• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın doğuma giriyorum ama çok kötüyüm

sookiestackhouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
1.136
2.374
133
İyi geceler,
Doktorum normal doğum zor görünüyor dediği için yarın sezaryan ile doğum yapacağım kısmetse. Bana yardımcı olmak için annem babam ve kızkardeşim şehir dışından geldiler. Ancak yolda durup mola yerinde yemek yedikleri için eşim inanılmaz kızdı ve beni de ailem karşı ezik olmak ve bir tavır koyamamakla suçluyor.
Şöyle ki eşim covid konusunda inanılmaz hassas. Çevremizde olmayan bi biz kaldık diyebilirim. İşte ben yarın doğuma girecekken, ailemin bunu yapmış olmasını saygısızlık olarak addediyor ve onlarla aynı odada bile oturmuyor şu anda. Tamamen haklı bu konuda ona katılıyorum çünkü kendi ailesine karşı da böyle. Geçen gün kızkardeşine gitmedik mesela bi misafiri gelmiş bizden önce diye. Ona hak verdiğimi söyledim ve üzerine gitmedim zaten bu konuda.
Kızkardeşim açık alanda yemek yedik kalabalıktan uzaktık dedi bana ama kocamla muhatap olmak istemiyor. Eşim zaten ailemin ona soğuk davrandığını ve artık bu son olayda ailem kendisine saygı duymadığı için kendisinin de onlara saygı gostermek zorunda olmadığını(ailem ona hiç önceden bir saygısızlık terbiyesizlik yapmadı bu arada sadece annem biraz tezcanlıdır ve ailem ve eşim,hatta ben, zaten çok sohbet edilecek sen sakrak ortamlarda olamıyoruz hep ister istemez çünkü arada yetiştirme ve kültür farkı var ister istemez.)
Ve ben üzülüp ağladıkça ağla ağla kime sökecek bu gözyaşların anca bana yaparsın ailene tek söz etme sen daha diyor. (kızkardeşime keşke yapmasaydınız hassasiyetleri biliyorsun vs diye çıkıştım bu arada)
Lafın özü yarın doğuracagım ama boşanma planları yapıyorum.

İyi geceler,
Doktorum normal doğum zor görünüyor dediği için yarın sezaryan ile doğum yapacağım kısmetse. Bana yardımcı olmak için annem babam ve kızkardeşim şehir dışından geldiler. Ancak yolda durup mola yerinde yemek yedikleri için eşim inanılmaz kızdı ve beni de ailem karşı ezik olmak ve bir tavır koyamamakla suçluyor.
Şöyle ki eşim covid konusunda inanılmaz hassas. Çevremizde olmayan bi biz kaldık diyebilirim. İşte ben yarın doğuma girecekken, ailemin bunu yapmış olmasını saygısızlık olarak addediyor ve onlarla aynı odada bile oturmuyor şu anda. Tamamen haklı bu konuda ona katılıyorum çünkü kendi ailesine karşı da böyle. Geçen gün kızkardeşine gitmedik mesela bi misafiri gelmiş bizden önce diye. Ona hak verdiğimi söyledim ve üzerine gitmedim zaten bu konuda.
Kızkardeşim açık alanda yemek yedik kalabalıktan uzaktık dedi bana ama kocamla muhatap olmak istemiyor. Eşim zaten ailemin ona soğuk davrandığını ve artık bu son olayda ailem kendisine saygı duymadığı için kendisinin de onlara saygı gostermek zorunda olmadığını(ailem ona hiç önceden bir saygısızlık terbiyesizlik yapmadı bu arada sadece annem biraz tezcanlıdır ve ailem ve eşim,hatta ben, zaten çok sohbet edilecek sen sakrak ortamlarda olamıyoruz hep ister istemez çünkü arada yetiştirme ve kültür farkı var ister istemez.)
Ve ben üzülüp ağladıkça ağla ağla kime sökecek bu gözyaşların anca bana yaparsın ailene tek söz etme sen daha diyor. (kızkardeşime keşke yapmasaydınız hassasiyetleri biliyorsun vs diye çıkıştım bu arada)
Kafayımı yemiş eşiniz?

İyi geceler,
Eşiniz ne kadar kaprisli gerçekten, bi yardım alabilir böyle katlanılmaz olur iyice. Eşimde covid olmamdan korkuyo ama aileme asla böyle şeyler yapmaz. İnsanlar yemek yemiş aç mı gelsinler ne saçma

Bu gerçekten yaşandı mı, ne biçim koca ya evlerden ırak.

Eşiniz ne kadar kaprisli gerçekten, bi yardım alabilir böyle katlanılmaz olur iyice. Eşimde covid olmamdan korkuyo ama aileme asla böyle şeyler yapmaz. İnsanlar yemek yemiş aç mı gelsinler ne saçma
Saçma tabiki belki aile gelmeden kaptı hastalığı ama iş yardım etmeye gelince ses yok tabi. O zaman kimse gelmesin ben karıma da bebeğe de bakarım deseydi.

Ne iyi adam kv ve kp nin dısarıda yemesine icerlemis evinde yemelerini istiyor diye düsünüyorum ben de okurken🥲
Covit gecirmeyen mi kaldi artik allasen.Sadece belirti göstermedigi icin test vermeyen ve durumunu bilmeyenler gecirmedim diyor iste..
Bebeginize odaklanin yarına odaklanin.Koca durumunu sonrasinda düsünürsünüz.

Covidden bu denli korkan bir akrabam vardı. Covid olunca da panik atak ve tansiyon hastası olmak hatıra olarak kendisiyle kaldı.

Aileniz sizin yanınıza gelmek zorunda olmadığı halde kalkıp gelmiş, bir yerde oturup yemek yemeleri kesinlikle suç değil. Eşiniz istediği gibi tavır takınsın siz kafaya takmayın, ailenize karşı kötü hissetmeyin ve boşanma planları da yapmayın. Yarın doğum yapacaksınız ve bebeğinize kavuşacaksınız, bundan başka hiç bir şeyi düşünmeyin. Eşiniz istediği gibi davransın, boşverin.

Resmen sizi ailenize karşı dolduruyor ne kadar tehlikeli .
Adamlar yol boyu aç mı kalsalardı ?
Tam doğum süreci size can sıkacak başka konu mu bulamadı .
Lütfen bebeğinizi düşünün ve eşinize kulak tıkayıp size yardıma gelen ailenize kötü davranıp pişman etmeyin insanları.
Sağlıklı doğumlar dilerim.

Saçma tabiki belki aile gelmeden kaptı hastalığı ama iş yardım etmeye gelince ses yok tabi. O zaman kimse gelmesin ben karıma da bebeğe de bakarım deseydi.
Ya millet dışarı çıkmadan kapıyo bu hastalıktan korkmakla kapmamanın hiç bi bağlantısı yok öyle olsa ben geçen sene covid oldum evden çıkmamıştım ama insanlarla birebir iletişim halinde olan eşime bulaşmadı bile o negatif ben pozitiftim. Hadi herşeyi geçtim nolursa olsun aileye saygı çok önemli daha gelişimini tamamlayamamış demekki

Ya millet dışarı çıkmadan kapıyo bu hastalıktan korkmakla kapmamanın hiç bi bağlantısı yok öyle olsa ben geçen sene covid oldum evden çıkmamıştım ama insanlarla birebir iletişim halinde olan eşime bulaşmadı bile o negatif ben pozitiftim. Hadi herşeyi geçtim nolursa olsun aileye saygı çok önemli daha gelişimini tamamlayamamış demekki
Evdeki 3 kişi de ayrı ayrı zamanlarda hasta oldu ucuyle de yattım hep negatiftim olduysam da farketmedim bile.

O kadar uzgunum ki su anda zaten sezaryan olacagim ve sutum gelmeyecek hemen simdi hic gelmezse diye korkuyorum. Ailene bi daha gitmem ben sen istersen gidersin diyor. Onlar beni eziyor sen de hassasiyetlerimi bildigin halde uyarmiyorsun aileni diyor. O kadar pismanim ki o konusmayi sesli yaptigima. Kardesim dediginde caktirmasaydim keske. O da kendisini anlamadigimi ve ailemin yaninda yer aldigimi dusunuyor. Kac sefer allahim ameliyatta bana bisey olsun yarin ve al canimi dedim bugun. Simdi de kopek gibi korkuyorum ya yavrumdan cikarsa bu duam diye. Yani lohusalik zaten basa bela bir de bununla ugrasacagim. Anneme soyleyecegim cok kalmasinlar. Bosuna onlarin da morali bozulmasin. Ve en agirima giden yarin doguracak olmami hice sayiyor. Duygu somurusu diyor. Sen ne zaman bu kadar kindar oldun deyince evlenmeseydin o zaman diyor. Ve ben hamile kalarak kendi hayatimi kendim mahvettim. Bu cocugu da mahvedecegiz. Allahim simdiden affetsin.

Çok üzüldüm gerçekten yahu tatlı heyecanlar yaşayacağınız gece neler düşünüyorsunuz kıyamam. Eşiniz başka şeylere de takıntılı mıdır böyle? Abartmış gerçekten. Aileniz kırılıp tavır yapmakta haklı, gördükleri muamele hoş değil.

Esime patlardim. Siz neyin derdindesiniz o neyin derdinde. Insanlar yol gelmis. Ac mi kalsinlar. Bu adamla birde evlat sahibi olmak var simdi. Ban yemege degmez, ama esinizin size saygisizca davranmasi icin aklima bir kac küfür gelmedi degil
Siz simdi esinizi birakin doguma hazirlanin. Allah saglikla kucaga almayi nasip etsin. Önemli olan siz ve bebeksiniz su anda.

Back