• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ruyamsiin cidden çok teşekkür ederiz sana.Üşenmemiş bütün modelleri paylaşmışsın ve yapımınıda anlatmışsın tek tek.Yani ne kadar da iyi birisin ya.:69:

Ruyamsiin cidden çok teşekkür ederiz sana.Üşenmemiş bütün modelleri paylaşmışsın ve yapımınıda anlatmışsın tek tek.Yani ne kadar da iyi birisin ya.:69:

ayy ne kadar mutlu oldum anlatamam :69::69:
canim zaten saclarimla ugrasmayi seviyorum, hobi oldu resmen :1: ve sitede dolaninca goruyorumki cok kisi saclarina sekil veremiyo, herkesin bakimli olmaya hakki var demi :12::12: bende yardim edim dedim
ise yariyosa ne mutlu bana coook tesekkur ederim :69: :48:

49.model anlatım için tşk ederimmm cnmmm:3::3: ama şeyi anlayamadm bi tek, hani en altta kalan saçlar kaldı ya onlarıda düğümmü yapıyosn? kız sonra açılmamazlık etmesin bidee:1::1:

49.model anlatım için tşk ederimmm cnmmm:3::3: ama şeyi anlayamadm bi tek, hani en altta kalan saçlar kaldı ya onlarıda düğümmü yapıyosn? kız sonra açılmamazlık etmesin bidee:1::1:

taa sonuna kadar yapmasanda olur, rulo yapabilecegin kadar yap yeter
ne acilmamazligi kiz :1: haha bide bakmissinki saclarin dugum icinde kalmis acamiyosun tek care kesmek :26: :60: hahaha cok kotu olur ama korma olmaz oyle seyy :34: :9:

ruyamsin tekrar goşgeldin :16::71::71: gerçekten çok güzel modeller paylaşmışsın yine her zaman ki gibi.. 49. ve 50. modeller gerçekten çok hoş ama maalesef bnm burnum geniş ve kemerli olduğu için onları yapmam olanaksız çünkü yüzüme hiç gitmez.. senden ricam iş yerinde kullanabileceğim krepeli ve basit bir model önerebilir misin. şöyle hızlıca yapılıp çıkılcak türden :)

50. sac modeli anlatimi

saclarinizi baglayin, bagladiktan sonra lastigi cekin resimdeki gibi, ve ice dogru rulo yapin

ruloyu tel tokalarla tutturun ve goreceksinizki yanlari boyle dusuyo gibi olacak

isterseniz modeli boyle birakabilirsiniz (1970-80'leri animsatacak cok $ik bi model olur), veya benim yaptigim gibi katlayin kenarlari

Hepsi çok güzel. Teşekkürler böyle bir konu açtığın için artık takip ederim. :)))

ruyamsin tekrar goşgeldin :16::71::71: gerçekten çok güzel modeller paylaşmışsın yine her zaman ki gibi.. 49. ve 50. modeller gerçekten çok hoş ama maalesef bnm burnum geniş ve kemerli olduğu için onları yapmam olanaksız çünkü yüzüme hiç gitmez.. senden ricam iş yerinde kullanabileceğim krepeli ve basit bir model önerebilir misin. şöyle hızlıca yapılıp çıkılcak türden :)

tesekkur ederim canim hosbuldum :16:
cok tesekkurler begenmene sevindim :69:
onceki sayfalarda is modelleri paylasmistim mesela 38. model (53. sayfa) 29 ve 40. model (56. sayfa), 46. model (69. sayfa)
daha spesifik bi model istiyosan yardimci olabilirim belki anlatirsan :16:
ama burun olayini anlamadim, burnun genis oldugu icin topuzmu yapmiyosun? oyleyse is icin salik sacli modellerde deneyebilirim

Hepsi çok güzel. Teşekkürler böyle bir konu açtığın için artık takip ederim. :)))

cok tesekkur ederim hosgeldin :54:
begenmene sevindim :69:

49. sac modeli anlatimi - dugum topuzu anlatimi

saclarinizi arkaya dogru atin
yanlardan iki tutam alin, bir dugum yapin arkaya ve tel tokayla tutturun :

yine yanlardan tutam alin yine dugum yapin ve tel toka ile tutturun

yine ayni islemi yapin

(isterseniz saciniz boyle de durabilir, cok orijinal duruyo)
sonuna kadar ayni islemi yapin

sonunda illaki saclar kaliyo, kalan saclarlada dugum yapin bitene kadar ve kucuk lastikle baglayin

bagladiktan sonra kalani ice dogru rulo yapin ve tek toka ile tutturun
ve sonuc :

:23:süper canım valla:nazar:

ruyamsın yeni saç modelleri ekle inan KK ya her girdiğimde direk senin topiği açıyorum yeni mesaj var mı diye ... :16: hadi bebiş bekletme artık beni şöyle çılgın bi şeyler yap :16:

bilemiyorum.. sanırım imageshack ten yüklüyosun fotoğrafları. şirket bilgisayarı açmıyo o siteyi ve o siteden yüklenen fotoları.. göremesem de ellerine sağlık ama :) o kadar uğraşıp paylaştığın için.. :71:

bilemiyorum.. sanırım imageshack ten yüklüyosun fotoğrafları. şirket bilgisayarı açmıyo o siteyi ve o siteden yüklenen fotoları.. göremesem de ellerine sağlık ama :) o kadar uğraşıp paylaştığın için.. :71:

hmm anladim :( tsk ederim :69:
peki bi Turk sitesinden eklesem acarmi?

ben de goremiyorum son fotografları

ama oncekileri gorebiliyosan son fotolari neden goremiyosunki ayni sekilde eklemistim :26:
hic kimse goremiyomuki ? :44:

Back