• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
55. sac modeli

orerek :

$55..jpg

burkerek :

$55.jpg

Son düzenleme:
rüyamsın çok güzel saç modelleri yapıyosun bizlerde yararlanıyorz sayende:21: 39. saç modeli iş modeli 2 nin yapılışını anlatırmısın.çokkk güzellllll:71:

tatlim cok basit, resime bile gerek yok
sacini at kuyrugu yapiyosun, at kuyrugunada butun saclarinla 4 ayri orgu yapiyosun
sonra her orguyu tek tek rulo yapip tokaliyosun :71:

canım ya bahar modelini resmine bakıp hemen yaptım ama bende güzel olmadı çünkü benim saçlarım seninkiler gibi gür değil :1: nese canım bende diğerlerini yapmaya devam ederim

canım ya bahar modelini resmine bakıp hemen yaptım ama bende güzel olmadı çünkü benim saçlarım seninkiler gibi gür değil :1: nese canım bende diğerlerini yapmaya devam ederim

yaa benimkilerde gur degil olmaliydi aslindaa
dogru yaptigina eminsin demi canim ya?

bunu nasıl yaptın canım?Arkası krepe mi?Önü nasıl ben genelde bu modeli yapıyom ama seninki daha bi hoş:16:

onu gordugun gibi kahkulumu topladim
arkasi krepeli evet
yanlarinida kucuk lastiklerle bagladim

buda çok güzel.Bunu da anlatır mısın zahmet olmzsa:70:

canim tesekkur ederim ama onda gercekten ozel bisey yok, krepe yaptim, topladim ve sac lastiginin etrafina saclari dolayip tel tokayla tokaladim

ben göremiyorum :58:

tuh tamam ekliyorum siteden tatlim

yok canımcım ya senin saçların gür bundan önce bi model daha vardı hani saçını toplayıp sonra ters çevirip saçın içinden geçirdiğin :1: ay ne saçma anlattım ama modelin adını unuttum ne yapim :1: neyse canım işte o model de bende olmamıştı mesela :43:

meraba rüyamsın. burda ekediğin bi modeli denedim adını ve numarasını hatırlamıyorum. resim ekliyorum. nasıl olmuş? üst tarafına krepe yapıp taşlı bir tokayla süslemek istiyorum güzel durur mu? saçımın rengi hoş değil biliyorum:17: bu arada mezuniyet için foto. çekinicem bana kepin altında güzel duracak bir model önerir misin?

$Fotoğraf0398.jpg

yok canımcım ya senin saçların gür bundan önce bi model daha vardı hani saçını toplayıp sonra ters çevirip saçın içinden geçirdiğin :1: ay ne saçma anlattım ama modelin adını unuttum ne yapim :1: neyse canım işte o model de bende olmamıştı mesela :43:

at kuyrugu 2 :1:
anladim guzelim ama o model icin saclarin fazla gur degilse at kuyrugundaki saclari krepeleyebilirsin volum verir gur gosterir

meraba rüyamsın. burda ekediğin bi modeli denedim adını ve numarasını hatırlamıyorum. resim ekliyorum. nasıl olmuş? üst tarafına krepe yapıp taşlı bir tokayla süslemek istiyorum güzel durur mu? saçımın rengi hoş değil biliyorum:17: bu arada mezuniyet için foto. çekinicem bana kepin altında güzel duracak bir model önerir misin?

Eki Görüntüle 197390

ayyy cok begendim cok guzel olmus canim :69:
tabi guzel durur krepe ve tokayla
ben kepin altinda masayi cok begeniyorum
ayrica sac rengine bayildim neden sen sevmiyorsunki cok hos :69:

Son düzenleme:
ben göremiyorum :58:

53. model anlatimi - Bahar modeli anlatimi 2

saclarinizi sag yada sol tarafa getirin
sag taraftan bir kucuk tutam, sol taraftan bir kucun tutam alin (saclariniz katli ise uzun tutamlardan alin)

sag taraftaki kucuk tutami sol tarafa, sol tarafaki tutami sag tarafa getirin, yani capraz yapin

bunu yaptiktan sonra, ayni islemi saclarinin altindanta yapin, yani sola gelen tutami saclarinin altindan saga getirin, saga gelen tutami saclarin altindan sola getirin

$DSC00013.jpg

sonra yine ayni islemi yapin

$DSC00015.jpg

sonuna kadar yapinca boyle oluyo

sonra capraz olmayan yerleri boyle yapin (19. model gibi), hem arkadan hem on tarafindan

$DSC00018.jpg

canim sadece bu resimler yuklenebildi dierlerinin MB'si cok buyukmus :26:
yazilardan anlayamiyormusun?

Eklentiler

• $DSC00014.jpg
    $DSC00014.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:

Eki Görüntüle 197390

ay canım ne kadar güzel yapmışsın modeli ayrıca rüyamsina katılıyorum bence de saçlarının rengi çok güzel sen nesini beğenmedin ki :26:

akos karamel hayalimde ondan galiba :17: yapabilmişim yani ay çok sevindim bide krepe yapıp koyarım. saçımda şuan maşa var zaten koysam mı acep :26: bende karar verdim seyrek maşa yapıcam kep için. çekinince koyarım mutlaka pazartesi :3:

rüyamsın çok mutluyum şu an. senin topiği hep takip ediodum. ama hiç denemedim beceremem die bakıp geçiodum. saçlarımda uzun baya ama hiç uğraşmam. son eklediğin bahar modeli çok hoşuma gitti ve denedim çok güzel oldu. dier modellerini de denicem. saçımı kestircektim vazgeçtim.çok saol.paylaşımlarının dvmını bekliorum.:52::52: resim çektikçe eklerim bnde:49:

Back