Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugün Loya'ya uğradım kızlar,3 al 2 öde kampanyası vardı,bugün kilotlardan takıldım ama gözüme kestirdiğim çok seksi sütyenler vardı.Aaah ah diye iç geçirdim,ameliyatımı olayım ilk iş o kırmızı dantelli sütyeni almak olacak...
ben de hemen o mağazalarda bulurum kendimi sanıyordum. ödemler geçsin, yumuşasın.. sonra giderim derken 30. günüme ulaştım. bu arada boş durmayıp sütyen nedir, ne değildir model isimleri, markalar, dantelliler, sporcular, straplezler derkeeeen gözlerimde alacağım cicilerin resimleri oluştu canım.
badem de sağolsun yardımcı oldu bu konuda.
heyecanını ben de yaşıyorum. sevinçten ne hale geleceksin kim bilir inş istediğin gibi olur her şey canım
Hepsinden alırsın canımm, 3 al 2 öde var demek ben loya ürünü ameliyat öncesi çok kullandım ameliyattan sonra hiç almamıştım. Kız bohçası için çeyizlik çamaşır da alacağız ya bir uğrayayım oraya çok sağol mucukss..
Maşallah yaprakcım. Nazarlardan korusun Allah.
Şu an maddiyatı ayarlamaya çalışıyorum,tamam kredi çekeceğim ama ödeyebilmek için harcamalarımı kısma çözümleri düşünüyorum sürekli :) Alışverişi kestim.Bir gün elime kağıdı kalemi alıp bütçemi çıkaracağım.Doktor görüşmelerimi yapınca bir an önce ameliyat olmak için elimden geleni yapacağım.Umarım hep beraber burda benim de kutlamam yapılır.Çok sağolun hepiniz,iyi ki varsınız.
ben de ameliyat öncesinde son ay maaşlarımı harcamadım. üstelik bir sürü masraf çıkmıştı. önden düğmeli giysiler almıştım ameliyat sonrası için. (fazla bile almışım. en fazla 10 tane rahat rahat yeter, benden söylemesi.) istanbul'da kalacağım için masrafım da oldu haliyle.. yine düşünmeden edemiyorum. doktorlarımıza ödediğimiz miktar gerçekten çok değil. elimde olsa daha fazlasını bile verirdim. onların ne zorluklarla okuduğunu ve ne çileler çektiğini çok iyi biliyorum.
bir de doktorumuz insan canlısıysa, insan gibi insansa (doktorum naci bey gibi) sevgiyle ve saygıyla anarız her zaman.
sen de katılacaksın aramıza. çektiğin acılar dinecek, ameliyat sonrası sızılarını unutacaksın. sadece her gün güzelleşen göğüslerine odaklanacaksın. dışarıda yürürken dimdik duruşunla, bambaşka bakınacaksın etrafına.. benim gibi duygusal biriysen, ara ara da gözlerin dolacak... başlarda hüzünle karışık sevinç... ve gitgide sadece sevinç! gün içindeki uğraşlarında ara ara unuttuğunda cici halini, boş bulunup gülümseyeceksin aklına geldiğinde. çünkü sen yeniden doğmuş olmanın mutluluğunu hatırlayacaksın. az kaldı az!
Canım ben hiç öyle bir şey düşünmemiştim.Neden gerekiyor ki önden düğmeli elbiseler,giymek kolay olduğu için mi?
Ameliyattan sonra eminim hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Hiçbir şey...O mutlulukla millete açıp göstermezsem iyi :))
kollarını fazla kaldırmaman gerekiyor. giyinirken zorluk yaşamaman için önden düğmeli ya da fermuarlı giysiler şart. kolsuz olursa daha iyi olur. dolgulu sütyenle giyindiğin bollutaki giysiler olur. biraz daha bol olanlarını almıştım ben ama var olanları da çok rahat kullanmıştım.
sen forum okumuyor sadece içini mi döküyorsun canım? hımmm pijaman da düğmeli olsun. pamuk oranı fazla ve hafif giysiler bulmaya çalış. :112:
şeyy...örtmenim orda elektirikler kesildi
ben biraz hazırcıyım galiba,bir kere daha denk gelmiştim bu konuya,bir ara sorarım dedim,süreç süreç geçiyoruz işte,şu anda ameliyat hazırlıkları ve sonrası aşamasına geçemedim.
otur sıfır!
canım o sürece geçsen iyi olacak. bazı mağazalar ağustosun başında montları indirmişler vitrinlerine.
Saçmalamasınlar ya,ben daha kışa hazır değilim :)
sen giysi işini hallet de ötesini düşünme. yaz uzun sürecekmiş diyorlar mühendisler. sevinsek mi üzülsek mi.... :26: dengesini bozduk dünyanın. (konu kapatılmıştır! dağılmasın çok fazla )
ne diyorduuuuk: sonra nemutlubana memelerine kavuşmuş ve bir bütün olmuşlar cicileriyle. hep mutlu olmuşlar! masal gibi bir gerçek yaşayacaksın :112:
Uykudan önce masallar...
Allah'ım bu masalları gerçek et !!!
kalem bana ameliyattan önce ve bir süre sonrasında nasıl hissettiğimi soruyordu. hep, "bilmiyorum ki", "bilmem ki" dediğimi hatırlıyorum çok fazla. ertesi gün masaldayım sanki demiştim. hala inanamıyordum olanlara. şimdi de çok farklı değilim.
bak gör neler olacak. hayal bile edemiyorsun eminim. beklemesi bile öyle güzeldi ki!
Aynen,her ne kadar sabırsızlansam da bu süreç bile çok güzel.Biliyorum olabilir,rüya değil gerçek olabilir.
Bu zamanlar gerçekten öyle heyecanlı ve güzel zamanlar ki kıymetini bil canımmm, zaten doktoruna karar verdikten sonrası çorap söküğü gibi geliyor.. Sonrası yeni cicişlerinin keyfini çıkarmak kalacak
Canım ameliyat olmana aylar sonra haftalar sayarken az önce bir bakayım yaprak ameliyatını olalı ne kadar olmuş diye düşündüm 33 gün olmuş, ne alemde memişler benim gibi seni takip eden arkadaşlarımızı bilgilendir bebeklerin ne durumda
canım benim, ameliyat günümü de sayıyorum, sabah olduğu için. yani 34. gün. sağol bademim :112:
bebişlerimle bugün görev yeri değişikliği yaptık. epey yürüdüm. onlari için de hareket oldu, iyi oldu
yan yatamıyoruz pek. yan dönünce üst taraflar geriliyor biraz sancıyor sırt üstü yatıyorum. ilk kontrolden sonra uyuyordum ama hani bir ara sağ göğsümde ağrı olmuştu ya, o günden sonra sırtüstü uyumaya devam etmiştim. bir iki gündür de yan yatmaya çalışıyorum, pek mümkün olmuyor.
yumuşama durumu iyi. ödemli göğsüm daha hızlı yumuşuyor. yakınlaşmasını bekliyorum, ne zaman olacak bu?
fotolar bu hafta içi gelir. artık cuma gününe kadar yolu var. bekleyin :92: :92: :115:
Ağrıların dinene kadar sırtüstü yatmaya devam canım bir aya kalmaz yaraların tamamen iyileşir zaten inşallah. Bol bol yürüyüş önermişti bana da doktorum ameliyattan sonra hareketsiz kalma bol bol yürüyüğ yap demişti Gerçekten de çok faydası oluyor bunun sen de farketmişsindir zaten. Protez tamamen yerine oturmaya çalıştığı için göğsünün üst kısmının gerilmesi de çok normal. Ben şunu hala anlayabilmiş değilim zaten tamam derimiz esniyor ama o kadar protez içeri giriyor dikiliyor deri esniyor nasıl bir çatlama olmuyor deride. Fotoğraflardan yumuşaklığı çok iyi duruyor masajlarınla birlikte bunun ilerlemesi de çok hızlı olacaktır.. naci bey nemutlubana arkadaşımız görüşmeye gittiğinde göğüs dekoltesinden bahsetmiş ya canım orayı da ayrıntılı yazmış burda nemutlubana arkadaşımız sağolsun. Göğüslerinin önceki hali nasıldı bilmiyorum ama şuan memelerin birbirine yakınlığı gayet iyi senin. Benim doktorum şöyle der hep meme zaten çıplakken bitişik durmaz çıplakken bitişik duran meme seksi değildir der. Doktorun söylediğine ilave olarak senin memelerin sütyenle birleşeceklerdir zaten canım. Ama poisa nın mesela 2. yıla doğru gidiyor ve en son yüklediği fotoğraflara baktığımda memeler iyice yakınlaşmış geldi bana dedim o da evet doğru yakınlaştılar iyice dedi. Bu da zamanla oluyor demek ki canım ama senin memelerinin bu mesafesi bile çok iyi
Fotoğraflara da çok az kalmış sevindimmmm :)