• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapsam dert, yapmasam dert..

Aynen boyle, koalinanin soylediklerine harfiyen katiliyotum, konu sahibesi arkadasim daha bugunlerde yumurtlama ancak olacaksa bu yumurta ne ara dollenecek de gidecek yerlesecek, hcg salgilanmaya baslayacak, hcg ne zaman idrar testini pozitif yapacak, ohooo, uzun is. Psikolojik olarak belirtileri yasiyor olabilirsin.

Evet ben de öyle düşündüm ama insan yine de yaa anneme çekmişsem diyor..
İsteyince:KK14:

Konuya ekleyeceğim bir şey yok ama büyük bir merak içerisinde bekliyorum.

:KK48::KK48: Sağol canım merakın için.
Ama meraka değer bir şey çıkmadı 1 senedir.
Ne zor işmiş arkadaş:KK14:

Boştan yere yapma canım bulantıların psikolejik hem yapsanda sadece şuan kanda çıkar

Haklısın.. Boşa üzülmeye gerek yok yine.. Beklemeye devam edeyim ben..:KK14:

Bende adetim bittikten ertesi gün hemen hamile kalmışım.yumurtlama gunlerimi hesap edip yaptığımızda olmuyordu.ben artık belli günler var onun dışında hamile kalinamaza inanmıyorum. Ona bakarsan adet bitincede 1 hafta hamile kalmak imkansız ama ben 1 gün içinde kalmışım...

13 aydır..
Ama hani o ayı dolu dolu değerlendirdik derler ya öyle değerlendirdik diyemem..

Ovulasyon testi ilk kez geçen ay kullandım.

Ayın 4 ü ve 5 i çift çizgiydi.
Bir gününü değerlendirebildik..
Ama yine olmadı..

Herkes ayrı bir şey söylüyor kimi çift çizgi çıkan günü değerlendirmek lazım diyor, kimi
çift çizgi gösteriyor ama ondan iki gün sonrasını değerlendirmek lazım yumurta o zaman çatlıyor falan..

Okudukça kafası karışıyor insanın..
24-48 saat içinde yumurtlama olacak demektir çift çizgi. Ona göre ilişkiye girmeniz lazım. 13 ay az bir zaman değil. Siz bir jinekologa gorunseniz Iyı olurHoppa

Cift cizgi gordugunuz gunu degerlendirin. Sonra bir gun bosluk yapip bir sonraki gun tekrar. . Bu sekilde ihtimal artar. Kendisi de ovulasyon testi kullanmis bir doktor olarak soyluyorum bunu

Teşekkür ederim Dr. hanım :)
Yumurtlama günü şart diyorsunuz siz de yani..

Ooo maşallah genetik olarak şanslısın aslında:D
Hiç doktora gitmemiştin değil mi? Hani bazen çok basit operasyonlarla halledilebilecek sorunlar oluyor da o yüzden sordum.

Hiç gitmedim canım.
Dr lara çok uzak bir yapım var :)

Açıkçası ilk 10 ay takmadım. Olsa da olur olmasa da modundaydım..
Sonra baktım o iş öyle kolay değil tırstım :)

Bizim mesleği biliyorsun 1. sınıf üstüne hastanelerde koşturma göze alamadım.
Şubata attım işte ama son artık..

Bende adetim bittikten ertesi gün hemen hamile kalmışım.yumurtlama gunlerimi hesap edip yaptığımızda olmuyordu.ben artık belli günler var onun dışında hamile kalinamaza inanmıyorum. Ona bakarsan adet bitincede 1 hafta hamile kalmak imkansız ama ben 1 gün içinde kalmışım...

İşte tam da o ihtimali düşünüyorum şuan..
Ayy yapsam mı yaa :KK17:

24-48 saat içinde yumurtlama olacak demektir çift çizgi. Ona göre ilişkiye girmeniz lazım. 13 ay az bir zaman değil. Siz bir jinekologa gorunseniz Iyı olurHoppa

Gideceğim inşallah kendime verdiğim son bir ay bu..
Teşekkür ediyorum ;)

Hiç gitmedim canım.

Aslında 1 sene geçmeden doktora gitmek de anlamsız oluyor. Sonuçta normal şartlarda hamilelik ihtimali %20 imiş.
Ben herhalde şu an 1. sınıfı almış olsam olmayan çocuk isteğim eksilerde seyrederdi :KK45:
hayırlısı diyorum senin adına, yapabileceğim, öğrenebileceğim bir şey olursa beklerim:KK52:

Gerçekten zor, yok hayır millet bir kere birlikte olup hamile kaldığını iddia ederken insan senelerce uğraşıyor ben de bunu anlamıyorum.

Biyolojik açıdan hiç kolay bir süreç değil bu konuda hem fikiriz canım ama ümitlerdir insanı yaşatan değil mi... O yüzden denemelere devam :KK60:

Son düzenleme:
Benim hep ağrılı olur ama..
Yaa canım yapıp da negatifi görmek var ve 13 aydır artık sanırım
negatif görmek beni üzüyor. Başta takmıyordum ama ciddi takmaya başladım.
Hiç değilse günümün geçmesini bekleyeyim diyorum..
Tabi zor duruyorum da.. :)

Teşekkürler bilgiler için Koalina.
Yoğun araştırmalarım sonucu aynen ben de senin gibi öğrendim..
Onun dışında da bir şey bildiğim söylenemez zaten :KK53:

Ama adetin hemen bitimi yumurtlama olmaz sanırım değil mi?
Annem inatla iddia ediyor eminim canım hemen bitiminde hamile kalıyordum ben diye..o_O
Döngüsü cok kisa olanlarin hemen adet sonrasi yumurtlama olabilir. Mesela benim gorumcem 23 gunde bir falan oluyor . 9. Gun yumurtlama günü.

Yumurtlama gunu disinda hamile kalman imkansiz. Bu nedenle yumurtlama gününü dogru tespit etmen gerekli. Ates olcme yöntemini de kullanbilirsin. Ben ilk hamileligimde o yöntemi kullandım.

Hadi bakalim inşallah hamilesindir :)

Aslında 1 sene geçmeden doktora gitmek de anlamsız oluyor. Sonuçta normal şartlarda hamilelik ihtimali %20 imiş.
Ben herhalde şu an 1. sınıfı almış olsam olmayan çocuk isteğim eksilerde seyrederdi :KK45:
hayırlısı diyorum senin adına, yapabileceğim, öğrenebileceğim bir şey olursa beklerim:KK52:

1 yılı geçmiş olmasa aynen dediğin gibi olurdum canım:KK45:
Ama artık bir korku başladı açıkçası..

Çok teşekkür ediyorum ;)

Gerçekten zor, yok hayır millet bir kere birlikte olup hamile kaldığını iddia ederken insan senelerce uğraşıyor ben de bunu anlamıyorum.

Bazı anomalilerde adet

Biyolojik açıdan hiç kolay bir süreç değil bu konuda hem fikiriz canım ama ümitlerdir insanı yaşatan değil mi... O yüzden denemelere devam :KK60:

Ayyy o bir kere de nasıl oluyor onu anlamış değilim sorma..
Eşim de filmlerde bizi kandırmışlar hep diye isyan ediyor:KK53::KK53:

Döngüsü cok kisa olanlarin hemen adet sonrasi yumurtlama olabilir. Mesela benim gorumcem 23 gunde bir falan oluyor . 9. Gun yumurtlama günü.

Yumurtlama gunu disinda hamile kalman imkansiz. Bu nedenle yumurtlama gününü dogru tespit etmen gerekli. Ates olcme yöntemini de kullanbilirsin. Ben ilk hamileligimde o yöntemi kullandım.

Hadi bakalim inşallah hamilesindir :)

Amin, inşallah..
Benim tam 30 günde bir aslında.
Bir umut ayda iki kez yumurtlamam oluyorsa diyorum işte..

Teşekkür ederim. Sağlıklı doğumlar dilerim sana da canım ;)

İşte tam da o ihtimali düşünüyorum şuan..
Ayy yapsam mı yaa :KK17:

Gideceğim inşallah kendime verdiğim son bir ay bu..
Teşekkür ediyorum :KK66:
Bence yap ben adetim bitti nasıl olsa korunmaya gerek yok diyip rahat davrandim.tam 12 gün sonra göğüslerim sızladı ve hep ateş basması oldu yüzümü. göğüslerimde öyle çok değil yataktan kalkarken acıdı biraz.suphelendim ve erken gebelik testi yaptım. 2 haftalikken çıktı. Doktorda kese bile gozukmuyordu düşünün bekledik görmek için bir iki hafta. Şöyle ozetliyim imkansız bişey değil olmuşta olabilir

Bence yap ben adetim bitti nasıl olsa korunmaya gerek yok diyip rahat davrandim.tam 12 gün sonra göğüslerim sırları ve hep ateş basması oldu yüzümü göğüslerimde öyle çok değil yataktan kalkarken acısı biraz.suphelendim ve erken gebelik testi yaptım 2 haftalikken çıktı. Doktora kese bile gozukmuyordu düşünün bekledik görmek için bir iki hafta. Şöyle ozetliyim imkansız bişey değil olmuştu olabilir

Erken gebelik testi yok ama evde şuan.
Normali de göstermez heralde.
Yani benim de olduysa en fazla 10 günlüktür.

Adetin bir gün öncesi negatif bir test çıkmıştı çünkü.

Bu arada hayırlı doğumlar dilerim canım :)

kızıma ben de adet bitiminde hamile kaldım
idrar tahlilinde çıkması tamamen hormonla ilgili
yüksekse çıkar hemen

Çok teşekkür

Ben kizima hamile kalmadan once cok ugrastim yok yok ovulasyon testiydi yik ates olcme yontemiydi ayaklarini yukari dikmeydi suydu buydu derken sonunda sitkim siyrildi. Aman yaa dedim yiterrr:KK53: her ay gun asiri iliski olurken hamile kaldigim ay ates olcmeyle takip ettim sadece yumurtlama gunum ve ertesi sabah iliski oldu hamile kaldım.

Simdiki de hic beklenmedik tek seferde oldu. Aklinda olmayınca daha kolay oluyormus onu anladım.

Erken gebelik testi yok ama evde şuan.
Normali de göstermez heralde.
Yani benim de olduysa en fazla 10 günlüktür.

Adetin bir gün öncesi negatif bir test çıkmıştı çünkü.

Bu arada hayırlı doğumlar dilerim canım :)
Teşekkür ederim darısı başına inşallah.ama varsa normal test göstermez asla boşuna moralini bozarsin. Erken gebelik testi yapmalısın ve bir hafta daha bekle bence

Çok teşekkür ediyorum :KK66:

Adam ceketini kadının üzerine atar ve kadın hamile kalır :KK53:

Tabii, tek seferde hamile kalan arkadaşlarımız lütfen üzerlerine alınmasın, amacım dalga geçmek değil.Geçenlerde fake bir konu vardı ben hala o konuya takığım :KK48:

Birde üstte yazıyordum yarım kalmış, bazı anomalilerde adet dönemi içerisinde korunmasız ilişkiye girip hamile kalmış hatun kişiler tıp literatüründe mevcut. Bu da başka bir gariplik...

Amin, inşallah..
Benim tam 30 günde bir aslında.
Bir umut ayda iki kez yumurtlamam oluyorsa diyorum işte..

Teşekkür ederim. Sağlıklı doğumlar dilerim sana da canım :KK66:
Amin insallah.

Muhtemelen 16 . Gun yumurtluyorsun. Aslinda ben 29 gunde bir oluyorum ama ates olcerken yumurtlamamin 15. Degil de 16. Gun oldugunu fark ettim. 15 i degerlendirince 16 yi es geçiyorduk biz :) Ovulasyon testiyle birlikte denersen kesin sonuc da alirsin :)

Hiç gitmedim canım.

doktora gittiğin takdirde de zaten seni 1 sene boyunca bekletiyor... sonrasında hem sana hemde eşine işlemler uygulanıyor... artık zamanın gelmiş.. fazla beklemeden mutlaka bir doktora görün... doktorda seni bilgilendirip rahatlatacaktır.... İnşallah en kısa zamanda alırsın mutlu haberi....

kızıma ben de adet bitiminde hamile kaldım
idrar tahlilinde çıkması tamamen hormonla ilgili
yüksekse çıkar hemen

Ben kizima hamile kalmadan once cok ugrastim yok yok ovulasyon testiydi yik ates olcme yontemiydi ayaklarini yukari dikmeydi suydu buydu derken sonunda sitkim siyrildi. Aman yaa dedim yiterrr:KK53: her ay gun asiri iliski olurken hamile kaldigim ay ates olcmeyle takip ettim sadece yumurtlama gunum ve ertesi sabah iliski oldu hamile kaldım.

Simdiki de hic beklenmedik tek seferde oldu. Aklinda olmayınca daha kolay oluyormus onu anladım.

Teşekkür ederim darısı başına inşallah.ama varsa normal test göstermez asla boşuna moralini bozarsin. Erken gebelik testi yapmalısın ve bir hafta daha bekle bence

Adam ceketini kadının üzerine atar ve kadın hamile kalır :KK53:

Tabii, tek seferde hamile kalan arkadaşlarımız lütfen üzerlerine alınmasın, amacım dalga geçmek değil.Geçenlerde fake bir konu vardı ben hala o konuya takığım :KK48:

Birde üstte yazıyordum yarım kalmış, bazı anomalilerde adet dönemi içerisinde korunmasız ilişkiye girip hamile kalmış hatun kişiler tıp literatüründe mevcut. Bu da başka bir gariplik...

Amin insallah.

Muhtemelen 16 . Gun yumurtluyorsun. Aslinda ben 29 gunde bir oluyorum ama ates olcerken yumurtlamamin 15. Degil de 16. Gun oldugunu fark ettim. 15 i degerlendirince 16 yi es geçiyorduk biz :) Ovulasyon testiyle birlikte denersen kesin sonuc da alirsin :)

Valla siz yazarken dayanamadım yaptım test yine :)
Gayet temiz, net bir negatif daha gördüm..:KK14:

Hayırlısı kızlar..
Belki ayın sonuna doğru değişir durum bilmem.
Ya da dr kapısı görünecek bize.

Hayırlı zaman değil demek ki olsun..

Teşekkür ediyorum hepinize :KK66:

Back