Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[[COLOR="RoyalBlue"]SIZE="4"]ERKEK ÇOCUĞU GİBİ YETİŞTİRİLDİM.SOKSKLARDA TOP KOŞTURUR CAMLARA TAŞ ATIP KAÇARDIK,DEDEMLERİN 3 KATLI MÜSTAKİL EVLERİNDE ŞİMDİKİ MERDİVEN BOŞLUĞU DEDİGİMİZ YERİN HERYERİ CAMLA KAPLIYDI BİGÜN ÇOCUKLARLA İDDAYA GİRDİK KİM DAHA KUVVETLİ DİYE HIZIMI ALAMADIM VE YUMRUĞUMLA CAMA VURDUM SANKİ DUVARA VURUYORMUŞ GİBİ ÇOCUKLUK İŞTE BİLEĞİMDEN KANLAR AKIYOR BEN HALA GÜÇ GÖSTERİSİ PEŞİNDEYİM ALLAHTAN SESE ANNEMLER KOŞUYORLAR DA KANLAR İÇİNDE HASTANEYE GÖTÜRÜYORLAR.CANIMDAN OLUYORDUM ACI[/COLOR]TECRÜBE:sm_cool:laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:sm_cool:
:Roflol:a.s:sm_cool:[/SIZE]
ben sımdı gorucu usulu ıle evlendım kayınpederım bana telefon almıs bıze geldıler onlasr ıcerde oturuyo bende gorumcemle benım odamda oturuyoz esım aradı konustuk konustukm sonra onlar gıttı aksam oldu yataga gıtdım telefonu elıme aldım basladım mesaj yazmaya ne yazdım tahmın edın.....askım senı cok sevıyorum senı cok ozledım sen benım canımsın optum vs...... ılk gunden boyle bısey yazılırmı
ben üniversitede okurken evime dönüyorum otobüste gece yolculugu yapıyorum.bi keresinde kabus görüp deli gibi bagirıyordum.ama ne diye biliyomusunuz'hayatta vermem' diye.bi uyandım basımda muavin bana aptal aptal bakıyo...çok fena rezil olmustum yaaaaaaa.ondan sonra bi daha otobuse bindiğimde uyuyamadım korkumdan..
bir tane daha anlatayım:)
4-5 yaşlarındayken arkadaşımla tuvaletimiz geldiğinde eve gitmeye üşenirdik. bir gün bir yer bulduk iki bina arası 2 m boşluk vardı oraya yamaya karar verdik.bu birkaç gün böle devam etti. birgün yine çok sıkıştık aynı yerimize gittik. mutfak camları da oraya bakıomuş. biz iş başındayken kadının biri avazı çıktığı kadar bağırmaya başladı, biz de tabi koşmaya başladık. kendime geldiğimde sokağın ortasındaydık ve donlar dizimizde:) rezil olduk reziiil