• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
işte bebişim o modeli tekrar denicem de bakalım ne zaman çok üşeniyorum ya :1: rüyamsin seni tekrardan atrı tebrik ediyorum ... üşenmemişin düğünde sonradan yaptığın topuzu bile koymuşsun ... kralsın :65: ... + sg :1: ( ne alaka ise :1: )

elbise gelmiş canım bugün ne giydin e ekle de görelim merak ettim yakışmış sanki. :81:

evet bende eve gelince eklemeyi dusunmustum ama hic boydan resim cekmemisim canim yaa :43:

bayıldım hepsine cok hos modeller bu hafta sonu sözleniyorum ve içlerindn birini yapıcam o gece için

ayy cok sevindimm resim bekliyorum mutlaka :69: mutluluklar :69:

rüyamsın maşşalah vallaha ya ne güzel modeller yapıyosun tüm modeller süper süper süper:65::65::65::65::65::65: bunlar az bile :34::34::34:

cok cok cok tsk ederim tatlimm :71::71:

canım yaptıktan sonra mutlaka paylaşmanı bekliyorum:16:

evt eklicem bugun canim

işte bebişim o modeli tekrar denicem de bakalım ne zaman çok üşeniyorum ya :1: rüyamsin seni tekrardan atrı tebrik ediyorum ... üşenmemişin düğünde sonradan yaptığın topuzu bile koymuşsun ... kralsın :65: ... + sg :1: ( ne alaka ise :1: )

:86: tesekkurler bebisim :69:

persembe aksamki saclarim :
saclarim ince telli oldugu icin tostlar pek tutmadi ve Demet'in sacinda bol kat ve cit cit oldugu icin cok daha guzel olmstu :69:

$party.jpg
$party2.jpg

rüyamsın modellerin çok hoş :81: sürekli takipteyim şimdilik evde olduğum için hep örgüyle dolaşıyorum saçlarımı uzatmaya çalışıyorumda pek yıpranmasın diye işlem yapmıyorum fakat bir ay sonra sevgilim tamamen gelicek o zaman modellerini tek tek uyugulucam :21::21: bugün yengeme giderken fransız muzumuydu bilmiyorum ne muzuydu :60: ondan yaptım :) hoş durdu foto çekmedim bi dahakine çekerim artık sağol canım emeklerini bizle paylaştığın için :71:

rüyamsin dün seni rüyamda gördüm :1: harbi diyorum kız :1: dün en son gene senin topiğe baktım sonra da pc yi kapatıp yattım ... yatmadan öncede düşündüm ki acaba rüyamsinın yüzü nasıl saçları tarzı güzel olduğuna göre yüzü de kesin güzeldir :34: ... neyse işte rüyamda sen ve şu saçını tost yaptığın resimdeki arkadaşın vardı işte o senin ablanmış ama işin acayip tarafı senin bıyığın vardı aman Allah ım o ne bıyık pala remzi senin kaşlar da birleşik recep ivedik gibi :1::1::1::1::1: inan atmıyorm rüyamda bunu gördüm :60::60::60::60::60:

rüyamsın modellerin çok hoş :81: sürekli takipteyim şimdilik evde olduğum için hep örgüyle dolaşıyorum saçlarımı uzatmaya çalışıyorumda pek yıpranmasın diye işlem yapmıyorum fakat bir ay sonra sevgilim tamamen gelicek o zaman modellerini tek tek uyugulucam :21::21: bugün yengeme giderken fransız muzumuydu bilmiyorum ne muzuydu :60: ondan yaptım :) hoş durdu foto çekmedim bi dahakine çekerim artık sağol canım emeklerini bizle paylaştığın için :71:

cok sevindim bisey deil canim bidahakine foto bekliorum mutlaka =)

rüyamsin dün seni rüyamda gördüm :1: harbi diyorum kız :1: dün en son gene senin topiğe baktım sonra da pc yi kapatıp yattım ... yatmadan öncede düşündüm ki acaba rüyamsinın yüzü nasıl saçları tarzı güzel olduğuna göre yüzü de kesin güzeldir :34: ... neyse işte rüyamda sen ve şu saçını tost yaptığın resimdeki arkadaşın vardı işte o senin ablanmış ama işin acayip tarafı senin bıyığın vardı aman Allah ım o ne bıyık pala remzi senin kaşlar da birleşik recep ivedik gibi :1::1::1::1::1: inan atmıyorm rüyamda bunu gördüm :60::60::60::60::60:

kiz Allah cezani vermiye emi :60::60::60:
karin acisi cekerken beni guldurdun Allahda seni guldursun :60:
hahahaha pala biyik ve recep ivedik kasimi :60::60::60: Allah korusun hahahaha
bu nasil ruya kiz :60:
bi ara yuzumu koyarim tatlim yeterki sen boyle ruyalar gorme ne hallere sokmussun beni :60: :60::60:

Yoksa rüyamsın kadın kılığında bir erkek mi :27:

evet rüyamsin bi ara kesin yüzünün fotosunu koy yoksa benim hayal gücüm devreye giriyor ve hayal gücümden ben bile ürküyorum :60::60::60::60: yakında rüyamda senin şöyle bi cevap attığını görebilirim : kızlar bıyıklarımı yaza uygun kıvırdım :60::60::60::60:

cnm saçların çok güzelmiş...bayıldım:çokkıskandımseniben:D....çokda gür bizimle sırlarını paylaşsan bizde faydalansak senin gibi güzel saçlarımız olsa..:):nazar:

Yoksa rüyamsın kadın kılığında bir erkek mi :27:

evet rüyamsin bi ara kesin yüzünün fotosunu koy yoksa benim hayal gücüm devreye giriyor ve hayal gücümden ben bile ürküyorum :60::60::60::60: yakında rüyamda senin şöyle bi cevap attığını görebilirim : kızlar bıyıklarımı yaza uygun kıvırdım :60::60::60::60:

nayiiirrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sirrimi buldunuzzzzzzzzzzzzzzzz :60:
valla fotomu koyarsam desifre olurum yoksa koyardimm (interpol tarafindan araniyorumda :60:)
hem merak edilecek pek bisey yoktur yuzumde :27:

cnm saçların çok güzelmiş...bayıldım:çokkıskandımseniben:D....çokda gür bizimle sırlarını paylaşsan bizde faydalansak senin gibi güzel saçlarımız olsa..:):nazar:

yok kiz gur deil belki resimlerde oyle gorunuyo ama cok inceler :50:
sirrimda yok canim cok bakim bile yapmiyorum sadece haftada bir maske ve duzlestirici/masa/fon kullanmadan once mutlaka koruyucu ve serum koyuyorum
onceden cok bakim yapiyodum ama biraktim tekrar baslamam lazim dogal maskelere ve yaglara
tesekkurler begendigin icin tatlim :69:

nayiiirrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sirrimi buldunuzzzzzzzzzzzzzzzz :60:
valla fotomu koyarsam desifre olurum yoksa koyardimm (interpol tarafindan araniyorumda :60:)
hem merak edilecek pek bisey yoktur yuzumde :27:

yok kiz gur deil belki resimlerde oyle gorunuyo ama cok inceler :50:
sirrimda yok canim cok bakim bile yapmiyorum sadece haftada bir maske ve duzlestirici/masa/fon kullanmadan once mutlaka koruyucu ve serum koyuyorum
onceden cok bakim yapiyodum ama biraktim tekrar baslamam lazim dogal maskelere ve yaglara
tesekkurler begendigin icin tatlim :69:

cnm beğenmek ne kelime 50.sayfaya kadar gelebildim şuana kadar ve ağzım açık bakıorum modellere bukadar marifetli biri olabilirmi die allah yolunu açık etsin bitanem güzel saçlarınla..:)

Back