• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
$Resikksjsjjsm 270 (55).jpg $D 036.jpg $Resikksjsjjsm 270 (55).jpg $D 036.jpg

Kızlar pek belli olmasada bunlarda benim buklelerim :37: kısa olduğu için pek model veremiyorum :5:
rüyamsın kızmassın umarım (:

Son düzenleme:
rüyamsınn izninle bazı modellerini paylaşabilirmiyim ? r

Eki Görüntüle 211493 Eki Görüntüle 211494 Eki Görüntüle 211493 Eki Görüntüle 211494

Kızlar pek belli olmasada bunlarda benim buklelerim :37: kısa olduğu için pek model veremiyorum :5:
rüyamsın kızmassın umarım (:

kisa saclarda bukleye bayiliyorum :69: ayrica orgulu modellerde kisa saclarda cok tatli duruyo :69:
neye kizmam anlamadim canim ?
:26:

rüyamsınn izninle bazı modellerini paylaşabilirmiyim ? r

nasil yani anlamadim canim :26: bugun bende anlama kitligimi var ne :9: yani Silvart gibi foto eklemekmi? bunun icin izin istiosan cok kizarim :19: burasi hepimizin topigi hem bastada demistim foto koyarsaniz cok sevinirim diye

rüyamsin sanırım 22. modeldi bu gün onu yaptım paylaşayım dedim :34:

Eki Görüntüle 211547 Eki Görüntüle 211548 Eki Görüntüle 211549

ayyy cok yakismis super olmusssss guzelim :69: cok seviniiyorum modelleri paylasan olunca :69:

kisa saclarda bukleye bayiliyorum :69: ayrica orgulu modellerde kisa saclarda cok tatli duruyo :69:
neye kizmam anlamadim canim ?
:26:

nasil yani anlamadim canim :26: bugun bende anlama kitligimi var ne :9: yani Silvart gibi foto eklemekmi? bunun icin izin istiosan cok kizarim :19: burasi hepimizin topigi hem bastada demistim foto koyarsaniz cok sevinirim diye

ayyy cok yakismis super olmusssss guzelim :69: cok seviniiyorum modelleri paylasan olunca :69:

tatlım sen bol bol model yap bende bol bol deneyip koymaya çalışırım :16:ay utandım şimdi :17:

yok canım benim öyle değil, yani modellerini başkalarıyla/başka forumlarda da paylaşabilirmiyim bi sakıncası varmı demek istedim :)

$saclarım 009.jpg

valla bende 5 ay önce böyle bişi yapmıştım o geldi aklıma koyayım dedim:1::1:

Son düzenleme:
rüyamsın ya bişi sorcam şu küçük sırlardakii ayşegülün saçınıda yaparmısın yani saçlarının ön tarafını kaldırıyor ya çok güzel duruyor nasıl kaldırıyor anlatablirmisin 1.resim mesela
$Desktop1-5.jpg

Back