56. sac modeli - Blake Lively modeli
Eki Görüntüle 206888
Eki Görüntüle 206887
(bi tutam sac unutmusum o yuzden arkatarafi biraz kapadim)
rüyamsın cnm sana çok teşekkür ediyorum yaaaa :)
benmde saçlarım uzun gür ve dalgalı,bikaçını denedim seninkiler gibi çok düzgün durmuo modeller ama genede hergün birini deniycem valla iyiki varsın cnm :) bende saç diye bi klasör açtım hepsini tek tek atyrm oraya hehe
bide son blake lively modeline bayıldım cnm ya onu anlatırsan müsait olduğunda çok sevinicem :)
ha bide benm evde saçlarım sürekli paspal ya,sağa doğru uzun bi kakülüm var ama altında döner olduğu için hayatım boyunca istediğim gibi durmadı,gıcık oluorum oyüzden,düzleştirdiğim vakitde kaklün ucu hemen püskül oluyo
rüyamsın tebrik ederim modellerin hepsi birbirinden güzel çok yardımı dokundu bi şey sormak istiyorum topuzları nasıl bir toka ile tokalıyorsun ben tel toka kullandım ama cabuk acılıyor..
rüyamsın cnm sana çok teşekkür ediyorum yaaaa :)
benmde saçlarım uzun gür ve dalgalı,bikaçını denedim seninkiler gibi çok düzgün durmuo modeller ama genede hergün birini deniycem valla iyiki varsın cnm :) bende saç diye bi klasör açtım hepsini tek tek atyrm oraya hehe
bide son blake lively modeline bayıldım cnm ya onu anlatırsan müsait olduğunda çok sevinicem :)
ha bide benm evde saçlarım sürekli paspal ya,sağa doğru uzun bi kakülüm var ama altında döner olduğu için hayatım boyunca istediğim gibi durmadı,gıcık oluorum oyüzden,düzleştirdiğim vakitde kaklün ucu hemen püskül oluyo
evet rüyamsin ya blake modelini en kısa sürede anlar lütfen
rüyamsın canım bide 43.saç modeli(küçük sırlardaki su'nun) ve 45.arkadan papatyalı olan modeli anlatabilirmisin tam anlayamadım :))
harkasınız kızlar.saçlarım uzun ve hep aynı model.hiç değişiklik denemedim belkide saçlarımın biraz seyrk olması,çünkü topladığımda saç derileimin gözükmesinden hoşlanmıyorum.biraz cesaret geldi.umarım saçalrıma model verebilirim
persembe aksamki saclarim :
saclarim ince telli oldugu icin tostlar pek tutmadi ve Demet'in sacinda bol kat ve cit cit oldugu icin cok daha guzel olmstu
Eki Görüntüle 201642
Eki Görüntüle 201643
Rüyamsiin tebrikler gerçekten yeteneklisin, maşallah
rüyamsın ilgine teşekkürler. :13:
tmm cnm döneri öle yapmayı deniycem sağol :)) o 3 modelide en kısa zamanda beklyrm
aklima bisey geldi kizlar bu resimleri koyunca yazmayi unutmusum
tost makinesi olmayanlar tost yapmak istiyosa makinesizde yapabilirsiniz
saclarinizi ince ince orun (islakken daha iyi olur), oyle yatin ve sabah acin tost makinesiyle yapilmis kadar olur hatta daha guzel olur ve daha uzun sure durur
56. sac modeli anlatimi - Blake Lively sac modeli anlatimi
saclarinizi at kuyrugu yapin
Eki Görüntüle 208277
at kuyrugundan bi tutam ayirin
Eki Görüntüle 208278
kalan saclari ayni olcude orgu yapin (ben 5 tane yapmistim)
Eki Görüntüle 208279
ve basta ayirdiginiz tutami hem kendi kendine dondurun hem orgulerin etrafinda dondurun
Eki Görüntüle 208280
Eki Görüntüle 208281
57. sac modeli
hafif krepe ile orgu
bu aralar gunluk modellerinde favorim bu, cok pratik, rahat, $ik duruyo
Eki Görüntüle 208020
rüyamsin mükemmelsinyapıcam yapıcam yapıcam
ay bi de seni gördüm ya iyice hoşuma gitti
rüyamsın model çok güzel ama ben daha çok kıyafetinle takılarını beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?