• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ruyamsıın tum modellerıne baktım , tek kelımeyle muhtesemsın. Ben de her gun farklı modeller denıyorum, her gun aynı sacla da dısarı cıkılmaz kı, sacı bırak ben 2 gun ardarda aynı kıyafetı bıle gıyemıyorum. Tum bır yılı dumduz sacla unv gelenlere de gıcık oluyorum ben. Senın modellerın ıcerısınden de bazılarını sectım, denıgcem ınsallah.

ayyy bunuda denediim çok güzel oldu canıımcımmm çok saolasın ;) ohh bee artık odun gibii toplamıcam saçlarımı epey bi çeşit yapıcam :64: :64: :64:

begenmene sevindim canim :70:

eklemek isterim ama daha önce denedimdi yeni olduğum için resim ekleyemiyom azıcık eskiyim eklicem ilk fırsatta :) :71: :71: :71:

anladim sabirsizlikla bekliorum :66:

evet canım demek ki senin topiği okumuş beğenmiş yapmış :1:

insan bi sorar yahu :82: :9: ama modeli gorunce boyle oldum :53: hic beklemiodum :9:

rüyamsın sık sık topicini ziyaret ediyorum ama sessizden. çünkü benim bunları yapacak kadar uzun saçım yok ki:43::43::43: ama saçlarım bi uzasın burdan ayrılmam,kendim de saç modelleri icat ederim belki.

insallah cabuk uzar canim tskler takip ettigin icin :38:

Ruyamsıın tum modellerıne baktım , tek kelımeyle muhtesemsın. Ben de her gun farklı modeller denıyorum, her gun aynı sacla da dısarı cıkılmaz kı, sacı bırak ben 2 gun ardarda aynı kıyafetı bıle gıyemıyorum. Tum bır yılı dumduz sacla unv gelenlere de gıcık oluyorum ben. Senın modellerın ıcerısınden de bazılarını sectım, denıgcem ınsallah.

sende bendensin desene :65: evt bende hergun deistiririm kiyafetlerimi.. benimde hic modelini deistirmeyen arkadaslarim var ama baslarinin etini yiyorum deistirsenlerdiye, gicik oluyorum valla ! Istersen modellerini ekleyebilirsin cok sevinirim canim :69:

:13: :7: ayni kafayiz desene. ben de modellerimi paylasmak isterdim ama fotograf makinem SIZLERE OMUR, yenisini almayi pilanliyordum , ne yazik ki ertelemek zorunda kaldim. makineyi alir almaz eklerim ben de fotolari:32: . bir de ricam olucak senden . ben yunan stli sac modellerini cok severim :12:, bi kac ornek yaparsan sevinirim :16:. kocaman opuyom :69: :71:

rüyamsin ya blake modelini denemeye çalıştım bu gün ama olmadı çünkü saçım kısa kaldı :5: ilk kez saçım kısa diye üzüldüm :5:

selam canim,
bugun blake lively modelini deneme amacli yaptim, nasil olmus becerebilmismiyim?:61:
deneme oldugu icin lastiklerin rengine pek dikkar etmedim yoksa mavi yerine siyah lastik kullanirdim:1:

$DSC01589.jpg $DSC01589x.JPG

canim bide bi ricam olucakti senden.
soyle uzun saclar icin, saclari tamamen toplamadan, yada yari toplanmis bi model yapabilirmisin? , yani
soyle dogal dursun kuaforden cikmis gibi degil, ama hos olsun ayni zamanda, pek anlatamadim ama neyse:1:

rüyamsınn canım küçük sırlar su ve paptlayı modelide paylaşırmısın tatile gidicemde gitmeden öğrenmek istyrm:D
bide böle yazın havuzda denizde kullanabileceğimiz modeller yaparmısın tatile gidecek olanların çok işine yarar:)

:13: :7: ayni kafayiz desene. ben de modellerimi paylasmak isterdim ama fotograf makinem SIZLERE OMUR, yenisini almayi pilanliyordum , ne yazik ki ertelemek zorunda kaldim. makineyi alir almaz eklerim ben de fotolari:32: . bir de ricam olucak senden . ben yunan stli sac modellerini cok severim :12:, bi kac ornek yaparsan sevinirim :16:. kocaman opuyom :69: :71:

yunan stili derken? yunan arkadaslarim var ama oyle bi stil oldugunu bilmiyodum dogrusu :26: internettende aradim ama bulamadim :26: sende ornek varsa eklermisin canim?

rüyamsin ya blake modelini denemeye çalıştım bu gün ama olmadı çünkü saçım kısa kaldı :5: ilk kez saçım kısa diye üzüldüm :5:

uzulme canim yaa uzarrr :70:

selam canim,
bugun blake lively modelini deneme amacli yaptim, nasil olmus becerebilmismiyim?:61:
deneme oldugu icin lastiklerin rengine pek dikkar etmedim yoksa mavi yerine siyah lastik kullanirdim:1:

Eki Görüntüle 209458 Eki Görüntüle 209459

soyle uzun saclar icin, saclari tamamen toplamadan, yada yari toplanmis bi model yapabilirmisin? , yani
soyle dogal dursun kuaforden cikmis gibi degil, ama hos olsun ayni zamanda, pek anlatamadim ama neyse:1:

cok yakismis canim saclarin upuzunmuss :69:
yani alti toplanmamis ama ust tarafi toplanmis modellerdenmi bahsediyosun ?

rüyamsınn canım küçük sırlar su ve paptlayı modelide paylaşırmısın tatile gidicemde gitmeden öğrenmek istyrm:D
bide böle yazın havuzda denizde kullanabileceğimiz modeller yaparmısın tatile gidecek olanların çok işine yarar:)

tmm canim yarin eklemeyi dusunuyordum onlari
denizde ben daha cok sapka kullanirim (kovboy sapkasi tarzi cok $ik oluyo mesela) ama modelde dusuncem canim :16:

Son düzenleme:
cok yakismis canim saclarin upuzunmuss :69:
yani alti toplanmamis ama ust tarafi toplanmis modellerdenmi bahsediyosun ?

tesekkur ederim canim:31:
yani ust tarafi toplu alti toplanmamis olabilir yada, hic toplanmamis . yani tamamen toplu olmadan ,
ama dogal gorunumlu pratik biseyler. mesela hani ilk baslarda dogal dalgalar yapmistin ya o tarz seyler canim,
brz daha soyle bahar, yaz modelleri :69:

selam canim,

Eki Görüntüle 209458 Eki Görüntüle 209459

ay gerçekten çok güzel yapmışsın ... bende istiyorummmmmmm :84:

tesekkur ederim canim:31:
yani ust tarafi toplu alti toplanmamis olabilir yada, hic toplanmamis . yani tamamen toplu olmadan ,
ama dogal gorunumlu pratik biseyler. mesela hani ilk baslarda dogal dalgalar yapmistin ya o tarz seyler canim,
brz daha soyle bahar, yaz modelleri :69:

tmm anladim canim mesela biraz sonraki anlatimini ekleyecegim model gibi dogal modeller :31:

Merhaba Ruyamsın muhteşesin ne kadar güzel bi topic bn daha yeni keşfettim ama hepsini okudum.Tebrikler.. :46:

cok tesekkur ederim canim begenmene sevindim :69:

BOYLE PRAKTIK MODELLER

[video=youtube;CacpE7XsBkM]http://www.youtube.com/watch?v=CacpE7XsBkM[/video]

anladim canim, resimdeki ilk uc modeli ve videodaki bikac modeli yapmistim ne tur modellerden bahsettigini anladim :31:

Eki Görüntüle 210716

rüyamsın nasıl olmuş tatlım :) pc başında otururken yapıvermişim :)

pek secemesemde cok guzel olmus guzelim tam olarak ne yaptin?

43. model anlatimi - Kucuk Sirlar dizisindeki Su'nun modeli

once saclarinizin ust tarafina hafif krepe yapin

$43-.jpg

saclarinizin iki yan tarafindaki saclari kucuk lastikle baglayin (ortadaki saclari degil, sadece yanlari)

$43--.jpg

$DSC00385.jpg

bagladiktan sonra 14. model gibi saclari delikten gecirin, krepe yapin

$43---.jpg

ve sonuc

$43----.jpg

tmm anladim canim mesela biraz sonraki anlatimini ekleyecegim model gibi dogal modeller :31:

cok tesekkur ederim canim begenmene sevindim :69:

anladim canim, resimdeki ilk uc modeli ve videodaki bikac modeli yapmistim ne tur modellerden bahsettigini anladim :31:

pek secemesemde cok guzel olmus guzelim tam olarak ne yaptin?

arkasını ördüm yapışık olarak ucunu içine katladım bob modelinde yaptığın gibi

Back