Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rüyamsın çok güzel saç modelleri yapıyosun bizlerde yararlanıyorz sayende39. saç modeli iş modeli 2 nin yapılışını anlatırmısın.çokkk güzellllll
![]()
canım ya bahar modelini resmine bakıp hemen yaptım ama bende güzel olmadı çünkü benim saçlarım seninkiler gibi gür değilnese canım bende diğerlerini yapmaya devam ederim
bunu nasıl yaptın canım?Arkası krepe mi?Önü nasıl ben genelde bu modeli yapıyom ama seninki daha bi hoş![]()
buda çok güzel.Bunu da anlatır mısın zahmet olmzsa![]()
ben göremiyorum![]()
yok canımcım ya senin saçların gür bundan önce bi model daha vardı hani saçını toplayıp sonra ters çevirip saçın içinden geçirdiğinay ne saçma anlattım ama modelin adını unuttum ne yapim
neyse canım işte o model de bende olmamıştı mesela
![]()
meraba rüyamsın. burda ekediğin bi modeli denedim adını ve numarasını hatırlamıyorum. resim ekliyorum. nasıl olmuş? üst tarafına krepe yapıp taşlı bir tokayla süslemek istiyorum güzel durur mu? saçımın rengi hoş değil biliyorumbu arada mezuniyet için foto. çekinicem bana kepin altında güzel duracak bir model önerir misin?
Eki Görüntüle 197390
ben göremiyorum![]()
meraba rüyamsın. burda ekediğin bi modeli denedim adını ve numarasını hatırlamıyorum. resim ekliyorum. nasıl olmuş? üst tarafına krepe yapıp taşlı bir tokayla süslemek istiyorum güzel durur mu? saçımın rengi hoş değil biliyorumbu arada mezuniyet için foto. çekinicem bana kepin altında güzel duracak bir model önerir misin?
Eki Görüntüle 197390