• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Saç modelleri güzel ama en önemlisi saçların pırıl pırıl, sağlıklı, uzun.
Başka modele bile ihtiyaç duymaz insan.

saçlarımın arkaları kısa önleri uzun ama omuzlarımı çok az geçiyorlar bakalım saçımın kısalığına uygun model bulursam yapıcam ama hepsi çok hoşş eline sağlık

Saçımı ilk defa topuz yaptım pek olmadı ama sanırım elim hiç yatkın değil böyle şeylere :)

$P1030346.jpg

Maşallah topiğin ve sen gayet hoşsunuz.1nci modeli çok beğendim örgülü.Bunun için uzun saça ihtiyacım var.Aslında sana ihtiyacım var ayy yanımda olsan durmadan saç yaptırırdım sana.Elinde çok yatkın maşallah..Nazar değmesin ya..Modellerde sende güzelsiniz.:nazar::nazar::nazar:

Bu modeli mümkün değil yapamam ama çok beğendim.Belki sen yapıp bizlere de yapma konusunda yardımcı olursun..:34:

Eklentiler

• $529545_389755531084320_227312275_n.jpg
    $529545_389755531084320_227312275_n.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 70
hepsini okudum bendeeee:46:
çok başarılısın vala rüyamsın tebrik ediyorum harika hepsi:16:

Modellerin hepsi birbirinden güzel:nazar::nazar:
Buda benim yaptıgım örgü modeli önleri kısa oldugundan önüme gelmesin diye ara sıra bu şekilde örüyorum:1:
$saç.jpg
birde kurtarıcı bir kaç modelim var hem yapımı kolay hemde cok şirin oluyor ya topuz yapıp bu tokayı takıyorum yada açık bırakıp yanlardan birer tutam alıp yine bu tokayla tutturuyorum
$DSC_0104[1].jpg $DSC_0102[1].jpg

Son düzenleme:
2 gündür bu topiği inceliyorum rüyamsın harikasın gerçekten :52::52::52: saç modellerinin hepsine bayıldım bnm saçlarım uzun ama kıvırcık-dalgalı olduğu için bi çoğunu düzleştirmeden yapamıorum modellerin ama olsun fikir oluyo hiç değilse :21:
bu arada uzun bi süredir topicte yoksun geri gel lütfeeen seni ve modellerini geri istiyoruz süper bi topic bu gerilerde kalmasın bnce :16:ve son olarak bol bol alkış sanaaaa:46::46::46::46::46::46::46:

malesef benim sacım kısa çok özeniyorum uzun saclara ama sacım uzamıyo..... zaten sacım uzun olsaydı yapamazdım bu modelleri :43: hem becerim yok hem zamanım hemde sacım çk kabarıyo sıcak oluyo rahat edemiyorum iyiki sacım kısa ooofff:43: :43: :43: :43:

Back