ayyy bunuda denediim çok güzel oldu canıımcımmm çok saolasınohh bee artık odun gibii toplamıcam saçlarımı epey bi çeşit yapıcam
eklemek isterim ama daha önce denedimdi yeni olduğum için resim ekleyemiyom azıcık eskiyim eklicem ilk fırsatta :)
evet canım demek ki senin topiği okumuş beğenmiş yapmış
rüyamsın sık sık topicini ziyaret ediyorum ama sessizden. çünkü benim bunları yapacak kadar uzun saçım yok kiama saçlarım bi uzasın burdan ayrılmam,kendim de saç modelleri icat ederim belki.
Ruyamsıın tum modellerıne baktım , tek kelımeyle muhtesemsın. Ben de her gun farklı modeller denıyorum, her gun aynı sacla da dısarı cıkılmaz kı, sacı bırak ben 2 gun ardarda aynı kıyafetı bıle gıyemıyorum. Tum bır yılı dumduz sacla unv gelenlere de gıcık oluyorum ben. Senın modellerın ıcerısınden de bazılarını sectım, denıgcem ınsallah.
ne demek canım bunlar gerçekleryapsaydın doğum gününde rüyamsindan bi model
:13:ayni kafayiz desene. ben de modellerimi paylasmak isterdim ama fotograf makinem SIZLERE OMUR, yenisini almayi pilanliyordum , ne yazik ki ertelemek zorunda kaldim. makineyi alir almaz eklerim ben de fotolari . bir de ricam olucak senden . ben yunan stli sac modellerini cok severim , bi kac ornek yaparsan sevinirim . kocaman opuyom
rüyamsin ya blake modelini denemeye çalıştım bu gün ama olmadı çünkü saçım kısa kaldıilk kez saçım kısa diye üzüldüm
selam canim,
bugun blake lively modelini deneme amacli yaptim, nasil olmus becerebilmismiyim?
deneme oldugu icin lastiklerin rengine pek dikkar etmedim yoksa mavi yerine siyah lastik kullanirdim
Eki Görüntüle 209458 Eki Görüntüle 209459
canim bide bi ricam olucakti senden.
soyle uzun saclar icin, saclari tamamen toplamadan, yada yari toplanmis bi model yapabilirmisin? , yani
soyle dogal dursun kuaforden cikmis gibi degil, ama hos olsun ayni zamanda, pek anlatamadim ama neyse
rüyamsınn canım küçük sırlar su ve paptlayı modelide paylaşırmısın tatile gidicemde gitmeden öğrenmek istyrm
bide böle yazın havuzda denizde kullanabileceğimiz modeller yaparmısın tatile gidecek olanların çok işine yarar:)
cok yakismis canim saclarin upuzunmuss
yani alti toplanmamis ama ust tarafi toplanmis modellerdenmi bahsediyosun ?
selam canim,
bugun blake lively modelini deneme amacli yaptim, nasil olmus becerebilmismiyim?
deneme oldugu icin lastiklerin rengine pek dikkar etmedim yoksa mavi yerine siyah lastik kullanirdim
Eki Görüntüle 209458 Eki Görüntüle 209459
canim bide bi ricam olucakti senden.
soyle uzun saclar icin, saclari tamamen toplamadan, yada yari toplanmis bi model yapabilirmisin? , yani
soyle dogal dursun kuaforden cikmis gibi degil, ama hos olsun ayni zamanda, pek anlatamadim ama neyse
tesekkur ederim canim
yani ust tarafi toplu alti toplanmamis olabilir yada, hic toplanmamis . yani tamamen toplu olmadan ,
ama dogal gorunumlu pratik biseyler. mesela hani ilk baslarda dogal dalgalar yapmistin ya o tarz seyler canim,
brz daha soyle bahar, yaz modelleri
Merhaba Ruyamsın muhteşesin ne kadar güzel bi topic bn daha yeni keşfettim ama hepsini okudum.Tebrikler..
BOYLE PRAKTIK MODELLER
[video=youtube;CacpE7XsBkM]http://www.youtube.com/watch?v=CacpE7XsBkM[/video]
tmm anladim canim mesela biraz sonraki anlatimini ekleyecegim model gibi dogal modeller
cok tesekkur ederim canim begenmene sevindim
anladim canim, resimdeki ilk uc modeli ve videodaki bikac modeli yapmistim ne tur modellerden bahsettigini anladim
pek secemesemde cok guzel olmus guzelim tam olarak ne yaptin?
arkasını ördüm yapışık olarak ucunu içine katladım bob modelinde yaptığın gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?