Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
yaaa ama rüyamsin o zaman photoshopla yüzünün tam ortasına şeffaf yazı koy hem biz seni görürüz hemde kimse resmini çalamaz rüyamsin nütfeeeeen bu arada kızlar dünde rüyamda tayyibi gördüm ooo başbakanım deyip öpüyordum yanaktan

Rüyamsın sen bir harikasında ben senin kadar marifetli değilim bunları yapacak kadar.Maşallah hem yapıp hemde fotoğraf çekiyorsun.

Silvart bende seni öpecem şimdi,sana çok kanım kaynadı

Rüyamsın sen bir harikasında ben senin kadar marifetli değilim bunları yapacak kadar.Maşallah hem yapıp hemde fotoğraf çekiyorsun.

sağol canım ya bak şimdi benimde sana kanım kaynadı baktım rüyada başbakanı görmek oh maşallah paraya rızka işaretmiş bu arada evet ya rüyamsına gene +sg vermek istiyorum

Eki Görüntüle 203504 Eki Görüntüle 203505

bu modeli burda görmüştüm rüyamsın :) kuzenimle beraber yaptık :)

çok yakışmış canım çok beğendim

rüyamsın merhaba,

yaptığın bütün modeller birbirinden güzel hepsini çok beğenerek takip ediyorum. ve karar verdim bu haftasonu oturup gyaru topuzunu, iş topuzlarını, dağını topuzunu ve bir de yine dağını ama düğümler yaptığın topuzunu kesinlikle deneyeceğim.hatta evde biri olursa foto da çekeceğim. seninkiler hepsi birbirinden muhteşem. ellerine, emeğine sağlık.
çok teşekkürler...

kızlar benim saçlarım dalgalı ama anten gibi fırlıyorlar
dalgaları belirginleştirmek için banyodan sonra ne sürüyorsunuz

kizz senin yuzunden ruyamda ne gordum biliomusun
biyiklarim ve ustelik sakalim vardi
Allahim o nasil bi ruyaydi oyle yaaa
delirdim ruyamda kalkincada bi tuhaf oldum aman Allah korusun yaa
hep senin yuzundennnnnnnnnnnnn
resmimi buraya koyarmiyim bilmiyorum ama istersen ozelden gosterebilirim cunku bazi nedenlerden dolayi buraya koymak istemiyorum ozel msjla anlatirim su an hemen cikmam lazim

cok tesekkur ederim guzelim sende yap yaa cok sevinirim

Eki Görüntüle 203504 Eki Görüntüle 203505

bu modeli burda görmüştüm rüyamsın :) kuzenimle beraber yaptık :)

harika olmus ellerinize saglik

fotolari sabirsizlikla bekliyorumm

kızlar benim saçlarım dalgalı ama anten gibi fırlıyorlar
dalgaları belirginleştirmek için banyodan sonra ne sürüyorsunuz

kesinlikle kopuk sur : bi eline az kopuk koy, obur elinle dier elindeki kopukten az az alarak sacin ucundan dibine kadar saclari avucunda yukari dogru sikarak sur (anlatabilmisimdir umarim)
yada basini asagiga ey ve oyle yap

kizlar soz verdigim anlatimlari daha ekleyemedim cunku bu aralar cook yogunum ve birazdan Almanyaya Kolne gitmem lazim iki gunlugune, gelince eklerim optm herkesiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

oy Allah'ım ya demek rüyanda bıyık+sakal ikilisine sahiptin ve evet bebiş ya bu aralar çok muşgulsün bakıyorum da giremiyorsun bu aralar kk'ya ... tmm artık özelden görüşürüz muck

rüyamsın dün gece rüyamda sakallarım vardı ama sakallarım burnumun üstündeydi ... seni şimdi anladım inan çok fena oldum hem rüyada hemde uyanınca ...

saçlar uzunken daha güzel oluyor ama sıkıyor artık beni o kadar uzatmaya çalıştım istediğim boya çok az kaldı sürekli topluyorum yaz günü çok terletiyor ya

bende kısa saçı çok seviyorum ama dün bi kız gördüm saçları çok hoşuma gitti ya saçımı uzatasım geldi ha ... gerçi benim postijim var ama neyse

rüyamsın dün gece rüyamda sakallarım vardı ama sakallarım burnumun üstündeydi ... seni şimdi anladım inan çok fena oldum hem rüyada hemde uyanınca ...

ruyada olsa insan kotu oluyo dimi ama

saçlar uzunken daha güzel oluyor ama sıkıyor artık beni o kadar uzatmaya çalıştım istediğim boya çok az kaldı sürekli topluyorum yaz günü çok terletiyor ya

evet yaz gunu cok terletiyo ama topluykende cok guzel sac modelleri yapabilirsin guzelim
uzun saclar benimde vazgecilmezlerimm

rüyamsin gel artık ... bak sen yokken bende bi model denedim normalde sen gelince koyacaktım ama dayanamıyorum

Eki Görüntüle 205736 Eki Görüntüle 205737

geldimmmmmmmmmm
hariiikaaa olmussss :81: ama daha buyuk bi topuzla daha guzel olurdu canim bidahakine oylede dene

canım ben uzun zamandır bu bantlardan arıyordum nerden aldın sen nerde bulabilirim:26:

H&M de ve claire's de var canim

rüyamsin hoş geldinnnnnnnn evet canım ya rüya olsada insan kötü oluyormuş ve evet topuz büyük olsa daha güzel olurdu ama onu senden bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…