Yaprak Dökümü - Kanal D

bence leyla oğuzu vurur hapse düşer sonra ona tutulan avukata aşık olur avukat evlidir sonunda onun metresi olur laelaelaelaelae

kizlar yaprak dokumunu normalde bu sezon bitiriceklerdi ama vazgecmisler devam ediyorlarmis
aslinda bitirselerdi daha iyiydi

vazmigeçmisler??? ala ala niyeki, çok uzadi bence tadi kaçti

evet cok izleniyor diye bu sezonda bitirmiyorlarmis
bencede bitseydi cok iyi olucakti bir sezon daha uzatinca kimbilir nasil konular bulucaklar
iyice karisik olucak-tatlicadiarzu-

bence de artık bıtmelı....bayıldıkça bayıldı ..konular dönemeçli olarak aynı atraksıyon lazım....

oğuz eğer diziden çıkarılmışsa senaryo gereği kaçacak yada ölecek o zaman leylanın hali ne olur evlide değillerki üzerine bişey kalsın,

:1shok::1shok::1shok:bitmiyormu
bitmiyormuş canım malesef anacım o ali rızabeyde ne dirençli adammış herbölümde dedim ki aha adam bu kez kalpden gidecek ama helal olsun iyi direndi sonunda kriz geçirdi ama filmide sona taşımayı başardı dedik ama malesef bitmiyomuş bu adamın çilesi bitecek gibi görünmüyo
ayrıca bi uyuz şevket gitti yerine daha beteri geldi ya bu kadar acizmi kaldılar oyuncu bulmakda o fevkalede kadroya üzgünüm ama şevket secimi çok yanlış
ooh içimi döktüm iyi geldi zaten bugün hasta ve gıcık bi moddayım sırnaşık şey

ben bitmesini istemem ama böylede çok agır ilerlemeye başladı neredeyse 3 bölümdür yerinde sayıyor dizi birde ben bu taşınma olayını anlamıyorum gerçekten adam evden çıkın diyo çıkmıyolar çok tuhafya alirıza bey hastaysa şevket arasın evi veya diğerleri çok saçma geldi birde adama kızıyolar çıkın dedi diye.
geçen bölüm ençokta alirıza beyim nejlayı yanından kovdugu sahne çok duygulandırdı beni sonunda patladı adam helede hepiniz layık oldugunuz yerdesiniz yaben demesi ayyy tüylerim diken diken oldu çok etkileyiciydi

delikafadulden aynen ya felç geçircek diye bekliyom ama yok adam kapı gibi:roflol::roflol:

uyduruk bulurlar artık bir sürü konu seneyede bitirmezlerse siz o zaman görün konuları,herkes birbirini aldatır artık, hayriye hanım bile ali rıza beyi aldatabilir yani

nerden duydun bunu:1shok:

bir internet sitesinden okudum ismini vermem dogru olurmu bilmiyorum
bak canim kopyaliyorum

Ve sonunda karar açıklandı:

Yaprak Dökümü devam ediyor

Yaprak Dökümü''nün ekranda fırtınalar kopardığı ilk yayın yılının sonlarıydı. Dizinin yapımcı şirketi Ay Yapım''dan Mithat Topaç''la konuştum. "Bitiriyoruz Memet, diziyi bu sezon sona erdiriyoruz" dedi. Yaprak Dökümü, o zamanlar da reytinglerde birinciydi. Seyirciyle-sizlerle, köşemden çeşitli anketler yapıyor, nabızlarını(zı) yokluyordum. Yaprak Dökümü''nün fanatik-kemik bir izleyici kitlesi olduğunu, en çok da o anketlerden anlıyordum. "Yapmayın" dedim; "Bitirmeyin bu kadar iyi giden bir işi. Devam edin…"
Düşündüler taşındılar, bir sezon daha uzatma kararı aldılar. Çok da iyi yaptılar. Bir ekran fenomenine, bir yıl daha ekranda kalma şansı tanıdılar. Yaprak Dökümü, ekran macerasında, şu sıralarda üçüncü yılını tamamlıyor. Son günlerde, televizyonla ilgili her köşede yine Yaprak Dökümü''nün finaliyle ilgili tartışmalar-haberler var. Kısa bir süre öncesine kadar, ben de bu sezonun sonunda diziyi noktalayacaklarını sanıyordum. Ay Yapım''dan gelen bir telefonla, durumun böyle olmadığını anladım. Evet efendim, Yaprak Dökümü, önümüzdeki sezonda yine ekranda olmaya devam edecek. Yani hayranları, bir sezon daha Yaprak Dökümü''nü izleyebilecek...

kızlar ben necla nın kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmasına..

ali rıza beyinde sürekli neclaya kızıp leylanın suçsuz olduğunu düşünmesine deli oluyorum ..

leylada nejlada hatalı.. ali rıza bey sürekli neclaya kızıyor.. al birini vur ötekine..

oguz ve cevriye hanim..cok iyi bir cift olur...:roflol::roflol::roflol:.....

valla yaa cok dogru suyu cıktı zaten dızıde de oguzun cırkın karısı dıyo yaa leyladan sıkılınca gerı neclayla mı bırlıkte olacaksın:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…