Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Canım senin topuzlarından birini denedim,numarasını hatırlamıyorum ama şu kıvırıp kıvırıp tokalananlardan :)
Erkek arkadaşım bayıldıdurup durup ya senin saçın ne kadar güzel olmuş dedi :)
Teşekkür ederim

Eki Görüntüle 208451

buda benim doğal dalgalı saçlarım

cok hos cok saglikli duruyo canim

canım bu dediğin yerler nerede?:26:

Turkiye'de yasamadigim icin tam olarak nerde olduklarini bilmiyorum ama KK'da okudugum kadariyla bu magzalar Turkiye'de de var, buyuk alisveris merkezlerinde olabilir :44:

ayyyyyy cok sevindimmmmmmmmm

vay saçların doğalda bu kadar güzel dalgalı

bugün ne giydin mi ilk defa duyuyorum ne cahilim ya ne geri kaldım

canim sitede "Duyduk duymadik demeyin" bolumunde "kadinlar hamami" bolumune giriyosun orda "bugun ne giydin, cek de gorelim" topigi var, orda uyeler ne giydiklerini koyuyo orayi demistim

57. sac modeli

hafif krepe ile orgu
bu aralar gunluk modellerinde favorim bu, cok pratik, rahat, $ik duruyo

Eki Görüntüle 208020

Son zamanlarda forumu aksattığım gibi topiğini de aksattım ama bomba gibi devam ediyormuş

Harikasın Rüyaammm

Yalnız ben şu 57. modeldeki leoparlara bayıldım. Arkadaki fiyongu ve hafif dekoltesi de çok hoş:)

canimmm cok tesekkur ederimm o senin harikaligiinn
o leopari Best diye bi yerden aldim Turkiyede varmidir bilmiyorum
:26:

ay çok sağ hemen girip bakayım tamamı nasılmış çok beğendim ya

tatlim Best diye biyerden aldim ama bilmiyorum Turkiye'de varmi

kizlaaaaaaaaarrr
Kesha'nin "We R who we R" klibini izliyodumki ne gordummmmmmmmmm ?!
Kesha'cim benim bahar modelimi kopya cekmisssssssssssssssssssss

(resimleri siteden ekleyemedim formati yuzunden ama youtube da keshanin klipini seyredebilirsiniz modeli gormek icin)

Silvart Sanada teşekkrler tatlım uykudan kalkmıştım o resim çekldiğinde biraz tuhaf duruyor bide doğum günümdü

ben de bu modeli çok beğendim iki dakkada yaptım harika oldu benim için çok değişik şekil oldu teşekkür ederim tatlımm :92::92::92:

ayyy bunuda denediim çok güzel oldu canıımcımmm çok saolasın ohh bee artık odun gibii toplamıcam saçlarımı epey bi çeşit yapıcam

evet canım demek ki senin topiği okumuş beğenmiş yapmış

rüyamsın sık sık topicini ziyaret ediyorum ama sessizden. çünkü benim bunları yapacak kadar uzun saçım yok ki ama saçlarım bi uzasın burdan ayrılmam,kendim de saç modelleri icat ederim belki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…