• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapsam dert, yapmasam dert..

doktora gittiğin takdirde de zaten seni 1 sene boyunca bekletiyor... sonrasında hem sana hemde eşine işlemler uygulanıyor... artık zamanın gelmiş.. fazla beklemeden mutlaka bir doktora görün... doktorda seni bilgilendirip rahatlatacaktır.... İnşallah en kısa zamanda alırsın mutlu haberi....

Teşekkür ederim canım. Amin inşallah.
Gideceğim, inşallah bebek var diye giderim niye yok diye değil :KK53:

adetine kaç gün var ?

20 sinde olmam gerekiyor canım..
14 gün var.. Az değil yani..

Teşekkür ederim canım. Amin inşallah.
Gideceğim, inşallah bebek var diye giderim niye yok diye değil :KK53:

20 sinde olmam gerekiyor canım..
14 gün var.. Az değil yani..
ne bu acele çıkmayabilir stres yapma
stres gebeliğe engel inan
bekle arkadaşımın günü geçmesine rağmen idrarda çıkmadı
doktora tedaviye başlayacaktı kanda öğrendi

Valla siz yazarken dayanamadım yaptım test yine :)
Gayet temiz, net bir negatif daha gördüm..:KK14:

Hayırlısı kızlar..
Belki ayın sonuna doğru değişir durum bilmem.
Ya da dr kapısı görünecek bize.

Hayırlı zaman değil demek ki olsun..

Teşekkür ediyorum hepinize :KK66:
Varsada o test göstermez daha erken umudunu kesme bir hafta 5 gün sonra falan erken gebelik testi yap bence

ne bu acele çıkmayabilir stres yapma
stres gebeliğe engel inan
bekle arkadaşımın günü geçmesine rağmen idrarda çıkmadı
doktora tedaviye başlayacaktı kanda öğrendi

Varsada o test göstermez daha erken umudunu kesme bir hafta 5 gün sonra falan erken gebelik testi yap bence

Tamam kızlar no stres :)
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ;)

yumurtlama günü dışında hamile kalma durumu olmaz ancak yumurtlama günün ille de 14.ya da 16.gün olacak diye bir durum olmayabilir.erken ya da geç yumurtlama olabilir.idrar testinde adetine 3-4 gün kala belli olur ancak bazılarında hiç çıkmayada biliyor.yani tüm olasılıklar mevcut :KK49:

hatta normal yolla anne olamazsın denilip anne olanlar bile var,benim gibi o yüzden kısmet :anneadayı:

4 aydır bende de tık yok :)
belki kısa bir süre gibi ama 1,5 senedir adet düzensizliğim var, kistlerim var ve ovulasyosuz sikluslarım oluyor
yani problemlerim olduğu için biraz daha spontan deneyip klomen tedavisine geçicez.
eşim daha hiç doktora gitmedi ama, klomene başlarsak o da tedaviden önce gider muhtemelen.

bu arada adetimin 33. günündeyim, kasım-aralık 4te adet olmuştum, 1 hafta önce kanda baktırdım bhcg, negatif çıktı.
adet olma belirtilerim var ama karnım ağrıyor, göğüslerim acıyor filan.

bazen amaan salla diyorum ama testte de koca bhcg : 1 sonucunu görünce de üzülüyorum.

bu arada keşke annem ve anneanneme benzeseydim, annem evlendiğinin 3. ayı hamile kalmış, ben 11 aylıkken de kardeşime hamile kalmış.
anneannemin de 3 ikiz gebeliği, 4 tane de tek gebeliği var :rolleyes::rolleyes:

yumurtlama günü dışında hamile kalma durumu olmaz ancak yumurtlama günün ille de 14.ya da 16.gün olacak diye bir durum olmayabilir.erken ya da geç yumurtlama olabilir.idrar testinde adetine 3-4 gün kala belli olur ancak bazılarında hiç çıkmayada biliyor.yani tüm olasılıklar mevcut :KK49:

hatta normal yolla anne olamazsın denilip anne olanlar bile var,benim gibi o yüzden kısmet :anneadayı:

Bana da kısmet olur inşallah kadesacım.
Teşekkür ediyorum ;)

belki kısa bir süre gibi ama 1,5 senedir adet düzensizliğim var, kistlerim var ve ovulasyosuz sikluslarım oluyor
yani problemlerim olduğu için biraz daha spontan deneyip klomen tedavisine geçicez.
eşim daha hiç doktora gitmedi ama, klomene başlarsak o da tedaviden önce gider muhtemelen.

bu arada adetimin 33. günündeyim, kasım-aralık 4te adet olmuştum, 1 hafta önce kanda baktırdım bhcg, negatif çıktı.

bazen amaan salla diyorum ama testte de koca bhcg : 1 sonucunu görünce de üzülüyorum.

bu arada keşke annem ve anneanneme benzeseydim, annem evlendiğinin 3. ayı hamile kalmış, ben 11 aylıkken de kardeşime hamile kalmış.

Ben de anneme çekerim sanıyordum ama yanıldım :KK53:

Sen de mutlu haberi en yakın zamanda alırsın inşallah ;)

Bilmiyorum etkisi var midir? Ama tahmini yumurtlama gununden onceki 2 gun ve sonraki 2 gun surekli iliskiye girdik, sonraki hafta da bir kac kez girdik nolur nolmaz diye. Iki gebeligim de ilk denedigim ay oldu.
1. Gebeligim tam tahmini ovulasyon gunu olusmus lakin
2. Gebeligim sonraki hafta denedigimizde olusmus. 1 hafta geriden geliyor bebek.

Bilmiyorum etkisi var midir? Ama tahmini yumurtlama gununden onceki 2 gun ve sonraki 2 gun surekli iliskiye girdik, sonraki hafta da bir kac kez girdik nolur nolmaz diye. Iki gebeligim de ilk denedigim ay oldu.
1. Gebeligim tam tahmini ovulasyon gunu olusmus lakin
2. Gebeligim sonraki hafta denedigimizde olusmus. 1 hafta geriden geliyor bebek.

Sağlıklı doğumlar dilerim.
Ne güzel bekletmeden gelmiş..

Ben de çok beklemem inşallah..

Sağlıklı doğumlar dilerim.
Ne güzel bekletmeden gelmiş..

Ben de çok beklemem inşallah..
Yani demem o ki, nasilsa bedava bol bol yapin bu isi :D
Insallah cok yakinda kavusursun bebegine. Ama bekleyince bence daha heyecanli ve tutkulu olur hem anne hem baba.
Birsey olacak diye korkmalar, aserme zamanlari yapilan nazlar falan.
Benim hamileliklerim normal yasam gibi geciyor, heyecani pek az :(

Yani demem o ki, nasilsa bedava bol bol yapin bu isi :D
Insallah cok yakinda kavusursun bebegine. Ama bekleyince bence daha heyecanli ve tutkulu olur hem anne hem baba.
Birsey olacak diye korkmalar, aserme zamanlari yapilan nazlar falan.
Benim hamileliklerim normal yasam gibi geciyor, heyecani pek az :KK43:

:KK48::KK48::KK48:
Yok canım öyle düşünme..
Her kadının gebelik dönemi özeldir. Hemen olsun olmasın ;)

Ailevi obstetrik oyku epey zengin masallah:)

Back