• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Canım senin topuzlarından birini denedim,numarasını hatırlamıyorum ama şu kıvırıp kıvırıp tokalananlardan :)
Erkek arkadaşım bayıldı:16:durup durup ya senin saçın ne kadar güzel olmuş dedi :)
Teşekkür ederim:16:

Eki Görüntüle 208451

buda benim doğal dalgalı saçlarım :66::66:

cok hos cok saglikli duruyo canim :54:

canım bu dediğin yerler nerede?:26:

Turkiye'de yasamadigim icin tam olarak nerde olduklarini bilmiyorum ama KK'da okudugum kadariyla bu magzalar Turkiye'de de var, buyuk alisveris merkezlerinde olabilir :44:

Canım senin topuzlarından birini denedim,numarasını hatırlamıyorum ama şu kıvırıp kıvırıp tokalananlardan :)
Erkek arkadaşım bayıldı:16:durup durup ya senin saçın ne kadar güzel olmuş dedi :)
Teşekkür ederim:16:

ayyyyyy cok sevindimmmmmmmmm :69::69::69:

vay saçların doğalda bu kadar güzel dalgalı :16:

bugün ne giydin mi ilk defa duyuyorum ne cahilim ya ne geri kaldım :1:

canim sitede "Duyduk duymadik demeyin" bolumunde "kadinlar hamami" bolumune giriyosun orda "bugun ne giydin, cek de gorelim" topigi var, orda uyeler ne giydiklerini koyuyo orayi demistim :54:

57. sac modeli

hafif krepe ile orgu
bu aralar gunluk modellerinde favorim bu, cok pratik, rahat, $ik duruyo

Eki Görüntüle 208020

Son zamanlarda forumu aksattığım gibi topiğini de aksattım ama bomba gibi devam ediyormuş

Harikasın Rüyaammm

Yalnız ben şu 57. modeldeki leoparlara bayıldım. Arkadaki fiyongu ve hafif dekoltesi de çok hoş:)

Son zamanlarda forumu aksattığım gibi topiğini de aksattım ama bomba gibi devam ediyormuş

Harikasın Rüyaammm

Yalnız ben şu 57. modeldeki leoparlara bayıldım. Arkadaki fiyongu ve hafif dekoltesi de çok hoş:)

canimmm cok tesekkur ederimm o senin harikaligiinn :69:
o leopari Best diye bi yerden aldim Turkiyede varmidir bilmiyorum
:26:

ay çok sağ hemen girip bakayım tamamı nasılmış çok beğendim ya :16:

tatlim Best diye biyerden aldim ama bilmiyorum Turkiye'de varmi

kizlaaaaaaaaarrr :52:
Kesha'nin "We R who we R" klibini izliyodumki ne gordummmmmmmmmm ?!
Kesha'cim benim bahar modelimi kopya cekmisssssssssssssssssssss :30::30:

(resimleri siteden ekleyemedim formati yuzunden ama youtube da keshanin klipini seyredebilirsiniz modeli gormek icin)

Silvart Sanada teşekkrler tatlım :69: uykudan kalkmıştım o resim çekldiğinde biraz tuhaf duruyor bide doğum günümdü :1:

10. sac modeli anlatimi - daginik topuz 1 anlatimi

once resimdeki gibi yapin :

sonra saclarinizi ince lastikle baglayin

sonra bu tutamdan azcik daha kucuk bir tutam alin elinize

ve o tutamla rulo yapin resimdeki gibi ve tel toka ile parmagimin oldugu yere tutturun rulonuzu:

ve butun saclarinizla lastigin etrafina aynen boyle rulo yapin kucuk tutamlarla
baska ornek:

ve sonuc :

bantla daha guzel oluyo bence :

bu modelle ozel gecelere katilabilirsiniz

kizlar bu size fazla "toplu" geldiyse rast gele tel toka koyun ve biraz oynayin saclarinizla kucucuk tutamlar cikarin vs

ama fazla daginik istemiyorsaniz, bu methodla cicek modeli yapabilirsiniz cok guzel durur :69: yapmaniz gereken sey, kac yaprakli cicek istiyorsaniz o kadar rulo yapmak
mesela ben 4lu cicek yaptim, ama evet biraz cirkin oldu acele yaptigim icin :9: siz biraz daha ozen gosterirseniz cok guzel olur :69:

ben de bu modeli çok beğendim iki dakkada yaptım harika oldu benim için çok değişik şekil oldu teşekkür ederim tatlımm :92::92::92:

38. model anlatimi - i$ modeli 1 anlatimi

ilk once saciniza 14. modeli yapin (14. model 21. sayfada, anlatimi 25. sayfada, tekrar anlatimi ise 37. sayfada) ve saclari on tarafa getirin

sonra atkuyrugundan bi tutam alin ve krepeleyin

bu islemi butun saclara yapin yani butun atkuyrugunu tutamlarla krepeleyin

krepeledikten sonra atkuyrugun ustunden azcik gecin tarakla ve assagisini kucuk lastikle baglayin
bagladiktan sonra lastigi atkuyrugunun icine gecirin ve tokalayin

sonuc :

cok acele yaptigim icin sonuc pek guzel olmadi :26:

bu arada, farketmissinizdir ben buraya ekledigim modellerin coguna hic spray sikmiyorum cunku gun boyunca o modeli kullanmiyorum. ama siz bi model yapiyosaniz ve butun gun kullanacaksaniz spray sikin. doldurun demiyorum ama azcik sikinki ucusan saclar gorunmesin :34: boylece cook daha guzel olacaktir benim eklediklerimden bile daha guzel olur

ayyy bunuda denediim çok güzel oldu canıımcımmm çok saolasın ;) ohh bee artık odun gibii toplamıcam saçlarımı epey bi çeşit yapıcam :64: :64: :64:

kizlaaaaaaaaarrr :52:
Kesha'nin "We R who we R" klibini izliyodumki ne gordummmmmmmmmm ?!
Kesha'cim benim bahar modelimi kopya cekmisssssssssssssssssssss :30::30:

(resimleri siteden ekleyemedim formati yuzunden ama youtube da keshanin klipini seyredebilirsiniz modeli gormek icin)

evet canım demek ki senin topiği okumuş beğenmiş yapmış :1:

rüyamsın sık sık topicini ziyaret ediyorum ama sessizden. çünkü benim bunları yapacak kadar uzun saçım yok ki:43::43::43: ama saçlarım bi uzasın burdan ayrılmam,kendim de saç modelleri icat ederim belki.

Son düzenleme:
Back