• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
rüyamsın tebrik ederim modellerin hepsi birbirinden güzel çok yardımı dokundu bi şey sormak istiyorum topuzları nasıl bir toka ile tokalıyorsun ben tel toka kullandım ama cabuk acılıyor.. :19:

rüyamsın cnm sana çok teşekkür ediyorum yaaaa :)
benmde saçlarım uzun gür ve dalgalı,bikaçını denedim seninkiler gibi çok düzgün durmuo modeller ama genede hergün birini deniycem valla iyiki varsın cnm :) bende saç diye bi klasör açtım hepsini tek tek atyrm oraya hehe:D
bide son blake lively modeline bayıldım cnm ya onu anlatırsan müsait olduğunda çok sevinicem :)
ha bide benm evde saçlarım sürekli paspal ya,sağa doğru uzun bi kakülüm var ama altında döner olduğu için hayatım boyunca istediğim gibi durmadı,gıcık oluorum oyüzden,düzleştirdiğim vakitde kaklün ucu hemen püskül oluyo :(

benmde saçlarım uzun gür ve dalgalı,bikaçını denedim seninkiler gibi çok düzgün durmuo modeller ama genede hergün birini deniycem valla iyiki varsın cnm :) bende saç diye bi klasör açtım hepsini tek tek atyrm oraya hehe:D
bide son blake lively modeline bayıldım cnm ya onu anlatırsan müsait olduğunda çok sevinicem :)
ha bide benm evde saçlarım sürekli paspal ya,sağa doğru uzun bi kakülüm var ama altında döner olduğu için hayatım boyunca istediğim gibi durmadı,gıcık oluorum oyüzden,düzleştirdiğim vakitde kaklün ucu hemen püskül oluyo :(

evet rüyamsin ya blake modelini en kısa sürede anlar lütfen :16:

rüyamsın canım bide 43.saç modeli(küçük sırlardaki su'nun) ve 45.arkadan papatyalı olan modeli anlatabilirmisin tam anlayamadım :))

harkasınız kızlar.saçlarım uzun ve hep aynı model.hiç değişiklik denemedim belkide saçlarımın biraz seyrk olması,çünkü topladığımda saç derileimin gözükmesinden hoşlanmıyorum.biraz cesaret geldi.umarım saçalrıma model verebilirim :21:

rüyamsın tebrik ederim modellerin hepsi birbirinden güzel çok yardımı dokundu bi şey sormak istiyorum topuzları nasıl bir toka ile tokalıyorsun ben tel toka kullandım ama cabuk acılıyor.. :19:

tsk ederim guzelim evet normal tel toka ile pek tutmaz, oncede eklemistim sanirim, boyle tokalarla yapilir topuzlar :
$pin.jpg

eklediklerim ise yariyosa ben mutlu oluyorum canim saol :71:
ya benim bildigim doneri baska bi yone alistirirsan o yonde durur, benim saclarimda oyle mesela.
banyodan sonra islakken direk istedigin yone koy doneri ve oyle kurut, hep boyle yaparak mutlaka alisacaktir istedigin yone

evet rüyamsin ya blake modelini en kısa sürede anlar lütfen :16:

tmm canim zaten modeli yaparken anlatiminida cekmistim sadece resimleri duzenleyip eklemem lazim onuda ehliyet kursundan gelince yaparim :)

rüyamsın canım bide 43.saç modeli(küçük sırlardaki su'nun) ve 45.arkadan papatyalı olan modeli anlatabilirmisin tam anlayamadım :))

tmm canim sanirim onlarinin da yapilisini cekmistim

harkasınız kızlar.saçlarım uzun ve hep aynı model.hiç değişiklik denemedim belkide saçlarımın biraz seyrk olması,çünkü topladığımda saç derileimin gözükmesinden hoşlanmıyorum.biraz cesaret geldi.umarım saçalrıma model verebilirim :21:

model verince cok guzel duracagina inaniyorum canim sen dene istersen resimleri koy bizde fikirlerimizi soyleriz :69:

Son düzenleme:
persembe aksamki saclarim :
saclarim ince telli oldugu icin tostlar pek tutmadi ve Demet'in sacinda bol kat ve cit cit oldugu icin cok daha guzel olmstu :69:

Eki Görüntüle 201642
Eki Görüntüle 201643

aklima bisey geldi kizlar bu resimleri koyunca yazmayi unutmusum
tost makinesi olmayanlar tost yapmak istiyosa makinesizde yapabilirsiniz
saclarinizi ince ince orun (islakken daha iyi olur), oyle yatin ve sabah acin tost makinesiyle yapilmis kadar olur hatta daha guzel olur ve daha uzun sure durur

tmm cnm döneri öle yapmayı deniycem sağol :)) o 3 modelide en kısa zamanda beklyrm :D

rüyamsın ilgine teşekkürler. :13:

bisey deil tatlim :54:

tmm cnm döneri öle yapmayı deniycem sağol :)) o 3 modelide en kısa zamanda beklyrm :D

tmm canim :34: :54:

aklima bisey geldi kizlar bu resimleri koyunca yazmayi unutmusum
tost makinesi olmayanlar tost yapmak istiyosa makinesizde yapabilirsiniz
saclarinizi ince ince orun (islakken daha iyi olur), oyle yatin ve sabah acin tost makinesiyle yapilmis kadar olur hatta daha guzel olur ve daha uzun sure durur

yine bisey yazmayi unuttum bu konu hakkinda :25: :19:
tost makineniz yoksa ustte yazdigim gibi yapabilirsiniz
ama tostlari hemen istiyosaniz yani ertesi gunu beklemeden, sacinizi yine ince ince orun, orgulerin ustunden duzlestirici ile gecin bi kac kez, spray sikin, ve acin
:54:

Son düzenleme:
56. sac modeli anlatimi - Blake Lively sac modeli anlatimi

saclarinizi at kuyrugu yapin

$56-.jpg

at kuyrugundan bi tutam ayirin

$56--.jpg

kalan saclari ayni olcude orgu yapin (ben 5 tane yapmistim)

$56---.jpg

ve basta ayirdiginiz tutami hem kendi kendine dondurun hem orgulerin etrafinda dondurun

$56----.jpg
$56-----.jpg

56. sac modeli anlatimi - Blake Lively sac modeli anlatimi

saclarinizi at kuyrugu yapin

Eki Görüntüle 208277

at kuyrugundan bi tutam ayirin

Eki Görüntüle 208278

kalan saclari ayni olcude orgu yapin (ben 5 tane yapmistim)

Eki Görüntüle 208279

ve basta ayirdiginiz tutami hem kendi kendine dondurun hem orgulerin etrafinda dondurun

Eki Görüntüle 208280
Eki Görüntüle 208281

rüyamsin mükemmelsin :16::16::16::16: yapıcam yapıcam yapıcam :16::16::16::16:
ay bi de seni gördüm ya iyice hoşuma gitti :1:

rüyamsin mükemmelsin :16::16::16::16: yapıcam yapıcam yapıcam :16::16::16::16:
ay bi de seni gördüm ya iyice hoşuma gitti :1:

yapp yap yappppp ve ekleee bebisimm saolll :48:

rüyamsın model çok güzel ama ben daha çok kıyafetinle takılarını beğendim :1: :16:

tesekkur ederim tatlim kiyafetimin tamamini gormek istiosan bugun ne giydin e eklemistim

Back