• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaprak4 meme estetiği ameliyatı

bugün göğüslerime sarıldım :17: "bebetolarıııım! :52::52:" dedim, kimse yokken evde. sonra sesli sesli gülmeye başladım.
heyecanımı yaşayamıyorum evde... şöyle bir güzel coşsam. bebişlerimle göklere uçsam :119:
bu derdi ve peşinden bu mutluluğu yaşamayanlar, "kesin deli!" diyordur eminim. buysa delilik, deliyim evet :51:

bugün göğüslerime sarıldım :17: "bebetolarıııım! :52::52:" dedim, kimse yokken evde. sonra sesli sesli gülmeye başladım.
heyecanımı yaşayamıyorum evde... şöyle bir güzel coşsam. bebişlerimle göklere uçsam :119:
bu derdi ve peşinden bu mutluluğu yaşamayanlar, "kesin deli!" diyordur eminim. buysa delilik, deliyim evet :51:

Ben de delirmek istiyoruuuuuuum :))

umarım istediğin sonucu almışsındır ameliyatta ve sonrasında çektiklerine değmiştir.

kesinlikle değdi çektiklerime. bir şey güzelliği kadar zordur. dönüp baktığımda beni gerçekten zorlayan konunun ameliyat sonrası aşırı titremem ve vücudumun sarsılması olduğunu anladım. beni epey yormuştu.. böyle söylendiğinde, yani "çektiklerime değmesi.." konusu dile getirilince aklıma geliyor bu da. yoksa geriye dönüp bakmıyorum bile. başımı yastığa koyarken gülümsüyorum, uyanırken gülümsüyorum, bu cümleleri yazarken sevinçten gözlerim doluyor.....
eskiden, gün içinde yaşadığım sıkıntıların tek nedeni göğüssüzlüğümdü. gözlerimden yaş dökülürdü yastığıma. uyanırken, zaten dolgulu olan sütyenime mendilleri, havlu elbezileri doldururdum. hepsini unuttum!!!
insanın kendini gülümserken yakalaması ne kadar güzelmiş!

Son düzenleme:
yaprak'tan merhaba
11 temmuz 2012... KALEMim ve ben buluşarak gittik hastaneye. adımlarımda, uykumda,uyanmamda hep yanımdaydı. ertesi gün kalacağım yere bıraktı, akşam üzeri beni yıkadı. diğer günler de sesiyle buluştum.. kk sayesinde tanıdığım arkadaşım dilerim hayatımda daima olur. canım benim...
dönelim o günün sabahına..özel göztepe hastanesinde yeniden doğdum. aileme söylemediğim yalan kalmayarak üstelik! tam bir pinokyo oldum. doktorum naci çelik de pinokyo'nun tahta bedenine can verdi. çünkü ben o güne kadar gerçekten yaşamadım. o benim Gepetto Babam! (umarım hoş karşılar bu tabirimi)
ameliyat sonrası zangır zangır titredim yatakta. bu da istemsiz olarak bedenimi kasmama neden oluyordu. beni en zorlayan süreçti ameliyat sonrasındaki. ilk iki yürüyüşte saniyeler içinde terliyordum ve tansiyonum düşüyordu. daha önce başıma gelen bir durum olduğu için korkmadım. sonraki yürüyüşlerim rahat geçti.
ağrılarım tahminim gibi çok olmadı. 5. ve 6. gün batma tarzı ağrım oldu. dün mens oldum, bunun da etkisi var sanırım..sütyen çok yoruyor... naci bey sütyeni ara ara çıkarabilirsin demişti. yoğun ihtiyaç hissettiğimde günde iki ya da üç kez ön tarafı açıp, rahatlayınca giyiyordum. ilk kontrol için sabırsızlanıyorum. umarım her şey yolundadır. (naci bey 4. gün çağırmıştı. gidemedim.. şimdi yurt dışında. kontrolüm haftasonu.)
410 MM modeli, natrelle, moderate plus, 320 CC, dual plan tekniği uygulandı.
bu ameliyatın imkansız, zor ulaşılır bir şey olmadığını kk dan ve sizlerden öğrendim. başta KALEM,burcu ve ruby80 olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. hepinizin yeri ayrı benim için, bunu unutmayın.
biliyorsunuz, ailemden gizli oldum bu ameliyatı . dünya kadar da yalan söyledim. hiç yaptığım bir şey değildi. her şeyimi bilirler çünkü. bu nedenle gerginliğimi hala atamadım üstümden.. uygun olduğum zamanlar mutlaka gelip yazacağım. mesajlarınıza döneceğim. şimdilik bu kadar.
mutluluğum, hareket özgürlüğümle birlikte artacak. hareketsizlik çok çok zormuş..çok!

Gepetto Babam Dr Naci ÇELİK'e sonsuz teşekkürler!
iyi ki tanıdım sizi Naci Bey...

:119:

Hayırlı olsun arkadaşım senin adına çok mutlu oldum inşaallah bende bir gün senin gibi bu ameliyatı yaptırabilirim uzun yıllardır hayali ile yaşıyorum ve ne kadar mutsuz olduğumu bilemezsin Allaha nankörlük etmiş<olmak istemem ama sanki bir yanım eksik gibi evliyim 12 yaşında bir kızım var emzirme sonrası oluşan deformasyon ile yaşamaya çalışıyorum yıllardır.Neyse benim senden öğrenmek istediğim ameliyatın maliyeti ve ödeme şartları .Sevgiler ....

Hayırlı olsun arkadaşım senin adına çok mutlu oldum inşaallah bende bir gün senin gibi bu ameliyatı yaptırabilirim uzun yıllardır hayali ile yaşıyorum ve ne kadar mutsuz olduğumu bilemezsin Allaha nankörlük etmiş<olmak istemem ama sanki bir yanım eksik gibi evliyim 12 yaşında bir kızım var emzirme sonrası oluşan deformasyon ile yaşamaya çalışıyorum yıllardır.Neyse benim senden öğrenmek istediğim ameliyatın maliyeti ve ödeme şartları .Sevgiler ....

teşekkür ederim. özelden bilgilendiriyorum.

ameliyat sonrası için önerilen sütyenler bunlar. özellikle baştaki. size, ameliyat sonrası sütyeni alırken yardımcı olacaklar fakat siz yine de ölçünüzü alın ve sütyenleri mutlaka deneyin.

o en baştaki sütyeni denedim M&S da göğsü kawramıyo ucu oturmuyo bildiğiniz huni gibi bi görüntü oluşturuyo hiç hoş değil :20:

o en baştaki sütyeni denedim M&S da göğsü kawramıyo ucu oturmuyo bildiğiniz huni gibi bi görüntü oluşturuyo hiç hoş değil :20:

aynı sütyen kom'da da var. nette gördüm. ben de yarın ona bakmayı düşünüyorum. istersen oraya da bak. diğerinde de hafif boşluk olması sakıncalı olmaz sanıyorum. içine sinmezse dediğim gibi yaparsın. (aynı modelin üstü çiçekli olanı da var. ben ondan almıştım.)
parmak sallayan ifade niye ki şimdi :26: göğsü tamamen saran ve göğüslere biçim veren bir sütyen o.

Son düzenleme:
Yaprak,nerelerdesiniz siz kuzum?

Badem de sen de pasif görünüyorsunuz, istemediğimiz ama ısrarla tekrarlanan olaylardan biri yaşandı yine sanıyorum forumda ,olaya vakıf değilim o sebeple bilip bilmeden yorum yapmak istemiyorum..

Ama en kısa zamanda meme estetiği forumunda geri görmek istiyorum seni,yepyeni tecrübe ve yorumlarınla ameliyat olmak isteyen nice hanıma önayak olacaksın daha,öyle kolay gitmek yok:(

sanal değil. gerçek dünyanın bir nevi aynası bu sayfalar!
ortak ve çok büyük acılarla buluştum. benim yaşadıklarımı yaşayanları gördüm.. hislerimle ya da birebir, kiminin gözlerinde, sesinde.. kiminin çok içli yazılarında. gerçek hayatta nasıl değmiyorsa yaptığımız, yaşadığımız emek verdiklerimiz... burada da olabilir. neden olmasın ki! sorun değil. hayatı biraz da netten öğrendim diyorum kendi kendime. :) hem gülerek hem hüzünlenerek az bir şey.

ne çok zaman ayırdım, kişi ayırmadan özel mesaj da gönderdim. nezaketen tek bir cümleyle bile dönülmedi bana. teşekkür beklemiyorum onlardan ama duyarsızca da sessiz kalmasalardı.. bana da zaman ayıranları gördüm, tanıdım. bir zamanlar kendi gibi beklenti içinde olan, bilgi edinmek için uğraşan arkadaşlara yardımcı olmalı herkes diye düşünüyorum. bu çok zor olmasa gerek.
bu arada, fotoğraflarımı sildim. samimiyetine inandığım arkadaşlar olduğu zaman e posta yoluyla paylaşımda bulunurum.

sanal değil. gerçek dünyanın bir nevi aynası bu sayfalar!
ortak ve çok büyük acılarla buluştum. benim yaşadıklarımı yaşayanları gördüm.. hislerimle ya da birebir, kiminin gözlerinde, sesinde.. kiminin çok içli yazılarında. gerçek hayatta nasıl değmiyorsa yaptığımız, yaşadığımız emek verdiklerimiz... burada da olabilir. neden olmasın ki! sorun değil. hayatı biraz da netten öğrendim diyorum kendi kendime. :) hem gülerek hem hüzünlenerek az bir şey.

ne çok zaman ayırdım, kişi ayırmadan özel mesaj da gönderdim. nezaketen tek bir cümleyle bile dönülmedi bana. teşekkür beklemiyorum onlardan ama duyarsızca da sessiz kalmasalardı.. bana da zaman ayıranları gördüm, tanıdım. bir zamanlar kendi gibi beklenti içinde olan, bilgi edinmek için uğraşan arkadaşlara yardımcı olmalı herkes diye düşünüyorum. bu çok zor olmasa gerek.
bu arada, fotoğraflarımı sildim. samimiyetine inandığım arkadaşlar olduğu zaman e posta yoluyla paylaşımda bulunurum.
sesinde,yazısında,nefesinde ,ruhunun derinliklerinde bu eksiklik duygusu yüzünden acı çeken insanların yanında olabilmek,hüznünü paylaşabilmekten güzel birşey var mı? hoşgeldin yaprağım...

Back