- 24 Şubat 2013
- 6.842
- 9.890
- 448
- Konu Sahibi nomunomuchua
Ailevi obstetrik oyku epey zengin masallah:)
aynen ya hele annemin tarafı ikiz dolu ama hiç ben çekmemişim :))
zaten dandik genlerin hepsini almışım iyileri almamışım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailevi obstetrik oyku epey zengin masallah:)
aynen ya hele annemin tarafı ikiz dolu ama hiç ben çekmemişim :))
zaten dandik genlerin hepsini almışım iyileri almamışım :)
Bende düzenli 30 günde bir oluyorum kadın hastalıklarına gittim pko var dedi alt üst oldum başka bir Dr a gideceğim bu cmt o doktordan hiç memnun kalmadımumarım ikimiz ve isteyen herkese nasip etsin Allah ım
Ben de bilip bilmeden ogrenciligimde falan hep ikizlere ozenirdim, benim de olsa diye ederdim. Sonra calismaya baslayip da erken doganlar prematurler gelisim geriligiydi oydu buydu derken baktim ki ikiz ucuz tehlikeli biraz:) duami geri aldim:) bi tane olsun bizim olsun:)
bizim hocalar da ikiz gebeliğe hiç sıcak bakmazdı ama olsun ben hala ikiz istiyorum bir de ailede çok olunca :)
gerçi daha bi tanesini yapamadım![]()
Normalde gün geçince 10 gün sonra falan test yapılıyor derler. Ama benim günüm 2 gün geçmişti ve mide bulantısı ile uyanıp hemen test yaptım. Daha öncede defalarca test yaptığım için o çubuğun başında 5 10 dk beklerdim 2. Çizgi çıksın diye. Ama busefer ikinci çizgi ıslaklık ulaşır ulaşmaz belirdi. Madem evde var tekrar bir deneyin
Yapması çok zor ama gün saymayın. Planlı birlikte olmayın. Sadece korunmayı bırakın. Ben 2 yıla yakın gün saydım sonra doktora gittim eşimden ikinci testi istediler be biz demekki bir sorun var korunmamızada gerek yokmuş okadar zaman diyerek. Birdaha ki test gününü bekliyorduk. Aradan 1 buçuk ay falan geçti ve test gününe çok az bir zaman kala hamilelik haberini aldık çok şükürYaptım negatif çıktı.
Benim günüm bile geçmedi.
Belli olmaz deyip yaptım ama yok.
Ayın 20 sini beklemem en doğrusu anladım..
Teşekkür ederim:)
Yapması çok zor ama gün saymayın. Planlı birlikte olmayın. Sadece korunmayı bırakın. Ben 2 yıla yakın gün saydım sonra doktora gittim eşimden ikinci testi istediler be biz demekki bir sorun var korunmamızada gerek yokmuş okadar zaman diyerek. Birdaha ki test gününü bekliyorduk. Aradan 1 buçuk ay falan geçti ve test gününe çok az bir zaman kala hamilelik haberini aldık çok şükür
Senden duymuyorum. Bazılarının yumurtlama tarihi regli ertesinde denk gelebilir. Zaten 14 gün sonra lafı bir genelleme. Herkeste öyle olacak diye bir şey yok. hele yaşadığımız yıllar hormon ve gdo yılları, regli içinde yumurtlayanı duysam şaşırmam. O kadar yani....Benim hep ağrılı olur ama..
Yaa canım yapıp da negatifi görmek var ve 13 aydır artık sanırım
negatif görmek beni üzüyor. Başta takmıyordum ama ciddi takmaya başladım.
Hiç değilse günümün geçmesini bekleyeyim diyorum..
Tabi zor duruyorum da.. :)
Teşekkürler bilgiler için Koalina.
Yoğun araştırmalarım sonucu aynen ben de senin gibi öğrendim..
Onun dışında da bir şey bildiğim söylenemez zaten
Ama adetin hemen bitimi yumurtlama olmaz sanırım değil mi?
Annem inatla iddia ediyor eminim canım hemen bitiminde hamile kalıyordum ben diye..![]()
Bunu ilk defa
Senden duymuyorum. Bazılarının yumurtlama tarihi regli ertesinde denk gelebilir. Zaten 14 gün sonra lafı bir genelleme. Herkeste öyle olacak diye bir şey yok. hele yaşadığımız yıllar hormon ve gdo yılları, regli içinde yumurtlayanı duysam şaşırmam. O kadar yani....
Mesela sen annen anlatıyorsun, benim de anneannem anlatmıştı.
eskiden hatunlar, en azından bilinçli olanlar, gün sayma metodunu kullandıkları için çok eminler...
Walla ne diyim en iyisi yumurtlama testlerini kullanıp emin olmak. Herkes için hayırlısı olsun.
Umarım sonucun pozitif çıkar.
Umarım benim de sonucum pozitif çıkar...
İsteyen herkes gani gani çift çizgi görsün, amin.
Faat o kaset testler çoğu zaman gecikme olmadan pozitif göstermiyor bence bekle hamileysen illa ki öğrenirsin 2-3 hafta sonra :)
yap bence sen 20 sine kadar dayanamıycaksın bence :)
Benim hep ağrılı olur ama..
Yaa canım yapıp da negatifi görmek var ve 13 aydır artık sanırım
negatif görmek beni üzüyor. Başta takmıyordum ama ciddi takmaya başladım.
Hiç değilse günümün geçmesini bekleyeyim diyorum..
Tabi zor duruyorum da.. :)
Teşekkürler bilgiler için Koalina.
Yoğun araştırmalarım sonucu aynen ben de senin gibi öğrendim..
Onun dışında da bir şey bildiğim söylenemez zaten
Ama adetin hemen bitimi yumurtlama olmaz sanırım değil mi?
Annem inatla iddia ediyor eminim canım hemen bitiminde hamile kalıyordum ben diye..![]()