Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok maharetliisn ya maşallah:)çok beğendim yaptığın modelleri saçlarında çok sağlıklı duruyor:)bende de saç belimde ama yapacak kişi nerdeee:84:
üff bende yapamıyorum yaa sen ne güzel yapmşsın ben aynaya bakmadan yapınca daha güzel oluyo özenince yapamıyorum![]()
Alnmda döner varmışta ben bunu yeni öğrendim zaten kurabiye suratlının tekiyim suratım iice küçüldü tabiri caizse kaşık![]()
vallah pek anlamadim $u doner isini ama neyseama kucuk suratlilarda cok tatli sirin oluyo bence yaaa
![]()
Cesaret edemedim ama çok özeniyorum işin aslında :2::2: döner şey şimdi kahkül kesildi diyelim benim kahkülün bir kısmı sürekli sol tarafa ayrılacak sürekli fönle düzeltmem gerekecek ve dedilerki benim tanıdığım sen isen eğer sen kahkülle kafayı yersin dediler bunalırmışım alışamazmışım sürekli saçlarımı topladığımdan![]()
harikalar demekki elleriniz marifetli..
ay canımcım ya bu gün yaptım bu modeli ve kendimi çok güzel hissettim ... çok merci şeker öptüm yanaktan![]()
tatlım hoşgeldin,nerelerdeydin bakimmmmbu modeli sevdim müsait olduğun bi ara anlatabilirmsn acaba
![]()
50. saç modelini çok seviyorum ben ama kuaförüme yaptırıyorum yapılışını anlatır mısın canım, teşekkürler :))
bayıldım ben buraya saç modellerının coguna baktım.pc ekledım bakalım yapabıldıgımı eklerım yapamadıgım yerlerı sorarım canım sana. 50. sac modelınden baslıcam yarın.bakalım yapabılecekmıyım.