- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canima.s.
cogu beni sibel cana benzetiyo saolsunlar hele dün nisanimiz vardi gelen gecen keske diyorum bende keske :) yada en azindan sesimde onun gibi güzel olsa
olsun canım senin kalbinin güzelliği yeterr 41 kere maşallahhhhhh
Canım benim evet ölesine özensiz yaptım ama önerini dikkate alıcam.Bir de fazla abartı sevmediğim için böle sade ve özensiz oldu..guzel ve ugrasılarak yapılmıs bı makyaj degıl bende begenmedım oysa cok guzel bı kızsın gozlerın masallah..renklı oldugu ıcın renklı far yada goz kalemı tercıh etme..gozunun ıcıne surdugun sıyah kalemıde bıraz alt tarafına tasırarak surersen ama tamammına degıl yarım sekılde super olur bence bıde alt ve ust kırpıklerıne bol rımel surbak ozaman gozlerın nasıl ortaya cıkacak sonuca sen bıle ınanamayacaksın..
hatta bı ıkınıcı secenek gozunun ıcıne syh yerıne byz kalem cek altınada tasır dedıgım gıbı yıne alt trafın yarımını grı kalem uygulaaa..
Teşekkürler canım saol...gözlerin güzelmiş canım tu tu tu maşallah...
çok güzell olmuş gözmakyaşın..maşalllahhhh...renkler süper..
Rimelsiz sade mavi.....Kaşlarım falan çıktı alamadım bide kendim çektim pörtlek gözlü çıkmışım idare edindelikafadulden
Simli göz kalemim...
Yeşil eyeliner'ım ve farım...