• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
mükemmelsin canım hepsi çok hoş duruyor

cok tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim :69:

akos karamel hayalimde ondan galiba :17: yapabilmişim yani ay çok sevindim bide krepe yapıp koyarım. saçımda şuan maşa var zaten koysam mı acep :26: bende karar verdim seyrek maşa yapıcam kep için. çekinince koyarım mutlaka pazartesi :3:

koy tatlim yaa kimse koymuyo zaten bari sen koy cok sevinirimmm

rüyamsın çok mutluyum şu an. senin topiği hep takip ediodum. ama hiç denemedim beceremem die bakıp geçiodum. saçlarımda uzun baya ama hiç uğraşmam. son eklediğin bahar modeli çok hoşuma gitti ve denedim çok güzel oldu. dier modellerini de denicem. saçımı kestircektim vazgeçtim.çok saol.paylaşımlarının dvmını bekliorum.:52::52: resim çektikçe eklerim bnde:49:

ayy bende cok sevindim canim :69: :81:
resimlerini bekliyorumm
:66:

ayyy hepsi birbirinden güzel valla yaaa nazar eğmesin sana canım :16::8:

tesekkurler saref'cim :71: :54:

ay rüyamsın bende dün bi model denedim model harika oldu ama bi türlü resmini çekemedim yani çektim de resimde normaldeki gibi güzel durmadı ... şuan da seni artı 2 kat tebrik etmek istiyorum :62: ... bide rüyamsın ben bazı modellerin neden bende olmadığını anladım normalde saçım kısa postij kullanıyorum tabi hem çıt çıtı gizle hem modelleri yap kolay bi olgu değil :1: ... sen gene örgülü modeller koy hayatım ...

ay rüyamsın bende dün bi model denedim model harika oldu ama bi türlü resmini çekemedim yani çektim de resimde normaldeki gibi güzel durmadı ... şuan da seni artı 2 kat tebrik etmek istiyorum :62: ... bide rüyamsın ben bazı modellerin neden bende olmadığını anladım normalde saçım kısa postij kullanıyorum tabi hem çıt çıtı gizle hem modelleri yap kolay bi olgu değil :1: ... sen gene örgülü modeller koy hayatım ...

bisey degil canimm bende cok mutlu oldum :69:
hangi modeli denedin merak ettim?

39. sac modeli - i$ modeli 2

canım her modelin harika mükemmel ben topuz delisiyim hep topuz kullanırım ama bu modeline bayıldım canım acaba biraz anlatırmısın tek tek baktım bunu anlatmamışsın sanırım rica etsem anlatırmısın çok hoşuma gitti dee ayrıca kahküllerin bir harikaaa birde saçımın daha parlak durmasını istiyorum senin tavsiye debilecegin saç parlatan spreyler var mı ?
birde seni bir kuaför keşfetse tamam köşelik olursun hatta ün yaparsın tatlım maşallah diyelim sen çok hoş gelin baslar felanda yaparsın emin ol ellerine sağlık canım öpyorum

canım her modelin harika mükemmel ben topuz delisiyim hep topuz kullanırım ama bu modeline bayıldım canım acaba biraz anlatırmısın tek tek baktım bunu anlatmamışsın sanırım rica etsem anlatırmısın çok hoşuma gitti dee ayrıca kahküllerin bir harikaaa birde saçımın daha parlak durmasını istiyorum senin tavsiye debilecegin saç parlatan spreyler var mı ?
birde seni bir kuaför keşfetse tamam köşelik olursun hatta ün yaparsın tatlım maşallah diyelim sen çok hoş gelin baslar felanda yaparsın emin ol ellerine sağlık canım öpyorum

ayyy canim benim tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin :69:
kuaforluk okumuyorum ama bununla ilgili ileri icin projelerim var, tabi hayatta basarirsam
canim bu topuzu resimli anlatmadim yazili anlattim cunku cok basit : at kuyrugu yapiyosun, at kuyrugundaki saclarla 4 orgu yapiyosun, sonra orguleri tek tek rulo yapip tokaliyosun bu kadar :16:

canım rüyam teşekkür ederim anladım hemen deneyeceğim saç modelini
bence önce sağlam bir işin olsun bunu da hobi olarak yaparsın yada tanıdık bir kuaför varsa onun yanında bişiler yapıp kendine uğraş edinirsin eğlenirsin :54:

maşallah bu nasıl bir yetenektir tebrik ederim, 86 sayfa hepsine bir solukta baktım tek tek yapılışlarını inceledim, kıvırcık saçlarıma herhangi birinin olacağını sanmıyorum olsada beceremem sanırım ama yinede hayranlıkla baktım hepsine, belki büyüyünce kızıma yaparım:)) eline sağlık...

bisey degil canimm bende cok mutlu oldum :69:
hangi modeli denedin merak ettim?

canım senin modellerden biri değildi kendim uydurup koyacaktım güya :1: ... neyse model şöyle bi şeydi saçımı bumbada yaptım (yani kalın şekilde burup sprey sıktım) sonra da saçımı sağınık topuz gibi topladım ... ama resimlerde hiç bi şey belli değil :41: bak agresifleştim ha :1:

Ruyamsiin modellerin hepsi biribirinden guzel canim. Dun kesfettim burayi ve 86 sayfanin hepsine baktim.. 7.Modeli yaptim ama benim sacim dalgali oldugu icin serbest birakmak yerine numarasini hatirlayamadim simdi gyaru topuzu yaptim. Yani iki modeli birlestirdim veee esim cok begendi, bana cok yakistigini soyledi:66:. Tesekkurler canimmmm.
50.Modelide denedim, cok tatli oldu.
39.Model- is modeli 2 yi denedim. Ama benim ciceklerim hemen gevseyip acildi, daha cok pratik yapmam lazim herhalde.
32.Yilbasi modeli 10'un nasil yapildigini anlatttinmi canim, baktim ama bilmiyorum kacirdimmi?

canım rüyam teşekkür ederim anladım hemen deneyeceğim saç modelini
bence önce sağlam bir işin olsun bunu da hobi olarak yaparsın yada tanıdık bir kuaför varsa onun yanında bişiler yapıp kendine uğraş edinirsin eğlenirsin :54:

evet dedigin gibi saglam bi isim olsun bunuda hobi olarak yapcam insallah

Canım müsait olduğun bi zaman 54. saç modelini anlatırsan sevinirim :71:

olur canim :)

maşallah bu nasıl bir yetenektir tebrik ederim, 86 sayfa hepsine bir solukta baktım tek tek yapılışlarını inceledim, kıvırcık saçlarıma herhangi birinin olacağını sanmıyorum olsada beceremem sanırım ama yinede hayranlıkla baktım hepsine, belki büyüyünce kızıma yaparım:)) eline sağlık...

cook tesekkur ederim canimm begenmene cok sevindimm :69::69:

:71:

canım senin modellerden biri değildi kendim uydurup koyacaktım güya :1: ... neyse model şöyle bi şeydi saçımı bumbada yaptım (yani kalın şekilde burup sprey sıktım) sonra da saçımı sağınık topuz gibi topladım ... ama resimlerde hiç bi şey belli değil :41: bak agresifleştim ha :1:

ayy cok guzel biseye benziyooooooooooo bidahakine kesin ekle lutfennnnnnnnn yoksa bu sefer ben agresiflesirim :41: :60:

Ruyamsiin modellerin hepsi biribirinden guzel canim. Dun kesfettim burayi ve 86 sayfanin hepsine baktim.. 7.Modeli yaptim ama benim sacim dalgali oldugu icin serbest birakmak yerine numarasini hatirlayamadim simdi gyaru topuzu yaptim. Yani iki modeli birlestirdim veee esim cok begendi, bana cok yakistigini soyledi:66:. Tesekkurler canimmmm.
50.Modelide denedim, cok tatli oldu.
39.Model- is modeli 2 yi denedim. Ama benim ciceklerim hemen gevseyip acildi, daha cok pratik yapmam lazim herhalde.
32.Yilbasi modeli 10'un nasil yapildigini anlatttinmi canim, baktim ama bilmiyorum kacirdimmi?

tesekkur ederim canim cok sevindimmm :69:
32.yi anlatmadim full yapisik orgulu bir model, anlatirim canim :71:

Son düzenleme:
cumartesi gunu dugune gitmistim
aslinda farkli bi model yapacaktim ama zamanim yoktu :59:

once boyleydi

$dugun.jpg

sonra boyle yaptim

$dugun2.jpg

dugunde cok terledim masalarim gitti bende alt sag tarafina topuz yaptim
(site ekleyemiyo MB'si yuksek oldugu icin, bende imageshack'den yukledim 3. fotoyu :26:)

yarin aksam partiye gitcem bu modeli yapmayi dusunuyorumm

$8731.jpg

percemi kaldirip butun saclara tost, insallah yakisirr
modeli daha iyi gormek istiyorsaniz demet akalinin bebek klibini izleyinn

cumartesi gunu dugune gitmistim
aslinda farkli bi model yapacaktim ama zamanim yoktu :59:

once boyleydi

Eki Görüntüle 198840

sonra boyle yaptim

Eki Görüntüle 198839

dugunde cok terledim masalarim gitti bende alt sag tarafina topuz yaptim
(site ekleyemiyo MB'si yuksek oldugu icin, bende imageshack'den yukledim 3. fotoyu :26:)

elbise gelmiş canım bugün ne giydin e ekle de görelim merak ettim yakışmış sanki. :81:

Back