• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Saçlar hoş olmuş senide Hürreme benzettim bu arada:37:

harbiden ya bende acayip hürreme benzettim ve saçların çok hoş olmuş :16:

ay teşekkür ederim kızlarda harbidende hürreme benziyormuşum ben ya yeni farkettimm en sondaki halim dimii bence kesin ben hürrem sultanım:1:

Son düzenleme:
:1::1::1::1::1::1::1:

$hürrem1.JPG $hürrem.JPG

yaa çok çirkin olmuşumm bana göre değil mavi gözler keşke koymasaydım:43::1:

rüyamsın ya bişi sorcam şu küçük sırlardakii ayşegülün saçınıda yaparmısın yani saçlarının ön tarafını kaldırıyor ya çok güzel duruyor nasıl kaldırıyor anlatablirmisin 1.resim mesela
Eki Görüntüle 221678

Önlerini kısaysa uzat ve sürekli elinle arkaya at bi süre sonra alışıyor saçlar. Hem bu modeli rahatlıkla yapabilirsin hem de çok seksi bi hava veriyor... :23:

Hürrem'i mi gördüm ne... :52: Ayrıca örgün çok hoş. :51:

aha ... bumbada modeli ... :1::1::1:

Haha ay çok güldüm... :60: Ay şu sinirli halimle bile güldürdün beni Allah da seni güldürsün.. Ben bu modeli lisedeyken çok yapardım bi arkadaş da aynı tepkiyi gösterirdi. :37:

Önlerini kısaysa uzat ve sürekli elinle arkaya at bi süre sonra alışıyor saçlar. Hem bu modeli rahatlıkla yapabilirsin hem de çok seksi bi hava veriyor... :23:

Haha ay çok güldüm... :60: Ay şu sinirli halimle bile güldürdün beni Allah da seni güldürsün.. Ben bu modeli lisedeyken çok yapardım bi arkadaş da aynı tepkiyi gösterirdi. :37:

sağ ol bebişim sen moralin bozuk olunca haber ver ben hemen şaklabanlık yaparım :37:

Oha bu kadar olur bu ne benzerlik! :53: Canım kendi göz rengin ne?
o bana benziyo bikerem:63::1:bide kendi göz rengim siyah alkası yok yani maviyle:27:

teşekkür ederim tatlım:70:
ayyyyyyyy inanmıyorum aynı meryem üzerli :1: muhteşem bir şey bu :16: niye öyle dedin canım ben çok beğendim yoksa senin gözlerin daha mı güzel hadi çekinme koy resmini :1::1::1::1:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:olmaaaz hayallerinizde hürrem olarak kalmak istiyorum gözlerim siyah olduğu için pek hürrem olmuyorum ama harbi göz hariç baya benzettim bende kendimi ama o bana benziyo:27::1:
kızlar hani rüyamsin bantlı modeller denemişti ya işte bende koyayım dedim bari resmimi :1:

Eki Görüntüle 222201 Eki Görüntüle 222200
valla sende çok hoş durmuş canım güzel,ama şahsen ben hiç sevmiyorum öyle modelleri kendimde tabi,ee genç işi onlar ben yaşlandım iki ç-ocuk annesi oldum bana gitmez onlar dimi:84:(yaş 23 buarada )okadarda değil yolun yarısındayım diyelim 46 olunca yaşlanmış olurum heralde daha değiiill:84::84::19:ama yakışmış sana

15 tl canım :1: ya aslında çok değil de ne bilim bi lastik üstünde bi kaç papatya bence o kadar etmez yani :1:

valla bi toka için yani öyle bi toka için 15tl tuzlu ben olsam almazdım vermezdim o parayı

Son düzenleme:
15 tl canım :1: ya aslında çok değil de ne bilim bi lastik üstünde bi kaç papatya bence o kadar etmez yani :1:

haklısın canım bi bant için fazlaymış ben bu tarz bantlardan gg de beğendim birtane 49.00 du:53: ve tabi almadım=)

Son düzenleme:
maşallah kızlar ne guzel yeteneklisiniz.ben tepede topluyorum saçlarımı ona bile üşeniyorum.
takip edeceğim sizleri :34:

silvart bende çok beğendim saç rengini.kendinmi boyadın?

o bana benziyo bikerem:63::1:bide kendi göz rengim siyah alkası yok yani maviyle:27:

teşekkür ederim tatlım:70:

:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:olmaaaz hayallerinizde hürrem olarak kalmak istiyorum gözlerim siyah olduğu için pek hürrem olmuyorum ama harbi göz hariç baya benzettim bende kendimi ama o bana benziyo:27::1:

valla sende çok hoş durmuş canım güzel,ama şahsen ben hiç sevmiyorum öyle modelleri kendimde tabi,ee genç işi onlar ben yaşlandım iki ç-ocuk annesi oldum bana gitmez onlar dimi:84:(yaş 23 buarada )okadarda değil yolun yarısındayım diyelim 46 olunca yaşlanmış olurum heralde daha değiiill:84::84::19:ama yakışmış sana

valla bi toka için yani öyle bi toka için 15tl tuzlu ben olsam almazdım vermezdim o parayı

tatlım 23 yaşlı değil ki çok genç ha 19 ha 23 :1:yalnız jennifer'in dediği iyice kazık onun yanında benimki beleş gibi kaldı ... :1:

Back