Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapp yap yappppp ve ekleee bebisimm saolll
tesekkur ederim tatlim kiyafetimin tamamini gormek istiosan bugun ne giydin e eklemistim
canım bu dediğin yerler nerede?:26:
Canım senin topuzlarından birini denedim,numarasını hatırlamıyorum ama şu kıvırıp kıvırıp tokalananlardan :)
Erkek arkadaşım bayıldıdurup durup ya senin saçın ne kadar güzel olmuş dedi :)
Teşekkür ederim
vay saçların doğalda bu kadar güzel dalgalı
bugün ne giydin mi ilk defa duyuyorum ne cahilim ya ne geri kaldım
hakkaten saç modellerin de saçın da sen de harikasın.. emeğine sağlık arkadaşım
57. sac modeli
hafif krepe ile orgu
bu aralar gunluk modellerinde favorim bu, cok pratik, rahat, $ik duruyo
Eki Görüntüle 208020
canim sitede "Duyduk duymadik demeyin" bolumunde "kadinlar hamami" bolumune giriyosun orda "bugun ne giydin, cek de gorelim" topigi var, orda uyeler ne giydiklerini koyuyo orayi demistim
Son zamanlarda forumu aksattığım gibi topiğini de aksattım ama bomba gibi devam ediyormuş
Harikasın Rüyaammm
Yalnız ben şu 57. modeldeki leoparlara bayıldım. Arkadaki fiyongu ve hafif dekoltesi de çok hoş:)
ay çok sağ hemen girip bakayım tamamı nasılmış çok beğendim ya
cok hos cok saglikli duruyo canim
Teşekkürler tatlım
Teşekkürler tatlım
bravo ruyamsin saclarında modellerinde sende çok sekersin:81:
10. sac modeli anlatimi - daginik topuz 1 anlatimi
once resimdeki gibi yapin :
sonra saclarinizi ince lastikle baglayin
sonra bu tutamdan azcik daha kucuk bir tutam alin elinize
ve o tutamla rulo yapin resimdeki gibi ve tel toka ile parmagimin oldugu yere tutturun rulonuzu:
ve butun saclarinizla lastigin etrafina aynen boyle rulo yapin kucuk tutamlarla
baska ornek:
ve sonuc :
bantla daha guzel oluyo bence :
bu modelle ozel gecelere katilabilirsiniz
kizlar bu size fazla "toplu" geldiyse rast gele tel toka koyun ve biraz oynayin saclarinizla kucucuk tutamlar cikarin vs
ama fazla daginik istemiyorsaniz, bu methodla cicek modeli yapabilirsiniz cok guzel durur yapmaniz gereken sey, kac yaprakli cicek istiyorsaniz o kadar rulo yapmak
mesela ben 4lu cicek yaptim, ama evet biraz cirkin oldu acele yaptigim icin siz biraz daha ozen gosterirseniz cok guzel olur
ben de bu modeli çok beğendim iki dakkada yaptım harika oldu benim için çok değişik şekil oldu teşekkür ederim tatlımm :92::92::92:
38. model anlatimi - i$ modeli 1 anlatimi
ilk once saciniza 14. modeli yapin (14. model 21. sayfada, anlatimi 25. sayfada, tekrar anlatimi ise 37. sayfada) ve saclari on tarafa getirin
sonra atkuyrugundan bi tutam alin ve krepeleyin
bu islemi butun saclara yapin yani butun atkuyrugunu tutamlarla krepeleyin
krepeledikten sonra atkuyrugun ustunden azcik gecin tarakla ve assagisini kucuk lastikle baglayin
bagladiktan sonra lastigi atkuyrugunun icine gecirin ve tokalayin
sonuc :
cok acele yaptigim icin sonuc pek guzel olmadi :26:
bu arada, farketmissinizdir ben buraya ekledigim modellerin coguna hic spray sikmiyorum cunku gun boyunca o modeli kullanmiyorum. ama siz bi model yapiyosaniz ve butun gun kullanacaksaniz spray sikin. doldurun demiyorum ama azcik sikinki ucusan saclar gorunmesin boylece cook daha guzel olacaktir benim eklediklerimden bile daha guzel olur
cok sevindim canim resim ekleyebilirsin istersen
Silvart Sanada teşekkrler tatlım uykudan kalkmıştım o resim çekldiğinde biraz tuhaf duruyor bide doğum günümdü