• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
rüyamsın ne kadar beceriklisin sen yaaa maşallah:52::46:benimde saçlarım baya uzun ama elimden hiç gelmiyo böle şeyler hep açık kullanıyorum,hani ensede gibi olan topuzlar varya aşağıdan dağınık bi şekilde öle topluyolar sanki rastgele toplanmış gibi,öle modellerde ekler misin yaptığın zaman:78::69:

rüyamsın süpersin yaf. hayatta beceremem böyle şeyleri. saçlarım gür ve kalın telli.tel tokayla falan tutturamıyorum valla. birşeyi merak ettim yaşın kaç acaba??

tesekkurler :71:
tel toka her turlu saclarda tutar canim sadece tutturmayi bileceksin ugras biraz
ve hani benim tel tokaya benzeyen ama daha acik toka varya onun daha kalinlari da satiliyo gur saclilar icin tavsiye ederim :34:
sence yasim kac? :76:

Ruyamcım merhaba hıc uşenmeden en bastan basladım sonunda bıtırdım.valla supersın..kızım dogdu dogalı pek bı salmıstım kendımı dogrusu ama 2 aydır toparlanmaya başlamıstım 11 kılo verdım.dahada devam..saclarımada bakımdı,modeldı bı el atsam ıyı olucak hem motıve de olur dıymı sekerım:31:

merhaba tesekkurler canim begenmene cok sevindim :71:
11 vermen super bisey bravoo :81::81::81:
kadinda saclar cok onemlidir bakim yaparken gorceksin kendini cok iyi hissedeceksin :34:

ya bütün modeller harika çok beğendim ama bişey sormak istiyorum madem qünlük model yapıyosun saçlarını yıpratmıyo mu??? bnm saçlarım çok ince telli hemen kırılıo o yüzden fazla uğraşamıyorum.. kestir kestir saçlarım şimdi omzmdan biraz aşağıda kaldı.. düzleştirdiğim için yanıklardan dolayı katlı kesim yaptırdm.. bu modeller düzqün durmaz bende.. en azndan kırılmasını önleyecek malzeme falan warsa önerir misiniz bana da lütfeeen... :((( :40: :58: :59:

tesekkurler :54:
hergun duzlestirici kullanmiyorumki yipransinlar
kirilmasini onlemek icin duzlestiriciden once spray/serum oneriyorum ve maskee

ha bu arada bişey daha.. krepe yapınca saç kırılmaz mı?? hasar qörür diye düşünüyorum.. :(( bi de şeyyy.. krepeyi denemiştim ben ama yıkadığımda açılması biraz zor oldu.. sen nasıl yapıyosun canm? bi yardımcı oluwersen bana..

yok tatlim krepe tabikide saclari kirmazz
sampuandan sonra sac kremi kullan daha kolay acilir :34:

rüyamsın ne kadar beceriklisin sen yaaa maşallah:52::46:benimde saçlarım baya uzun ama elimden hiç gelmiyo böle şeyler hep açık kullanıyorum,hani ensede gibi olan topuzlar varya aşağıdan dağınık bi şekilde öle topluyolar sanki rastgele toplanmış gibi,öle modellerde ekler misin yaptığın zaman:78::69:

saol kbra'cim :71:
tmm cnm

bu arada kizlar kusura bakmayin kac gundur yokum hem biraz hastayim hem pcde sorun var
soz verdigim modelleride ekleyemedim pc yuzunden :47:
ilginiz icin tesekkurler :69::71::71:

Bişey yazmadım bugüne kadar ama topiğini bayadır takip ediyorum. Çok yeteneklisin gerçekten. Bu gece saçlarıma 2 topuz yaptım senin doğal dalgaların gibi olmasını umuyorum :1: yarın açıp görücem bakalım...:80:

bnde yeni buldum topiğini cnm. çok beceriklisin. bnmde saçlarım uzun ama hep salarım. başka bişe elimden gelmiyo. ama senin modellerini denicem cnm. devamnı bekliyorum.

ha ben bişey sorcaktım bak şimdi aklıma qeldi.. resimlerinde qördüm de canm alnının üstünde kısa saçlar war (bnm de öle) we o kısa saçlar bazen öle inatçı oluyolar ki hiç bir yöne uymuyolar.. sen bununla nasıl başa çıkıyosn??

ruyamsiin maşallah saçların çok sağlıklı görünüyor harika modeller yapmışsın canım hepsine bayıldım

tesekkurler :71:
tel toka her turlu saclarda tutar canim sadece tutturmayi bileceksin ugras biraz
ve hani benim tel tokaya benzeyen ama daha acik toka varya onun daha kalinlari da satiliyo gur saclilar icin tavsiye ederim :34:
sence yasim kac? :76:

insan becereksiz olunca tutturmayı bilemiyor işte canım. yüzünü tam olarak göremediğim için yaş tahmininde bulunamıyorum valla.

rüyamsın bende bugün baktım senin yaptığın modellere ve çok beğendim ve hemen yapabildiklerimi yaptım.ilk olarak krepe yaptım saçıma daha sonra gyaru topuzunu yaptım yani kısaca krepeli modellerin hepsini denedim sayılır.saçlarımıda yıkyaınca saç örgü bantlı model vardı ya onuda yaptım ama saçımın boyu bu model için yeterince uzun değiltam kulağımın arkasına kadar uzanmadı saçlarım ama genede güzel oldu.üzerinde biraz uğraşırsam hoş birşeyler yapabilirim sanırım.yaptığın modeller gerçekten çok hoş ve şık modeller aslında bir çoğu gece falan dışarı çıkarken bile yapılabilecek modeller.paylaşımın için teşekkürler.

öncelikle saçların çok güzel maşallah parlak ve yumuşacık başka saçlarda belkide bu kadar hoş gözükmez ama bütün modeller çok havalı duruyor.özellikle örgü modellerine bayıldım.

:nazar:hepsi ayrı ayrı güzel göstermiş seni bende çok uğraşırım böyle değişik sekiller vermeye ama:1: sonuç at kuyruğu yapamıyorum ayrıca saç rengini yazar mısın boyan süper. 3.saç şeklini yapabilir miyim aceba..

tatlım bugün fiyonk gibi olan topuzu yaptım çok da şık oldu valla teşekkürü borç bildim:71:

kizlar bende bunu nette gordum butun sayfalara bakamadim belki sen zaten buna benzer bir model coktan paylasmissindir ruyamsin affola artik :9:

valentinonun defilsindeki mankenlerin birinin saci $valentino-sac-orgu-04.jpg

Back