• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım konu eşim...

Yani yazılanlardan anlaşılan tek taraflı değil çift taraflı hatalarınız var. Bence eşinizin tek başına tedavi olması bir şey değiştirmez şu aşamada bir aile terapisti size daha çok yardımcı olur. Karşılıklı hatalarınızı görmenizi ve çözümlemenizi sağlar. Kesinlikle bir aile danışmanından yardım alın evliliğinizde çözülmeyecek bir problem yok gibi görünüyor.
2 gün sonra baslayacagiz evet hatalar tek taraflı değil

Arkadaşlar yazamadım malesef. Işten çıkmayacağım. Babamlarla arama mesafe koydum hatta aramak bile gelmiyor içimden. Eşim şimdilik iyi davranıyor hiçbir şeye karışmıyor sürekli kendi çapında eve gelirken süprizler yapmaya çalışıyor. Bayram için bir kaç günlük yer ayırtmış. Yani eve döndüm. Dediğim gibi işi bırakmayacağım. Eşimde dün kartında kalsın biriksin paran sakla istersen kesen ayrı olsun yine bende desteklerim diyor. Benim hayalimde kendime butik açmak vardı sen biriktir çalış zamanı gelince bende destek olurum rahat edersin diyor. Tedaviye başladı yinede çift terapisine gitmeye karar verdik tekrar. Ilk randevumuz 2 gün sonra. Şimdilik akıllanmış gibi.

Gidemeyeceğini düşündüm sen istersen herşeyi yaparmıssın beni bırakma herşeyi yaparım diyor.

Erken gelirse yemek yapacakmış. Dün iziliydim sabah evi temizledik birlikte sen yoruluyosun zaten dedi birşeyler yapmaya çalıştı kendince. Düzeleceğim söz diyor bakalım hayırlısı olsun. Hepinize teşekkür ederim ama gördüğünüz gibi babamdan bana zerre hayır yok ve şuan için tek çarem buydu. Babam aldatsa bilr kocandır yapar yaomayan erkek mi var modunda. Dövmüyor ya şükret diyor. Sağ olsun sayesinde nelere şükreder oldum bi bilse...

Hepinizden allah razı olsun ve rabbim her daim yardımcınız olsun. Ne duanız ne isteğiniz varsa inşallah tez zamanda kavuşursunuz.
Sevindim, eşiniz gerçekten uğraşıyor belli. Sizde tedavi olun ama, eşinize tavırlarınız sağlıklı değil. Allah mesut etsin.

Sevindim, eşiniz gerçekten uğraşıyor belli. Sizde tedavi olun ama, eşinize tavırlarınız sağlıklı değil. Allah mesut etsin.
sağlıklı değil farkında ama daha önce hiç adım atmadı evi terk etmem biraz aklını başına getirmiş gibi.

Back