yaprak'tan merhaba
11 temmuz 2012... KALEMim ve ben buluşarak gittik hastaneye. adımlarımda, uykumda,uyanmamda hep yanımdaydı. ertesi gün kalacağım yere bıraktı, akşam üzeri beni yıkadı. diğer günler de sesiyle buluştum.. kk sayesinde tanıdığım arkadaşım dilerim hayatımda daima olur. canım benim...
dönelim o günün sabahına..özel göztepe hastanesinde yeniden doğdum. aileme söylemediğim yalan kalmayarak üstelik! tam bir pinokyo oldum. doktorum naci çelik de pinokyo'nun tahta bedenine can verdi. çünkü ben o güne kadar gerçekten yaşamadım. o benim Gepetto Babam! (umarım hoş karşılar bu tabirimi)
ameliyat sonrası zangır zangır titredim yatakta. bu da istemsiz olarak bedenimi kasmama neden oluyordu. beni en zorlayan süreçti ameliyat sonrasındaki. ilk iki yürüyüşte saniyeler içinde terliyordum ve tansiyonum düşüyordu. daha önce başıma gelen bir durum olduğu için korkmadım. sonraki yürüyüşlerim rahat geçti.
ağrılarım tahminim gibi çok olmadı. 5. ve 6. gün batma tarzı ağrım oldu. dün mens oldum, bunun da etkisi var sanırım..sütyen çok yoruyor... naci bey sütyeni ara ara çıkarabilirsin demişti. yoğun ihtiyaç hissettiğimde günde iki ya da üç kez ön tarafı açıp, rahatlayınca giyiyordum. ilk kontrol için sabırsızlanıyorum. umarım her şey yolundadır. (naci bey 4. gün çağırmıştı. gidemedim.. şimdi yurt dışında. kontrolüm haftasonu.)
410 MM modeli, natrelle, moderate plus, 320 CC, dual plan tekniği uygulandı.
bu ameliyatın imkansız, zor ulaşılır bir şey olmadığını kk dan ve sizlerden öğrendim. başta KALEM,burcu ve ruby80 olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. hepinizin yeri ayrı benim için, bunu unutmayın.
biliyorsunuz, ailemden gizli oldum bu ameliyatı . dünya kadar da yalan söyledim. hiç yaptığım bir şey değildi. her şeyimi bilirler çünkü. bu nedenle gerginliğimi hala atamadım üstümden.. uygun olduğum zamanlar mutlaka gelip yazacağım. mesajlarınıza döneceğim. şimdilik bu kadar.
mutluluğum, hareket özgürlüğümle birlikte artacak. hareketsizlik çok çok zormuş..çok!
Gepetto Babam Dr Naci ÇELİK'e sonsuz teşekkürler!
iyi ki tanıdım sizi Naci Bey...
:119: