Yaprak Dökümü - Kanal D

Ali Rızayı akıllı sanırım
kızlar akıl bırakmadı gerçi ya.
verdi parayı, giden gider,
dahada gelmez o para.
hele helede o ferhunde bi öğrensin borç para verdiklerini, hayatta alamaz artık onlar parayı.
ferhunde basacak nikahı mithata, köşküde alacak.

Reklam seyretmekten uykum geldi sonunu getiremedim netten seyredeceğim ben de, sinir oluyorum zorla reklam seyrettiriyorlar:mymeka:

şu leyla bide utanmada gelmiş annesi sarılıyor yap et git gel sarılır yüzsüz ne olcak:mymeka:

nejlanında kapıya konması yakındır görgüsüz:mymeka:

ali rızaya pe valla parası vargibi birde borc veriyor alırsın o parayı bekle:mymeka:

ferhundeylde mitta evlenir o evde oturu köşkte başı göğe ererzengin koca diyip duruyordu:mymeka:

fikret tahsinde nasıl öpüştüler:asigim:

benim dediğim gibi olacak galiba ali rıza kaptırdı parayı ev de alamıcak açıkta kalıcaklar sonra oğuzun evinde sığıntı gibi yaşıcaklar ay ne kötü ya:1no2:

ne salak adam yaa niye veriyorsa parasını anlamadım sanki çok zengin alamıcak parasını görün

ali riza beye baktigim zaman bazen kendi kisligimi görüyorum...bende cok iyilik yapmayi severim..kendiminde zor durumda kalcagimi bilsem bile karsimdaki insana o zor aninda yardim ederim...ama karsiliginda hep nankörlük ve darbe yasadim...gerci iyiligin kasiligi beklenilmez ama iyiliyi iyilik bilene yapmak lazimmis bunu insallah anlamistir bu saf kalpli yüreyim...

benim dediğim gibi olacak galiba ali rıza kaptırdı parayı ev de alamıcak açıkta kalıcaklar sonra oğuzun evinde sığıntı gibi yaşıcaklar ay ne kötü ya:1no2:

hayriye hanım leylanın yanında yaşaycakmış ali rıza ayşe fikretin yanına gitceklermiş faka cevriye huzur vermeyim birgün sabah ayrılacakmış ayşeyle ev tutp emekli maaşını gecinecekmiş sanırım sona deoğroda ali rıza ölecekmiş

banada arkdaş anlattı romanın sonu böyleymişmirmirmirmir

onun artık acınıcak hali kalmadı elisim
adam heeç bişi takmiy artık elde kitap sakin sakin yaşayıp gidiy ..

orasida oyle aslinda,adam bi tek konusuyo,ben olcam,Allah basa vermesin amaa sacindan tuttugum gibi,yermisin yemezmisin,:mymeka:

ya şu dizide de bir türlü bellerini doğrultamadılar..tarihi yalı trilyonlar ediyor..trilyonlar alıp içinden de şevketin 150000 tlsini ödeyip geriye kalan para ile de 7-8 tane ev alırdı..bunlar bir türlü ev alamıyor nedense,battıkça batıyorlar..anlamadım yaa

kaç haftadır bende aynı şeyi düşünüyorum hatta eşimle dalga geçmeye başladık artık biz ev bulalım bunlara diye olayı dramatikleştireceklerya illaki
birde alizıza bey verdiği parayı geri alamazsa artık temelli rezillik izle
ferhundede zengindiye evi alan kişiye kancayı takıyo galiba yani iyice karıştırdılar diziyi fikretbile zıvanadan çıktı noluyo dizinin senaristlerimi değişti yoksa çokmu abarttılar nede olsa budizide olmaz diye birşey yok
caaaanım diziyide kaybettik allah rahmet eylesin

Leyla, annesine gidiyor

Ali Rıza Bey, yeni ev almak için ayırdıkları ellerinde kalan son parayı, acil ihtiyacı olan Mithat Bey’e borç olarak vermeye karar verir. Bu kararın nelere vesile olacağını bilmeyen Ali Rıza Bey, baba evinde bir süre daha evin yeni sahibi ile yaşamaya mecbur kalır.
Yaman’ın ofisinde Mithat’a yolları kesişen Ferhunde’nin, Mithat’a söylediği yalanlar birer birer karşısına çıkar. Kafası karışan Mithat, Ferhunde hakkındaki sorularına cevap aramaya başlar.
Aynı gün, Ferhunde bir sürpriz daha yaşar ve hiç beklemediği bir yerde Sedef’le karşı karşıya gelir. Yarım kalmış hesaplar, Ferhunde’nin öfkesini yeniden tetikler.
Leyla, aceleci bir adım atarak Hayriye Hanım’ı görmek için Sedef’le gizli bir plan yapar. Leyla’yı ailesiyle barıştırmayı kafasına koyan Mithat da, Leyla’ya destek olmak için kolları sıvar.
Yeni işindeki engelleri cesaretiyle aşan Şevket için beklenen gün gelir. Bütün aile, inşaatın temel atma töreninde bir araya gelir. Aynı gün Necla da, kendisini affetmesi için Ali Rıza Bey’e doğru bir adım atar. Leyla’nın planından habersiz olan Hayriye Hanım, sonunda kendini büyük bir oyunun içinde bulur. Ancak hiç hesapta olmayan sürprizlerle olaylar kontrolden çıkar.

alıntı..

kıssçeeleerr hihoyyythihoyyythihoyyytakşam görüşmek üzere..
bakalım bizim deliler tayfasında ne atraksıyonlar olcek..,işallah yetişebilirm akşam toplantım var ..

yaa izliyiniz mi diziyi kızlar benneyaptımki
ben işten cıkamadım hala benneyaptımki
hele bahada özet geçin bi

başladı kıs izliyos
şu ferhundeninin arkadaşı varya adı neydi,
duvak bakarken üzerindeki gömlek ne güselmiş

yafrum gelmişşş kaydirigubbakcemile3 sesimi duydun haa -tatlicadiarzu-
ferhunde kıskançlıktan yarıliii
sedef gülşene bi duvak dikti görmelisin evlenesi geldi insanın bekarım ya :roflol:
sedef ferhundenin karsısına çıktı kıskançlıktan aha oracıkta yarıldı gitti :teytey:
şevket de mütahit oldu diyiii üzülii :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…