• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
foto ekleyip anlatan herkese çok tşk,gerçekten baştan bu yana okudum hepsini:24: ve son modelleri de açıkçası çoğunun anlatımına gelmeden fotoya bakarak nsl yapılabileceğini tahminlemeye çalıştm gerçekten faydalı oldu,şimdi ilk iş krepe için taraf ve sabitlemek için sprey almak olucakkk:52:

harika bir topik
hayirli olsun canim
emeklerine paylasimlarina saglik
her bir model ayri güzel ve özel
bayildim resmen
takipcinim insaallah
devamlarini 4gözle beklicem
masaallah sana:nazar:

saclarin cok guzel cok canli))) mashaallah. modellerine bayildim. denemeye caliscam ama becerebilirmiyim bilmem)))

paylaştığım modelden biraz bahsedeyim kızlar kendi kendine biraz yapmak zor ama el alışkanlığı ile yapılabilir aynı uygulama balık sırtı gibi ama alım yerleri döndüğü için değişiyor birde benim saçlarım kısa olduğu için alt ense kısmı dümdüz indi uzun saçlı arkadaşlar tekrar yandan aşağıya doğru indirilerse dahada bir şeker olacaktır sevgilerrr :21::21::42::42::42::42:

canım topuzu beğenmedim..yani yanlış anlama fikrimi dedim sadece..bu arada ilk başlarda örmüşsün ya(araya kumaş giren değil) hani soldan sağa doğru balıksırtı gibi olna nasıl yapıosun?

paylaştığım modelden biraz bahsedeyim kızlar kendi kendine biraz yapmak zor ama el alışkanlığı ile yapılabilir aynı uygulama balık sırtı gibi ama alım yerleri döndüğü için değişiyor birde benim saçlarım kısa olduğu için alt ense kısmı dümdüz indi uzun saçlı arkadaşlar tekrar yandan aşağıya doğru indirilerse dahada bir şeker olacaktır sevgilerrr :21::21::42::42::42::42:

açıklamanı yeni gördüm kusura bakma..denicem bende..:)yapamazsam :74: istiyorum:)

rüyamsınnnnnnnnn bayıldım topiğine hayırlı olsunn sabahtan beni tek tek bütün sayfaları okudumm
bundan sonra sıkı bir takipçisiyim topiğinin
normalde pek ilgilenmem saçlarımla ama
özendirdin valla :)))))))
yapınnca eklemek isterim bakalım olcakmııı beğencekmi arkadaşlarda :26::26:

çok güzel modeller canım emeğine sağlık:34:

ruyamsiin harikasın inan resimleri pcye kaydettim hergün birini yapıp dışarı çıkıyorum herkes ne kadar bakımlısın deyip duruyor :62: anlatış tarzında çok açık ve güzel inan ben normal de saç kabartmayı bile yapamayan bir insandım sayende bi şeye benzedimn :54:

Rüyamsın 68 sayfaya da baktım eline sağlık, ama bunları yapabilmem için biraz uzamaları lazım ama krepeyi deneyebilirim sanırım:) bu arada herkese karşı çok sevgiyle yaklaşmışsın hatta eleştirel yorumlara bile helal olsun gerçekten diğer topiklerde sürekli tartışmalar çıkıyo sen buna izin vermemişsin:71:

slmm kizlarr !!
Topigi takip edenlerden cook ozur diliyorum uzun zamandir yoktum... :50::50:
ozleteyim kendimi biraz dedim :1::1:
ama geldimm :66:
yorumlari okumadan bikac model eklicem, ondan sonra cvp veririm yorumlara :71::71:

43. sac modeli - "kucuk sirlar" dizisindeki Su'dan esinlendigim bi model (ama o dalgali ve krepesiz yapmisti, cokda guzel olmustu bence)

Son düzenleme:
44. sac modeli - BUYUK balerin topuzu

(spraysiz yaptigim icin cok cirkin doruyo, saclar ucusuyo, siz bol spray sikin)

Son düzenleme:
Back