• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Yaptıgım kadehler kızkardesım ıcın :)

bidenem sen hic bos durmazmisin yauv:asigim:
pekte düsünceli bi ablasin ah aha keske herkesin senin gibi bi ablasi olsa:nazar:
cok güzel olmus pembis pembis ellerine emciklerine saglik dadlumopuyorumnanaktan

bidenem sen hic bos durmazmisin yauv:asigim:
pekte düsünceli bi ablasin ah aha keske herkesin senin gibi bi ablasi olsa:nazar:
cok güzel olmus pembis pembis ellerine emciklerine saglik dadlumopuyorumnanaktan

:kedi::kedi::kedi:
o gece sabaha kadar birlikde kina sepetini yaparken
bana asilamis olmalisin yengosum benim
yaptikca yapasim geliyo inanki
CADIARZUdaha neler yapabilirim diyede düsünmüyo diilimCADIARZU
yerimsenibenbiliyosun pembe kizkardesimin en sevdigi renkyerimseniben
opuyorumnanaktantskler güzel yorumun ciin canimsinopuyorumnanaktan

çok şık olmuş fundacım ellerine sağlık kardeşin çok şanslı ya insanın ablası olması harika bi duygu benimde ablam olduğu için rabbim sizi başımızdan eksik etmesin

çok şık olmuş fundacım ellerine sağlık kardeşin çok şanslı ya insanın ablası olması harika bi duygu benimde ablam olduğu için rabbim sizi başımızdan eksik etmesin

opuyorumnanaktanbegendiysen ne mutlu bana canim benimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:amin rabbim hic birimizi birbirimizden ayirmasin insallah:Saruboceq:

ay şimdi düşüp bayılacağım...akannehirakannehir bu ne marifet canım ya....akannehirseni takip etmek çok zor vallahi...yaptıklarını hayranlıkla takip ediyorum...zemuszemus harika kadehler ortaya çıkarmışsın canım benim....:asigim: bu kadar şık kadeh ilk defa görüyorum..eline koluna sağlık bitanem benim....süpersin....a.s.a.s.:nazar:

ay şimdi düşüp bayılacağım...akannehirakannehir bu ne marifet canım ya....akannehirseni takip etmek çok zor vallahi...yaptıklarını hayranlıkla takip ediyorum...zemuszemus harika kadehler ortaya çıkarmışsın canım benim....:asigim: bu kadar şık kadeh ilk defa görüyorum..eline koluna sağlık bitanem benim....süpersin....a.s.a.s.:nazar:

:kedi::utangac::kedi:
zemuszemusver gazi evladim ver gazizemuszemus
Şenizbegendiysen ne mutlu bana canim benim saolasinŞeniz

Back