- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başladı kıs izliyos
şu ferhundeninin arkadaşı varya adı neydi,
duvak bakarken üzerindeki gömlek ne güselmiş
:roflol:yine fikret cevriye kızıp çocuktan hırsını aldı ve akşam yemeğine gelmedi tahsinide içine sinmedi gitti oda özür diledi fikretten son öpüştüler ve sona malum:jeyyar:funnydacım bekliyom akşam seni :jeyyar:
nası öpüştüler la ben görmidim :çok üzgünüm:
:roflol:
Yav arkadaslar bu adamın bu evın ıcınde ne ısı var ne kadar sacma oldu bu ıs yaa.... -tatlicadiarzu-
şu mithat benim benim hoşuma gitmeye başladı ya
:roflol:yine fikret cevriye kızıp çocuktan hırsını aldı ve akşam yemeğine gelmedi tahsinide içine sinmedi gitti oda özür diledi fikretten son öpüştüler ve sona malum:jeyyar:
Yav arkadaslar bu adamın bu evın ıcınde ne ısı var ne kadar sacma oldu bu ıs yaa.... -tatlicadiarzu-
onu bunu bilmemde nejlanın yaptıkları akla sığmaz şeyler gıcık ya manyak anca hava atsın hava atarken yüzü gülüyo görgüsüz sonradan görme haspam
cevriye sabah tahsinin atletle görünce kudurdudelikafaduldenha geçen haftaki bu sırnaşık şey kapıyı da kilitledi :asigim:
benimki hayatta yapmaz üle otur ağla Lady :roflol:
onu bunu bilmemde nejlanın yaptıkları akla sığmaz şeyler gıcık ya manyak anca hava atsın hava atarken yüzü gülüyo görgüsüz sonradan görme haspam
cevriye sabah tahsinin atletle görünce kudurdudelikafadulden
he gecen haftadaki la ne sandın bu bölümde öpüşmiyler:jeyyar:
Yanı sacma olan Alı Rıza gıbı bır adamın karısıyla bır evde o adamı basbasa bırakması.. nasıl iş yav bu..
Yanı sacma olan Alı Rıza gıbı bır adamın karısıyla bır evde o adamı basbasa bırakması.. nasıl iş yav bu..
aynen :1closedeyes:görgüsüsün önde gideni necla:mymeka:
amin amin amin -tatlicadiarzu-allahım nasıl bi kaynana bu ayyyy düşmanımın başına bile vermesin allahım
ayyyyyyyyyyyy anasını istedi valla
bu cevriye ne yapmaya çalışıyor :)reyhanla mitatdımı arasınımı yapcek