Merhaba arkadaslar iki senelik evliyim.Eşimle ben birbirimizi çok seviyoruz onun da beni sevdiğini biliyorum eşim olgun birisidir ve bana karşı cocuksu,saf bir sevgisi de var onu bu yuzden de cok seviyorum..sevgi cumlelerini kapatayım.. Benim sorunum şu,bu kadar sevgiye rağmen birbirimize bir kaç konuda düşman gibi söylemlerde bulunuyoruz.Ailesinin genel olarak bi zararı olmasa da bazı konularda haklı yere elestiri hakkina bile sahip olamıyorum elesturdigim zsman esim tarafindan bazen evet diye kabul ediliyorum esim bazen dunyanin en nankor insani olabiliyorum..Bebeğimiz oldu suan 4,5 aylik aile arasinda konusurken birseyden rahatsiz oldum ertesi sabah malesef ki aksam konusmak yerine mesaj attim.Esimin karsiligi dugun masraflarina kadar geldi,dugun zamani ablasi kendi altinini bozdurarak bana iki bilezigi fazladan ablasi almisti 2 tane daha olsun diyerek..biz dugunden sonra geri verdik bi ara şunu soyledim bize iki bilezik de yeterdi dugunden snra neden geri verdik fazla gorunsun dye dedim aslinda iyi bsey solemstm.Beni uzen nokta daha çok şu oldu,benim babam biraz sorumsuzdur iki kiz kardes olarak kendi cabalarimizla evlendik cok daha fazla katkida bulunmak istesek de dugun masraflari konusunda kiz kardesimin ve benim basi egik kaldi ve babamiza bu yuzden kirgin ve kizginiz..akrabadan yana sansimizda yok baba tarafiyla babam sebebyle küsüz.Anne tarafi ayri memlekette dolayisiyla dugunumzde bir elin bes parmagini gecmeyen bi kac dost akraba katildi. Annem cok cabalamistir bizim icin ama ev hanimi ve bir geliri olmadgi icin olan birikimleri ile bize yardim etti.Ben cok guzel bir nişan ve bohca yaptim herkes cok begendi.Dugun masraflari ve mobilyalari evlendikten sonra birlikte odedik bankaciyim hatri sayilir iyi bir maasim var.Her neyse mesajlasirken en sonunda agzina doldu ve icindekileri atti "bir bohca ve bir takim elbiseyle dugun yaptniz, kimse de gelmedi dugune" dedi bu konunun bizim icin hassas oldugundan hep bahsetttm ona hatta hala babamla ilgili sorunlarkmizi bilir.Buna ragmen can alici konusabiliyor.Bu konuda ona acimiyorum ve daha fazla tepkimi koyarak davranmak istiyorum. Uzun oldu farkindayim tavrimin nasil olmasi gerektgini biliyorum "canimi yakan konuyu yuzume vurdugun icin sana kirgnm" dedim ancak gururum da kirildi en azindan annem,kiz kardesim ve kendi adima daha dik durmak istiyorum daha fazla ne yapabilirim fikrinizi almak istiyorum...
Arkadaslar anlasilmadigini soylemis duzeltme yaptim sevgiler.