- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.441
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
sayfaları okumadım belki yazan olmuştur
adetin hemen bitimi veya adete birkaç gün kala yumurtlama olabiliyor canım. ayda 2 defa da yumurtlama olabiliyor bazen. ben 4 yıldır doktordan çıkmıyorum uzman olacağım artık:). bir keresinde benimde 2 kez yumurtam oluşmuştu. yani her daim risk var.
ve ilişkiden 1 hafta sonra kanda çıkıyormuş ( o mucizeyi yaşayamadım henüz) ama idrar için adetini bekle.
ayrıca yumurtlama döneminde de bulantı ve ağrı olur bazen bende. sende şuan yumurtlama dönemindeymişsin bulantın ondan olabilir.
çoğu zaman okumadan yazanlara kızarım çünkü konu sahibi defalarca cevap vermek zorunda kalır.
o yüzden genelde okuyup cevap yazarım ama bu sefer merakını bir an önce gidereyim diye hemen cevap yazayım dedim. bunun hata olduğunu tekrar anlamış oldum :)
testini yapmıssın :)
negatif diye üzülme bu günleri değerlendirmeye bak sen.
Rabbim bir an önce kavuştursun hepimizi.
Teşekkür ediyorum.
Amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bende adetten hemen sonra hamile kaldım kesin bilgi ,çünkü adetin hemen sonrası bir yada iki kere korunmadık sonrasında korunmaya devam ettik ama hamile kaldım o yüzden anneniz bu konuda haklı bence, mide bulantıları için erken
Teşekkür ederim bilgi için.
sogan suyu kürünü denediniz mi?benim arkadasım bu kürü yaptıkdan sonra hamile kaldı.biraz önce aradı 2.bebeğine 6 haftalık hamileymiş:)darısı başımıza:)
Denemedim onu içebileceğimi sanmıyorum
Amin.. :)
Canım kaç gün adet görüyorsun?
Benim de tanıdıklarım var adet sonrası hemen hamile kalan. Adet başlangıcından itibaren 14 gün mühlet ver kendine, yani 20 ocakta adet olacaksan 3 şubata kadar süren var demektir. Adet bitiminden itibaren hemen çalışmalara başlayın
Hayırlısıyla allah gönlünüze göre versin
30 günde bir olup 5- 6 gün sürer.
Teşekkür ediyorum canım. Amin...