• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
44. sac modeli anlatimi - BUYUK balerin topuzu anlatimi

(BUYUK balerin topuzu diyorum cunku saci uzun olanlar icin buyuk oluyo ama saciniz kisaysa normal kucuk balerin topuzu olur)

once sacinizi yukaridan at kuyrugu yapin, lastik rengi fark etmez. Ben kahkulumu biraktim cunku biraz uzun yuzum oldugu icin kahkul/percem siz model yakismiyo diye dusunuyorum ama sizin yuzunuz ovalse bu model tam size gore :34: cok tatli olur bence

sonra atkuyruguna 3 tane esit rulo yapin (rulo teknigini 10. modelde gostermistim) ve tel tokayla tutturun rulonun iki tarafinida

rulolari yaptiktan sonra onlari parmaklarinizla acin yani rulonun iki tarafindan tutun ve acin

sonuc :

(spray sikmayi unutmayin) :54:

canııım ben yeni üye oldum ve saç modellerine gerçekten bayıldım ilk sayfadkai 2. modeldi sanırım örgü yapmışsın yana ayırıp bol geliyo ona bayıldm daha sonrakilere bakamadm ama hepsine bakıcam onu rica etsem tekrar bana anlatabilirmisin :( saç yapmakta çok kötüyüm ve o 46. modele bayıldım o kdr basit olmasına rağmen onu bile yapmam anlatablrsen onuda anlat :37:

canııım ben yeni üye oldum ve saç modellerine gerçekten bayıldım ilk sayfadkai 2. modeldi sanırım örgü yapmışsın yana ayırıp bol geliyo ona bayıldm daha sonrakilere bakamadm ama hepsine bakıcam onu rica etsem tekrar bana anlatabilirmisin :( saç yapmakta çok kötüyüm ve o 46. modele bayıldım o kdr basit olmasına rağmen onu bile yapmam anlatablrsen onuda anlat :37:

hosgeldin canim ikinci model orgu degildi topuzdu ve orgu modellerini hemen hemen hepsi anlattim
46. sac modelinde bisey yok yani sadece krepe yapip alttan at kuyrugu yaptim.
krepe yapiminida anlattim ilk sayfalarda :54:

canım harika yapmışsın bütün modelleri tebrik ediyorum hepsi için senden bişey istesem umarım anlatabilirim saç ortadan ayrılıp bükülüp bükülüp arkadan toplanıyor yaa inşallah anlatabilmişimdir acaba nasıl yapılıyo güzelim o model

hepsi harika bayıldım ellerine sağlık canım şimdi deniycem bitanesini:71:

tesekkur ederim canim sonucu da ekle/yaz olurmu :54:

canım harika yapmışsın bütün modelleri tebrik ediyorum hepsi için senden bişey istesem umarım anlatabilirim saç ortadan ayrılıp bükülüp bükülüp arkadan toplanıyor yaa inşallah anlatabilmişimdir acaba nasıl yapılıyo güzelim o model

tahmin ediyorum sanirim ama resim olsa daha iyi olur canim netten bulabilirmisin istedigin modelin resmini?

canım bana herşey yakışırı izliyor musun? bugünkü bayanın alışverişe gittiğindeki saç modeli mesela

ya canm aslinda cok kolay
nereye o sekli yapmak istiyosan baslamak istedigin yerden saci donderiyosun donderdikcede sac ekliyosun. anlatabildimmiki :44:

döndürdükçe saç ekliyosun öyle mi ayy sağol canım denicem umarım yapabilir bugün baktığına çok sevindim teşekkür ederiim

gördümmmmmmm gördümmmmmmmmm resimleri gördüm :52:
canım ben taft (Schwarzkopf) marka sprey kullanıyorum sen ne kullanıyorsun acaba

Back