Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımm.. opuyorumnanaktanfatolina .!.:oyy maşallah ya sana sen ne becerikli hatunmuşsun böyle
tütüttü nazar değmesin canım
arkadaşımın dükkanında 2sene şu takı olayına baya bi sarmştım
ama o kadar zevkli o kadar kafa dağıtıyo ki helede yaptıkların başkaları tarafından beğenilip alınınca dahada bi mutlu oluyosun
Teşekkürler canım.Evet satış yapıyorum..minel aşk .!.:canım bunların hepsi birbirinden üzel satıyor musun?
hrsymsn .!.:çok güzel bunlar yaa emeğine sağlıkk
Teşekkürler arkadaşlar,sağolun.. opuyorumnanaktanedenizzz .!.:tek kelimeyle harika...............
Dokuma tezgahı ile yapıyorum canım,şemasını kendim çizmiştim onun..bayıldım bayıldım bayıldım masallah emegine saglık bende bu aralar takı yapmaya calısıyorum ama daha basit küpe yapımından ileri gecemedim :çok üzgünüm:
alıntı yapmayı beceremedim su ortadaki modeli nasıl yapıyoruz cok merak ediyorum yardımcı olabilirmisin???buyrunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
Kum boncuklarla takı yapmayı çok seviyorum.. Ve işi de çok güzel oluyor.. :) Teşekkürler cnm..VadidekiZambak .!.:Çok güzel bunlar ya özellikler küçük boncuklardan yaptıklarını çok beğendim..
paylaşım için tşkler..
opuyorumnanaktanharika takilar yapmisin bu cok hocuma gitti rica etsem nasil yapildigini anlatirmisin misinaya taktigin boncuklari nasil sabitledinde kaymiyofisfisfis