• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
modelleri begenenler & iltifat edenler i alinti yapmadim sayfa kalabalik olmasin diye, begenmenize coook sevindim gercekten, cok tesekkur ederim, yeni gelenlerde hosgeldiniz :71::71::71:

Bişey yazmadım bugüne kadar ama topiğini bayadır takip ediyorum. Çok yeteneklisin gerçekten. Bu gece saçlarıma 2 topuz yaptım senin doğal dalgaların gibi olmasını umuyorum :1: yarın açıp görücem bakalım...:80:

tesekkur ederim canim, ee dalgalar oldumu ??

ha ben bişey sorcaktım bak şimdi aklıma qeldi.. resimlerinde qördüm de canm alnının üstünde kısa saçlar war (bnm de öle) we o kısa saçlar bazen öle inatçı oluyolar ki hiç bir yöne uymuyolar.. sen bununla nasıl başa çıkıyosn??

genelde kahkul / percem birakiyorum, ama toplayinca bol spray sikiyorum :54:

insan becereksiz olunca tutturmayı bilemiyor işte canım. yüzünü tam olarak göremediğim için yaş tahmininde bulunamıyorum valla.

kendine haksizlik etme, bi insanin mutlaka becerdigi seyler vardir beceremedigi seyler vardir. ama bence istedikten sonra hersey becerilebilir

hepsi de çok güzel yaa...senin basit sade dediğin krepeyi bile yapamıyorum :59::59:

tesekkur ederim canim :71: ya bi kere yapmakla olmaz, bi kac kez deniceksin ve olcacak neden yapamayasinki sadece bi kac kez dene pes etme hemen :34:

:nazar:hepsi ayrı ayrı güzel göstermiş seni bende çok uğraşırım böyle değişik sekiller vermeye ama:1: sonuç at kuyruğu yapamıyorum ayrıca saç rengini yazar mısın boyan süper. 3.saç şeklini yapabilir miyim aceba..

tesekkurler donus'cum :71:
usttede dedigim gibi hemen pes etmemek lazim. zaten saclar inatci, sen onlarda daha inatci olup basarana kadar yapman lazim
sac rengimi bikac sayfa once yazmistim canim

kizlar bende bunu nette gordum butun sayfalara bakamadim belki sen zaten buna benzer bir model coktan paylasmissindir ruyamsin affola artik :9:

valentinonun defilsindeki mankenlerin birinin saci Eki Görüntüle 162565

cok guzelmis, ama ben daha cok gunluk ve pratik modeller paylasiyorum canim, cunku cok zor olursa anlatmasida zor oluyo
ama galiba haklisin, yilbasi icin buna benzer bi model eklemistim sanirim

wouuuuwww super olmus kiz ellerine saglik
kac dkda yaptin bu modeli?

canım topuzu beğenmedim..yani yanlış anlama fikrimi dedim sadece..bu arada ilk başlarda örmüşsün ya(araya kumaş giren değil) hani soldan sağa doğru balıksırtı gibi olna nasıl yapıosun?

neden yanlis anliyimki canim, herkes begenecek diye bisey yok, fikir ozgurlugu denen bisey var demi =) hangi topuzdan bahsettin canim?
o dedigin modeli anlatmistim, orgulu olan butun modelleri anlattim sanirim, sayfalari bi gez istersen :54:

Rüyamsın 68 sayfaya da baktım eline sağlık, ama bunları yapabilmem için biraz uzamaları lazım ama krepeyi deneyebilirim sanırım:) bu arada herkese karşı çok sevgiyle yaklaşmışsın hatta eleştirel yorumlara bile helal olsun gerçekten diğer topiklerde sürekli tartışmalar çıkıyo sen buna izin vermemişsin:71:

benim icin elestiriler cok onemli, bu seyede modellerde neyi duzeltecegimi gorebiliyorum
usttede dedigim gibi herkes begenecek diye bisey yok fikir ozgurlugu denen bisey var kimseye modellerimi begenmelerini empoze edemem. Ben burda biseyler sunuyorum illaki begenen ve begenmeyen olacak. cok tesekkr ederim canim :71:

42. sac modeli anlatimi - Fransiz muz modeli anlatimi

sacinizi arkaya dogru tarayin, elinize elin, ve oylece kaldirmadan dondurun, dondurdukten sonra kaldirin :
(sallanan saclari simdilik ben yukariya tokaladim cunku yoksa foto cekemezdim uc el lazim olurdu oda yok :27:)

sonra yukaridaki sallanan saclarida dondurun. Yanlardaki saclari muza dogru tarayin, ve muzun yani donderdiginiz sacin icine koyun

sonra yukaridaki sallanan saclarida dondurunuzya, onlarida muzun icine koyun vetel toka ile tokalayin. Bunun icin deisik teltoka lazim daha kolay olmasi icin, bi ara gostermistim, daha buyuk ve daha acik.

ve sonuc

48. model anlatimi

perceminiz benim gibi sag ya dogru gidiyosa, orguyu soldan yapacaksiniz (aslinda hangi taraftan yapmak istiyosaniz yapabilirsiniz ama ben boyle yaptigim icin boyle anlatiyorum)
orgunun basi gorunmemeli, ustunden saclar gecmeli.
bu yuzden sol taraftan biraz saclari obur tarafa dogru attim, ve bir tutam alip orguyu yaptim

(tuttugum tutam obur tarafa attigim tutamdir)

sonra sag tarafa geciyoruz.
ordanda sag tarafa dusen saclari obur tarafa atiyoruzki orguyu nereye getirdigimiz belli olmasin
saclari sol tarafa getirdikten sonra bir tutam alin, buyuklugu fark etmez

o tutami tuttuktan sonra orguyu alninizin ustunden tutamin tarafina getiriyosunuz yani sag tarafa getiriyosunuz ve tuttugunuz tutam ile orguyu bagliyosunuz kucuk bir lastik ile (ucundan deil ortasindan)

simdi sol tarafa attiginiz saclari yerine koyabilirsiniz ve sonuc :

bravo sana yaaa:52: :52:perçemini kendin mi kestin canım.anlatırmısın kendin kestiysen?

tesekkur ederim seno'cum hayir ben kesmedim aslinda kahkul olarak kullaniyorum ama arada bir percemde yapiyorum. Cogu zaman kahkulumu ben kesiyorum cabuk uzadigi icin, percem kestigimde oldu ama oyle spesifik bi sekilde kesmiyorum islakken ne tarafa dogru gidecekse makasla o tarafa dogru kesiyorum az az

wouuuuwww super olmus kiz ellerine saglik
kac dkda yaptin bu modeli?

Ben yapmadım rüyam arkadaşım yaptı sanırım 3 dk da tamamladı :32::32::32: o bu konularda son derece başarılı :1::1: buarada tekrar gelmene çok sevindim :21::21::21::21:

Rüyam buarada ben son eklediğin resimlerini göremiyorum geçen kuaföre gittim senin kahkülüne özendim ama kafamda döner olduğu için habire yandan ayrılıp duracakmış bide suratım miniminnacık kaldı :43::43::43::43: olmaz sana dediler çok özenmiştim oysaki :19::19:

hepsi cok guzel gercekten :))

yine harikasin fistik:nazar:

merciiii :71::71::71:

ay buna bayıldımmmmmmm:52::52::52::52: nasıl yapılıyorr bebikkk:52::52::52:

on uyaptigim gun yaparken nasil yaptigimin resimlerinide cekmistim resimleri duzenleyip eklerim aksama tatlimm :71:

Ben yapmadım rüyam arkadaşım yaptı sanırım 3 dk da tamamladı :32::32::32: o bu konularda son derece başarılı :1::1: buarada tekrar gelmene çok sevindim :21::21::21::21:

tesekkurler bitanem :69:
evet basarili oldugu cok belli super yapmis

Rüyam buarada ben son eklediğin resimlerini göremiyorum geçen kuaföre gittim senin kahkülüne özendim ama kafamda döner olduğu için habire yandan ayrılıp duracakmış bide suratım miniminnacık kaldı :43::43::43::43: olmaz sana dediler çok özenmiştim oysaki :19::19:

allahallah neden goremiyosunki herkes gorebiliyo :44:
uzuldum canim yaa percem deneseydin

rüyamsın bende son eklediğin resimleri göremiyorum :43: bi de bebişim ya sen saç spreyini nasıl sıkıyorsun ben saçıma sprey sıkınca yağlı gibi bi görüntü oluyor ...

rüyamsın bende son eklediğin resimleri göremiyorum :43: bi de bebişim ya sen saç spreyini nasıl sıkıyorsun ben saçıma sprey sıkınca yağlı gibi bi görüntü oluyor ...

allahallah merak ettim simdi niye acilmiyosa resimler :44:
tatlim sprayi oncelikle yakindan sikmayacaksin uzaktan sik (20-30 cm) ve normal bi gun icinse cok sikma sakin. Sprayin kaliteliyse az sikincada istedigin gibi olur ama kaliteli deilse cok sikma mecburiyetinde olursun ve dedigin gibi yagli gibi olur. Aslinda birazcik spray sikinca bile az islak gibi gorunebiliyo ama yagli gibi gorunecek kadar degil, yani parlatacak kadar.

Back