Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa ama rüyamsin o zaman photoshopla yüzünün tam ortasına şeffaf yazı koy hem biz seni görürüz hemde kimse resmini çalamazrüyamsin nütfeeeeen
bu arada kızlar dünde rüyamda tayyibi gördüm ooo başbakanım deyip öpüyordum yanaktan
![]()
Rüyamsın sen bir harikasında ben senin kadar marifetli değilim bunları yapacak kadar.Maşallah hem yapıp hemde fotoğraf çekiyorsun.
Silvart bende seni öpecem şimdi,sana çok kanım kaynadı![]()
Eki Görüntüle 203504 Eki Görüntüle 203505
bu modeli burda görmüştüm rüyamsın :) kuzenimle beraber yaptık :)
kızlar benim saçlarım dalgalı ama anten gibi fırlıyorlar
dalgaları belirginleştirmek için banyodan sonra ne sürüyorsunuz
yaaa ama rüyamsin o zaman photoshopla yüzünün tam ortasına şeffaf yazı koy hem biz seni görürüz hemde kimse resmini çalamazrüyamsin nütfeeeeen
bu arada kızlar dünde rüyamda tayyibi gördüm ooo başbakanım deyip öpüyordum yanaktan
![]()
Rüyamsın sen bir harikasında ben senin kadar marifetli değilim bunları yapacak kadar.Maşallah hem yapıp hemde fotoğraf çekiyorsun.
Silvart bende seni öpecem şimdi,sana çok kanım kaynadı![]()
Eki Görüntüle 203504 Eki Görüntüle 203505
bu modeli burda görmüştüm rüyamsın :) kuzenimle beraber yaptık :)
rüyamsın merhaba,
yaptığın bütün modeller birbirinden güzel hepsini çok beğenerek takip ediyorum. ve karar verdim bu haftasonu oturup gyaru topuzunu, iş topuzlarını, dağını topuzunu ve bir de yine dağını ama düğümler yaptığın topuzunu kesinlikle deneyeceğim.hatta evde biri olursa foto da çekeceğim. seninkiler hepsi birbirinden muhteşem. ellerine, emeğine sağlık.
çok teşekkürler...![]()
kızlar benim saçlarım dalgalı ama anten gibi fırlıyorlar
dalgaları belirginleştirmek için banyodan sonra ne sürüyorsunuz
kizz senin yuzunden ruyamda ne gordum biliomusun
biyiklarim ve ustelik sakalim vardi![]()
Allahim o nasil bi ruyaydi oyle yaaa
delirdim ruyamda kalkincada bi tuhaf oldum aman Allah korusun yaa
hep senin yuzundennnnnnnnnnnnn
resmimi buraya koyarmiyim bilmiyorum ama istersen ozelden gosterebilirim cunku bazi nedenlerden dolayi buraya koymak istemiyorum ozel msjla anlatirim su an hemen cikmam lazim
kizlar soz verdigim anlatimlari daha ekleyemedim cunku bu aralar cook yogunum ve birazdan Almanyaya Kolne gitmem lazim iki gunlugune, gelince eklerim optm herkesiiiiiiiiiii![]()
rüyamsin gel artık ... bak sen yokken bende bi model denedim normalde sen gelince koyacaktım ama dayanamıyorum
Eki Görüntüle 205736 Eki Görüntüle 205737
canım ben uzun zamandır bu bantlardan arıyordum nerden aldın sen nerde bulabilirim:26:
rüyamsın dün gece rüyamda sakallarım vardı ama sakallarım burnumun üstündeydi ... seni şimdi anladım inan çok fena oldum hem rüyada hemde uyanınca ...
saçlar uzunken daha güzel oluyor ama sıkıyor artık beni o kadar uzatmaya çalıştım istediğim boya çok az kaldı sürekli topluyorum yaz günü çok terletiyor ya![]()
rüyamsin gel artık ... bak sen yokken bende bi model denedim normalde sen gelince koyacaktım ama dayanamıyorum
Eki Görüntüle 205736 Eki Görüntüle 205737
canım ben uzun zamandır bu bantlardan arıyordum nerden aldın sen nerde bulabilirim:26: