• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapsam dert, yapmasam dert..

sayfaları okumadım belki yazan olmuştur
adetin hemen bitimi veya adete birkaç gün kala yumurtlama olabiliyor canım. ayda 2 defa da yumurtlama olabiliyor bazen. ben 4 yıldır doktordan çıkmıyorum uzman olacağım artık:). bir keresinde benimde 2 kez yumurtam oluşmuştu. yani her daim risk var.
ve ilişkiden 1 hafta sonra kanda çıkıyormuş ( o mucizeyi yaşayamadım henüz) ama idrar için adetini bekle.
ayrıca yumurtlama döneminde de bulantı ve ağrı olur bazen bende. sende şuan yumurtlama dönemindeymişsin bulantın ondan olabilir.

çoğu zaman okumadan yazanlara kızarım çünkü konu sahibi defalarca cevap vermek zorunda kalır.
o yüzden genelde okuyup cevap yazarım ama bu sefer merakını bir an önce gidereyim diye hemen cevap yazayım dedim. bunun hata olduğunu tekrar anlamış oldum :)
testini yapmıssın :)
negatif diye üzülme bu günleri değerlendirmeye bak sen.
Rabbim bir an önce kavuştursun hepimizi.

Teşekkür ediyorum.
Amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bende adetten hemen sonra hamile kaldım kesin bilgi ,çünkü adetin hemen sonrası bir yada iki kere korunmadık sonrasında korunmaya devam ettik ama hamile kaldım o yüzden anneniz bu konuda haklı bence, mide bulantıları için erken

Teşekkür ederim bilgi için. ;)

sogan suyu kürünü denediniz mi?benim arkadasım bu kürü yaptıkdan sonra hamile kaldı.biraz önce aradı 2.bebeğine 6 haftalık hamileymiş:)darısı başımıza:)

Denemedim onu içebileceğimi sanmıyorum :(
Amin.. :)

Canım kaç gün adet görüyorsun?
Benim de tanıdıklarım var adet sonrası hemen hamile kalan. Adet başlangıcından itibaren 14 gün mühlet ver kendine, yani 20 ocakta adet olacaksan 3 şubata kadar süren var demektir. Adet bitiminden itibaren hemen çalışmalara başlayın :KK23:
Hayırlısıyla allah gönlünüze göre versin

30 günde bir olup 5- 6 gün sürer.
Teşekkür ediyorum canım. Amin...:KK68:

1-Yumurtlama dönemi dışında hamile kalmak imkansız. Yanlış biliyorsam biri düzeltsin ancak yumurtanın vücutta yolculuğu 1 gün sürüyor. Bu günde hamile kalındı kalındı yoksa o ay gidiyor. Ancak spermler bir kaç gün canlı kalabildiğinden yumurtlamadan 2 gün önceki ilişkiden kalan spermler de yumurtayı dölleyebiliyor. Tabi yumurtlama günü değişebiliyor yahut bir dönemde iki kere olabiliyor o zaman ihtimal de değişiyor.
2- ilişkiden sonra 15 gün geçmesi gerekiyormuş en az.

Eşim tüp bebek merkezinde çalışıyor soruları alabilirim :KK53:
evet aynen böyle doğru yazmışsın

Anneniz adet bitiminde hamile kaldigini nasil anlamis? Ayrica ortada yumurta yokken nasil hamile kalabilmis?

Sanırım hamilelik belirtilerinin başlama zamanı ve bebeğin gelişimine göre..

6 kardeşiz biz.

5 i de adet bitimindeydi eminim diyor..
Yani bir taneye bakıp bu sonuca varmadığı için ilgimi çekiyor.
Burda da ben de adet bitiminde hamile kaldım diyen arkadaşlar var..

Olabiliyormuş demek..

Sanırım hamilelik belirtilerinin başlama zamanı ve bebeğin gelişimine göre..

6 kardeşiz biz.

5 i de adet bitimindeydi eminim diyor..
Yani bir taneye bakıp bu sonuca varmadığı için ilgimi çekiyor.
Burda da ben de adet bitiminde hamile kaldım diyen arkadaşlar var..

Olabiliyormuş demek..

Suan bende cocuk yapmaya ugrasiyorum annenizden tuyolari paylasirsaniz mutlu oluruz.

Adete 4 günüm var..
Değişik haller var üstümde belirti adına diye, dayanamayıp yine test yaptım kızlar yine negatif..:KK14:
Hayırlısı..

Adete 4 günüm var..
Değişik haller var üstümde belirti adına diye, dayanamayıp yine test yaptım kızlar yine negatif..:KK14:
Hayırlısı..
faat üzülme ben kanda bile bhcg=1 sonucunu gördüğümde adet olmadıysam hala beklentim oluyor :(
bu ay olmazsa bile öteki ay olur daha fazla bekletmez inşallah

faat üzülme ben kanda bile bhcg=1 sonucunu gördüğümde adet olmadıysam hala beklentim oluyor :KK43:
bu ay olmazsa bile öteki ay olur daha fazla bekletmez inşallah

Vücudum şu belirtilerle bana oyun oynamasa çok üzülmeyeceğim de canım..
Bu ay ciddi değişik belirtilerim vardı kafayı yedim iyice sanırım :)

Back