Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey yazmadım bugüne kadar ama topiğini bayadır takip ediyorum. Çok yeteneklisin gerçekten. Bu gece saçlarıma 2 topuz yaptım senin doğal dalgaların gibi olmasını umuyorum yarın açıp görücem bakalım...:80:
ha ben bişey sorcaktım bak şimdi aklıma qeldi.. resimlerinde qördüm de canm alnının üstünde kısa saçlar war (bnm de öle) we o kısa saçlar bazen öle inatçı oluyolar ki hiç bir yöne uymuyolar.. sen bununla nasıl başa çıkıyosn??
insan becereksiz olunca tutturmayı bilemiyor işte canım. yüzünü tam olarak göremediğim için yaş tahmininde bulunamıyorum valla.
hepsi de çok güzel yaa...senin basit sade dediğin krepeyi bile yapamıyorum
hepsi ayrı ayrı güzel göstermiş seni bende çok uğraşırım böyle değişik sekiller vermeye ama sonuç at kuyruğu yapamıyorum ayrıca saç rengini yazar mısın boyan süper. 3.saç şeklini yapabilir miyim aceba..
kizlar bende bunu nette gordum butun sayfalara bakamadim belki sen zaten buna benzer bir model coktan paylasmissindir ruyamsin affola artik
valentinonun defilsindeki mankenlerin birinin saci Eki Görüntüle 162565
canım topuzu beğenmedim..yani yanlış anlama fikrimi dedim sadece..bu arada ilk başlarda örmüşsün ya(araya kumaş giren değil) hani soldan sağa doğru balıksırtı gibi olna nasıl yapıosun?
Rüyamsın 68 sayfaya da baktım eline sağlık, ama bunları yapabilmem için biraz uzamaları lazım ama krepeyi deneyebilirim sanırım:) bu arada herkese karşı çok sevgiyle yaklaşmışsın hatta eleştirel yorumlara bile helal olsun gerçekten diğer topiklerde sürekli tartışmalar çıkıyo sen buna izin vermemişsin
bu modele bayıldım ruyamsın yapılışını ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim
bravo sana yaaa perçemini kendin mi kestin canım.anlatırmısın kendin kestiysen?
hepsi cok guzel gercekten :))
yine harikasin fistik
ay buna bayıldımmmmmmm nasıl yapılıyorr bebikkk
Ben yapmadım rüyam arkadaşım yaptı sanırım 3 dk da tamamladı o bu konularda son derece başarılı buarada tekrar gelmene çok sevindim
Rüyam buarada ben son eklediğin resimlerini göremiyorum geçen kuaföre gittim senin kahkülüne özendim ama kafamda döner olduğu için habire yandan ayrılıp duracakmış bide suratım miniminnacık kaldı olmaz sana dediler çok özenmiştim oysaki
rüyamsın bende son eklediğin resimleri göremiyorum bi de bebişim ya sen saç spreyini nasıl sıkıyorsun ben saçıma sprey sıkınca yağlı gibi bi görüntü oluyor ...