- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
- 198
- Konu Sahibi sookiestackhouse
Süt sezeryan vs yazmissin Sütün gelmezse mama verirsn. beraber sut mama sut mama gidersin . hemsireler zaten geliyor 2 saatee bir bakiyor emzirmene yardim ediyor. Ertesi sabah kilo kontrolü olir zayiflama coksa mama alirsin mama sut devam edersin bir hafta sonra mamayi bırakırsın üzülme o konuda kucik ebat mama al. Esin evham yapmış da dikkat etsin kendine yeter .cok takma
Arti protein agirlikli beslen onlae cocuga kilo aldiriyor yumurta yogurt et vs sekerden uzakdur
O konuda instg Hastalanmayancocuk nici oyle cok iyi tavsiyeleri var anne çocuk beslenme adına ben ona hep baktim mukuslu kaka mesela alerjik degilse diyor protein az beslenen anneden kaynakli diyor ben ona gore besledim hep kilo alımı vs iyidi
Arti protein agirlikli beslen onlae cocuga kilo aldiriyor yumurta yogurt et vs sekerden uzakdur
O konuda instg Hastalanmayancocuk nici oyle cok iyi tavsiyeleri var anne çocuk beslenme adına ben ona hep baktim mukuslu kaka mesela alerjik degilse diyor protein az beslenen anneden kaynakli diyor ben ona gore besledim hep kilo alımı vs iyidi