Yaprak Dökümü - Kanal D

dizi karıştı 26 bölüm uzamış bakaım ne olcak necaya sinir oluyom para içinde yüzüyo ailesinee destek lmuyo
aile gururlu ya ondan.................
tabi gururu ayaklar altında o başka .......
neclakendi derdinde zaten verse babası kabul etmez

ben az once izledim dizimi,hani denir ya bi baba 9 evlada bakar,9 evlat bi babaya bakamaz diye,ayni oyle durum,yazik adama cok acidim...

Leylada bişiler olcek kızlar bana öle geliy
hani beklemediğimiz ve leyladan umadığımız bişi..
oğuz onu kullanmaya çalışırken leyla onu kullanabilir.. şakkıdı

ben az once izledim dizimi,hani denir ya bi baba 9 evlada bakar,9 evlat bi babaya bakamaz diye,ayni oyle durum,yazik adama cok acidim...

onun artık acınıcak hali kalmadı elisim
adam heeç bişi takmiy artık elde kitap sakin sakin yaşayıp gidiy ..

olsun dizilerin geneli saçmadır bence yinede yaprak dökümünü severek izliyorum.......

aman boşverin şu gıcık Leylayı bende hiç sevmiyorum çok karatersiz...

bende aşkı memnuyu seviyorum entırıka yumagı..

yaprak dökümüde heycanladı son zmanlarda....

aman boşverin şu gıcık Leylayı bende hiç sevmiyorum çok karatersiz...

Leyla yaşadıklarından ders almayan,gurursuz iradesiz bir kız..Nejla da tam bir sonradan görme...Annesine üzerindeki paltoyu uzatıp bunu çok iyi bir yere asmak gerekiyor diyor...-tatlicadiarzu-:mymeka:
Sözde babaları görmüş geçirmiş kaymakam vasfında biri ama kızlar da anneleri de görgüsüz para delisi...Anneleri kızlarını paralı koca sevdası ile yetiştirmiş....:dilcikar:

aynen arkadasim sana katiliyorum...paltoyu iyi bir yere as demesi...bu lafi söyliceme yerin dibine girerdim herhalde utancimdan.:tomato:

Ay kızlar ilahi ya, nasıl karman çorman etmişsiniz diziyi kaydirigubbakcemile3
Şu Mithat meselesine bir açıklık getirelim;
2 Bölüm önce Mithatla Ferhunde tanıştılar...Ferhunde adamı sevmedi ve kendini NURDAN diye tanıttı, evliyim felan ayağı yaptı adam yakasından düşsün diye.Adamda düştü harbiden..Aramadı sonra.
Dün da Yaman'ın ofisinde karşılaşınca Ferhunde'yi gördüğünde Nurdan dedi haliyle.Çünkü Mithat Ferhunde'nin adının Nurdan olduğunu sanıyor.Hatta Yaman Ferhunde dedikçe, adam Nurdan diyordu kaydirigubbakcemile3
He gelelim Mithat Yaman'ı nerden tanıyor???
Mithat gümrükten mal çıkartıyor, e Yaman da gümrükçü adam.Aralarında iş hukuku olması normal yani...

Şimdi gelelim yorumuma;
Ferhunde Gülşen'in sevgilisini ayartır sanıyordum ama bu bölüm bakışlarında bir gariplik sezmedim.
Necla da Leyla da 5 para etmez, görgüsüzler.
Alirızaya artık acımıyorum, kendi edip kendi bulacak, ne diye para verirsin adama kötükedihüso
Fikret ile Tahsin nasıl kapıyı kitleyip öpüştüler ama :asigim:

Ferhundenin surat ifadesi çok komikti ama Mithat beyi görünce:1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol:

ewet ne kadar hayırsız evlatlar hiçmi acımıyolar babalarına.

varsa yoka para..ama pişman olcaklar...sonunda...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…