El Sanatları Yaptıklarım.. (Takı)

Ebru Şahin .!.:
hepsi birbiirnden güzel becerikli arkadaşım benim emeğine sağlıka.s.
Teşekkür ederim hayatımm,kankamm Şeniz

Todisch bunlarin hepsi bir harika. bi ara bende bros fln yapmaya calismistim.
Siparis aliyormusun hic?
Teşekkürler canımm.. Evet alıyorum TiAmo..

kibela24 .!.:
cok guzeller bunlar satılık mı canım..tebrıkler
Evet canım hepsi olmasa da kısmen satılıklar..

bende bayıldım bikaç modeline gerçekten çok güzeller emegine saglık. bende sipariş vermek isterim. nasıl baglantıya geçeceğiz?

Teşekkür ederim canım sağol.. özelden konuşalım mail vermek yasakmış.. :)

Son düzenleme:
Hepsi çok güzel olmuş emeklerine sağlık...a.s.
Yalnız forumda mail adresi vermek yasak, isteyene özelden göndersen daha iyi olur canım.
Mod.lar görürse uyarı alırsın...

super otesi bunlar canim,aaah keske bakmasaydim,taki hastasi olarak basligi gorunce hemen daldim ama icim gitti yaa,cok guzeller gercekten:lepi:,iyi satislar,iyi calismalar dilerima.s.

Şimal bilgilendirdiğin ve güzel sözlerin için teşekkür ederim canım sağol.. Elis sana da çok teşekkürler canım.. :)

yaa hepsi harika bunların içim gitti valla.ben de amatörce yapıyorum ama seninki gibi nerdeee çok uğraş,emek isteyen modeller bunlar.tebrik ederim canım vereliniortak

Evet,zor modeller.. Başlarken zor modelleri tercih ediyorum genelde,uğraşmayı seviyorum.. Teşekkür ederim arkadaşlar :)

todischcim. Konuyla alakasi yok ama. Senin resimler cok guzel. Acaba hangi camera kullaniyorsun

cok hos, cok degisikler gercekten..a.s.
ayrica sanki taki degil, böyle degisik aksesuarlarada benziyor yaptiklarin..yerimseniben
ellerine emegine saglik...

hepside birbirinden güzeller el emegi göz nurualkisalkisalkis
paylastigin icin tesekkürleropuyorumnanaktan

üfff bayıldım hepsine ellerine sağlık çok güzel renkler ve modeller canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…