Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende takı hastasıyım. aynı zamanda yapıyorum da. bu modelin yapımını çok merak ediyordum. seninki bir harika olmuş. şeması var mı sende. eğer mahsuru yoksa açıklar mısın.:uhm:
Teşekkürler canım.Tabii ki mahsuru yok.Kolay gelsin canım..İşte şeması;canım bende takı hastasıyım. aynı zamanda yapıyorum da. bu modelin yapımını çok merak ediyordum. seninki bir harika olmuş. şeması var mı sende. eğer mahsuru yoksa açıklar mısın.:uhm:
Teşekkürler canım,nasıl değerlendirebilirim bilemiyorum,sadece çevremdekilere satış yapıyorum o kadar.. :)nem .!.:cnm süper ötesi yaaaaaaaaaaaaaaaaa valla gözlerim pörtledi yerinden bakarken...kesinlikle bu yetenegini degerlendirmelisin.....
Teşekkürler canım.Tabii ki mahsuru yok.Kolay gelsin canım..İşte şeması;
Teşekkürler canım,nasıl değerlendirebilirim bilemiyorum,sadece çevremdekilere satış yapıyorum o kadar.. :)
Teşekkür ederim canım..opuyorumnanaktanhepsı cok guzel ve ozenılmıs seyler ellerıne saglık..
Teşekkürler.. Ne demek yardımcı olabildiysem mutlu olurum.. Oldukça büyük bir arşivim var istediğin birşey olursa her zaman söyleyebilirsin canım.. a.s.FirstLady .!.:canım çok teşekkür ederim. bana çok yardımcı oldun.opuyorumnanaktan
emeklerine sağlık. yaptıklarını büyük ilgi ile izliyorum, süpersin.:hooray: