyor nedir yaa

Büyüklükleri bu kadarmış arkadaşım.
Annem ve ben şok olduk. Çok kırıldık. Ve Babam rahmetli olmuş onun ardından bu hele hiç olmamalıydı? Siz affeder miydiniz?

Büyüklükleri bu kadarmış arkadaşım.
Annem ve ben şok olduk. Çok kırıldık. Ve Babam rahmetli olmuş onun ardından bu hele hiç olmamalıydı? Siz affeder miydiniz?
affetsemde eskisi gibi olmazdim heralde ama siz bana sormayin ben yapilani unutan biri degilim hic

affetsemde eskisi gibi olmazdim heralde ama siz bana sormayin ben yapilani unutan biri degilim hic

Bende unutamam canım. Eskisi gibi asla olamaz zaten. Ne güvenim ne inancım kaldı bu aileye. Yazık ettiler oysa ben onlara son derece saygılı ve dürüsttüm. Onların acılı gününde asla onlara yara açmadım. Ama onlar yaptı. Utansınlar

ben eşinizde ki bu duygu değişimlerini anlamadım desem..
önce küfür ettiği için özür dilemiş
sonra kalkmış ailesine anlatmış anneni arattırmış ..
eve gelmiş boşanalım demiş sonra vazgeçmiş..
sonra farkına varmış..

her zaman bu kadar sık fikir değiştiren bir adammıdır ?
hem suçlu hem güçlü müdür ?

Evet maalesef ve bu beni çok yordu. Ben 18 yıldır eşimin bu önce yapıp sonra pişman olmalarından yoruldum usandım. Ailesi yaşamıyor tabi bu evde benimle. El kızısın nede olsa onlara göre. Umarım bu bana karşı yaptığı son dengesizlik olur.Umarım

Hem suçlu hemde güçlüdür. Bu konuda beni nasıl yordu anlatamam ailesini ve kendini asla haksız görmeyip beni suçladı kötüledi yaraladı. Sonra kurban olduğum Allah onu bir uyardı ki sorma

Başınız sağolsun
Allah sabır versin
Anladıgım kadari ile cocuklar için eşinizi affetmişsiniz ama ben olsam o aile ile asla konusmazdım
Büyük olup arayı düzetmeleri gerekirdi
Yangına resmen körükle gtmısler
Ve kaç senelki gelinlerisiniz yuva kolay mı kuruluyor

Amin Allah razi olsun.
Aileleri inanin ben karistirmadim. Ben sadece gorumcemle dertlesmek icin yazdim.
Aileleri arayan esim ben degilim.
Bende bundan dolayi cok sinirliyim. Neden aileler duysun, neden benim annem uzulsun. ?
Evet kimse uzulmemeliydi , olmus bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…