- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.441
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Canım öncelikle iki adet dönemi arasında ergin hamile kalabilirsin yalnızca bazı gunler vu ihtimaller çok daha yuksek. Testler en en erken adet günü geciktikten sonra belli olur. Ayrıca bulantı icin 2 aylık faln olması lazım
Sigara içme ama sağlığa zararli, ya hamileysenTeşekkür ederim cevap için canım..
Hiç test yapmayayım boşa negatif görüp üzülmeyeyim o halde..
Ben ogluma hamileyken ilk ay adet gordum hamilr oldugumu bilmiyordum tabi. Bi test yap istersen bizede haber ver bekliyoruz :)
Sigara içme ama sağlığa zararli, ya hamileysen
Diger adetlerden tek farki agrili olmasiydi.normalde agrisiz oluyordu.o ay zorladi beni baya.ayy bence yap cok merak ettim.hayret nasil tutuyorsun kendini ben olsam hemen yapardimYaaaaa :)
Bak şimdi heyecan yaptım.
Ama bildiğiniz diğer adetler gibi miydi?
Hiç farksız?
Bir de adetin bir gün öncesi test negatifti ama yaaa.. Bence değilimdir ne bileyim aman kafam karıştı yine :)
Kaç yasindasin? Ne zamandir deniyorsunuz? Öncelikle şunu söyleyeyim yumurtlama günleri kişiye göre degisir. Ovulasyon testleri var o günü saptamak için.
Efkar sigarası o yalandan
Normalde içmiyorum canım..
Ama sağlıksız besleniyorum doğrusu :S
Diger adetlerden tek farki agrili olmasiydi.normalde agrisiz oluyordu.o ay zorladi beni baya.ayy bence yap cok merak ettim.hayret nasil tutuyorsun kendini ben olsam hemen yapardim
1-Yumurtlama dönemi dışında hamile kalmak imkansız. Yanlış biliyorsam biri düzeltsin ancak yumurtanın vücutta yolculuğu 1 gün sürüyor. Bu günde hamile kalındı kalındı yoksa o ay gidiyor. Ancak spermler bir kaç gün canlı kalabildiğinden yumurtlamadan 2 gün önceki ilişkiden kalan spermler de yumurtayı dölleyebiliyor. Tabi yumurtlama günü değişebiliyor yahut bir dönemde iki kere olabiliyor o zaman ihtimal de değişiyor.
2- ilişkiden sonra 15 gün geçmesi gerekiyormuş en az.
Eşim tüp bebek merkezinde çalışıyor soruları alabilirim
1-Yumurtlama dönemi dışında hamile kalmak imkansız. yor yahut bir dönemde iki kere olabiliyor o zaman ihtimal de değişiyor.
2- ilişkiden sonra 15 gün geçmesi gerekiyormuş en az.
Eşim tüp bebek merkezinde çalışıyor soruları alabilirim
Olması pek mümkün olmasa da ayda 2 kere yumurtlayan birinde gerçekleşmiş olabilir tabi....Benim hep ağrılı olur ama..
Yaa canım yapıp da negatifi görmek var ve 13 aydır artık sanırım
negatif görmek beni üzüyor. Başta takmıyordum ama ciddi takmaya başladım.
Hiç değilse günümün geçmesini bekleyeyim diyorum..
Tabi zor duruyorum da.. :)
Teşekkürler bilgiler için Koalina.
Yoğun araştırmalarım sonucu aynen ben de senin gibi öğrendim..
Onun dışında da bir şey bildiğim söylenemez zaten
Ama adetin hemen bitimi yumurtlama olmaz sanırım değil mi?
Annem inatla iddia ediyor eminim canım hemen bitiminde hamile kalıyordum ben diye..
Kaç yasindasin? Ne zamandir deniyorsunuz? Öncelikle şunu söyleyeyim yumurtlama günleri kişiye göre degisir. Ovulasyon testleri var o günü saptamak için.
Adetin kac gun gecikti
Olması pek mümkün olmasa da ayda 2 kere yumurtlayan birinde gerçekleşmiş olabilir tabi....
13 aydır..
Ama hani o ayı dolu dolu değerlendirdik derler ya öyle değerlendirdik diyemem..
Ovulasyon testi ilk kez geçen ay kullandım.
Ayın 4 ü ve 5 i çift çizgiydi.
Bir gününü değerlendirebildik..
Ama yine olmadı..
Herkes ayrı bir şey söylüyor kimi çift çizgi çıkan günü değerlendirmek lazım diyor, kimi
çift çizgi gösteriyor ama ondan iki gün sonrasını değerlendirmek lazım yumurta o zaman çatlıyor falan..
Okudukça kafası karışıyor insanın..
Ooo maşallah genetik olarak şanslısın aslındaHiç :)
Aralık 20 adet oldum..
Bir daha ocağın 20 sinde artık..
Yani çok erken o yüzden soruyorum yumurtlama günü dışında, adet bitimi hamilelik mümkün mü?
Test hemen 10 günlüğü gösterir mi diye.. Mide bulantılarım bunu düşündürüyor ama.
Psikolojiktir yine muhtemelen..
Hmm.. Annemin 5 yıl olmamış. Sonra da maşallah 6 tane :)
Yumurtlaması bol olabilir haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?