Yaprak Dökümü - Kanal D

oguzun hayatina renk katar iste cevriye hanim sadun beyi hemsire kapti evlendi oguzada daha buyuk ne ceza olur bilemiyorum zavalla fikretin hayat cilesi bitmemis garibana cevriyeyi vermis nefret ettim kadindanda tahsinin surekli ANNE ANNE ANNE demesinden baska icraat yok cunku .................ayrica yeni sevketin tipi tam bir amele goruntusu yilik sey gulunce dahada igrenc oluyor eski sevket daha karizmatik daha hostu sanki nerden bulmuslar bu tipsizi anlamadim utanmasalar ibrahim tatlisesi oynatcaklardi bu kadar mi yanlis secim olur .........................bir sezon daha uzamis off arik ne sekilde uzayacak sakiz gibi

oguzun hayatina renk katar iste cevriye hanim sadun beyi hemsire kapti evlendi oguzada daha buyuk ne ceza olur bilemiyorum zavalla fikretin hayat cilesi bitmemis garibana cevriyeyi vermis nefret ettim kadindanda tahsinin surekli ANNE ANNE ANNE demesinden baska icraat yok cunku .................ayrica yeni sevketin tipi tam bir amele goruntusu yilik sey gulunce dahada igrenc oluyor eski sevket daha karizmatik daha hostu sanki nerden bulmuslar bu tipsizi anlamadim utanmasalar ibrahim tatlisesi oynatcaklardi bu kadar mi yanlis secim olur .........................bir sezon daha uzamis off arik ne sekilde uzayacak sakiz gibi

bencede yenı sevketten ben nefret etmıstım zaten menekse ıle halılde bu dızıde gorunce sok oldum :1shok: baya bı sonra gozum alıstı ama hala sevmıyorum hıc yakısmadı bence:1closedeyes: cevrıye ıyıce haddını astı bu bolumde ohhh gozlugunu kırdı attı ıyı yaptı hakettı teyrbıyesız kadın ınsanın sabrını sonuna kadar zorluyo

bende busabah tvde izledim yılbaşına kadar devammış dizi ben sevindim devam etmesini ama böyle yavaş ilerlersede zevki kalmaz

bir internet sitesinden okudum ismini vermem dogru olurmu bilmiyorum
bak canim kopyaliyorum

Ve sonunda karar açıklandı:

Yaprak Dökümü devam ediyor

Yaprak Dökümü''nün ekranda fırtınalar kopardığı ilk yayın yılının sonlarıydı. Dizinin yapımcı şirketi Ay Yapım''dan Mithat Topaç''la konuştum. "Bitiriyoruz Memet, diziyi bu sezon sona erdiriyoruz" dedi. Yaprak Dökümü, o zamanlar da reytinglerde birinciydi. Seyirciyle-sizlerle, köşemden çeşitli anketler yapıyor, nabızlarını(zı) yokluyordum. Yaprak Dökümü''nün fanatik-kemik bir izleyici kitlesi olduğunu, en çok da o anketlerden anlıyordum. "Yapmayın" dedim; "Bitirmeyin bu kadar iyi giden bir işi. Devam edin…"
Düşündüler taşındılar, bir sezon daha uzatma kararı aldılar. Çok da iyi yaptılar. Bir ekran fenomenine, bir yıl daha ekranda kalma şansı tanıdılar. Yaprak Dökümü, ekran macerasında, şu sıralarda üçüncü yılını tamamlıyor. Son günlerde, televizyonla ilgili her köşede yine Yaprak Dökümü''nün finaliyle ilgili tartışmalar-haberler var. Kısa bir süre öncesine kadar, ben de bu sezonun sonunda diziyi noktalayacaklarını sanıyordum. Ay Yapım''dan gelen bir telefonla, durumun böyle olmadığını anladım. Evet efendim, Yaprak Dökümü, önümüzdeki sezonda yine ekranda olmaya devam edecek. Yani hayranları, bir sezon daha Yaprak Dökümü''nü izleyebilecek...

önümüzdeki sezona daha ne katabilirler merak ediyorum
benim hiç kaçırmadan izlediğim bi dizi ama bi sezon daha uzatmasınlar bence
hele son haftalarda hiç hareket yok leylanın oğuzla gitmesini ailenin öğrenmesinden başka
aptal leyla ya :eek:klava:

Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; evlerinin yeni sahibi Mithat’ın baskılarından bunalan Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım, bir ev bulup bir an önce taşınmak için, yeni ev arayışlarını hızlandırıyorlar. Ali Rıza Bey ve ailesinin bir süre daha taşınamayacaklarını anlayan evin yeni sahibi Mithat, Ali Rıza Bey’in onayıyla birlikte eve yerleşir ve tadilata başlar. Ancak Ali Rıza Bey için baba evinde bir yabancı gibi yaşamak, her geçen gün daha da zorlaşmaktadır. Bu durumdan bir an önce kurtulmak isteyen Hayriye Hanım, ellerinde kalan kısıtlı parayla taşınabilecekleri bir ev bulur. Aynı günlerde yeni evinde, farklı heveslere kapılan Necla da, ailesinden gittikçe uzaklaşmaktadır. ılk başta suçu Ferhunde’de arayan Leyla, gerçekleri ortaya çıkaran fotoğrafı Necla’ya Oğuz’un yolladığını öğrenir. Leyla sonunda, Oğuz’un niyetinden emin olur. Yeni işinde her gün farklı bir tehditle karşı karşıya kalan Şevket, bambaşka bir yol izlemeye karar verir ve tehlikeleri ortadan kaldırmak için harekete geçer.Oğuz, Ceyda’yla evliliğini bitirmek için pazarlığa oturur. Ancak yenilginin acısını hazmedemeyen Ceyda, Ali Rıza Beyin karşısına çıkar. Taşınmaya karar verdikleri evin kaparosunu ödeyen Hayriye Hanım, evi almak için bir an önce tapuya gitme telaşındadır. Ancak Ali Rıza Bey’in gündeme oturan sürpriz kararı, bütün planları değiştirecektir...........................................................................................................bu aksamin ozeti yine miy miy miy devam etmez umarim birbirlerine bakislari portlete portlete 4saat aliyor 10dakika goz kontagi 3dkk konusma sekline dondu milleti aptal yerine koyuyorlar iyice konu yok uzadikca uzadi

bir internet sitesinden okudum ismini vermem dogru olurmu bilmiyorum
bak canim kopyaliyorum

Ve sonunda karar açıklandı:

Yaprak Dökümü devam ediyor

Yaprak Dökümü''nün ekranda fırtınalar kopardığı ilk yayın yılının sonlarıydı. Dizinin yapımcı şirketi Ay Yapım''dan Mithat Topaç''la konuştum. "Bitiriyoruz Memet, diziyi bu sezon sona erdiriyoruz" dedi. Yaprak Dökümü, o zamanlar da reytinglerde birinciydi. Seyirciyle-sizlerle, köşemden çeşitli anketler yapıyor, nabızlarını(zı) yokluyordum. Yaprak Dökümü''nün fanatik-kemik bir izleyici kitlesi olduğunu, en çok da o anketlerden anlıyordum. "Yapmayın" dedim; "Bitirmeyin bu kadar iyi giden bir işi. Devam edin…"
Düşündüler taşındılar, bir sezon daha uzatma kararı aldılar. Çok da iyi yaptılar. Bir ekran fenomenine, bir yıl daha ekranda kalma şansı tanıdılar. Yaprak Dökümü, ekran macerasında, şu sıralarda üçüncü yılını tamamlıyor. Son günlerde, televizyonla ilgili her köşede yine Yaprak Dökümü''nün finaliyle ilgili tartışmalar-haberler var. Kısa bir süre öncesine kadar, ben de bu sezonun sonunda diziyi noktalayacaklarını sanıyordum. Ay Yapım''dan gelen bir telefonla, durumun böyle olmadığını anladım. Evet efendim, Yaprak Dökümü, önümüzdeki sezonda yine ekranda olmaya devam edecek. Yani hayranları, bir sezon daha Yaprak Dökümü''nü izleyebilecek...

Yaprak dökümü artık sıktı , baydılar
Bu sezon bitiyor sanıyordum ama bu yazılanları okuyunca iyice hayal kırıklığına uğradım
Yaprak dökümü ve küçük kadınlar dizileri sayesinde kanal d yi televizyonumuzdan silecem.
iyice baydılar , annemde izliyor artık sinir oluyorum..
Daha ne kadar saçmalatabilirlerki hem diziyi
yaprak dökümü ve küçük kadınlar dizileri sayesinde salı ve çarşamba günlerim kabus oluyor bana..
Akşam gidiyimde kanalı siliyim bari..

Yaprak dökümü artık sıktı , baydılar
Bu sezon bitiyor sanıyordum ama bu yazılanları okuyunca iyice hayal kırıklığına uğradım
Yaprak dökümü ve küçük kadınlar dizileri sayesinde kanal d yi televizyonumuzdan silecem.
iyice baydılar , annemde izliyor artık sinir oluyorum..
Daha ne kadar saçmalatabilirlerki hem diziyi
yaprak dökümü ve küçük kadınlar dizileri sayesinde salı ve çarşamba günlerim kabus oluyor bana..
Akşam gidiyimde kanalı siliyim bari..

hakkat yaa artıkın daha kimi ne kılığa sokcekler merak ediyim yani şakkıdı
ali rıza emice yaşadıklarının travmasıyna travesti olur '' amaann bunca sene edepli yaşadımda noldi ..bundan sonna herşey zevk için'' der ve kendini otobana atarr -tatlicadiarzu-

deli garısı kankasıı yavuklusuna yazılır ve yatakta basılırlar..

sedef iice mıymıntı olmuştur artık konusurken sesi duyulmaz..

ferhunde hükümeti devişmiş sol seçmen tarafından ilah ilan edilmiştir şakkıdı şakkıdı

iyice saçmaladılar artık.
yaprak dökümü,dökülüyor,dökülüyor
yeniden topluyorlar yaprakları...

bir,leyla,bir necla safdışı.

romanla alakası kalmadı artık .
100.bölümde bitmeliydi.leyla,oğuz aşkı hiç inandırıcı değil maalesef........

Ceyda'ya ne sinir oldum :mymeka:
Sanki kendi sütten çıkmış ak kaşık :jeyyar:

reklam arası gireyim dedim :nazar:
ceydayı dövesim geldi sütten çıkmış akkaşık karı -tatlicadiarzu-
leylaya da acıdım mı desem :nazar:
necla zavallısı görmemişliği oynamayı devam ediyo
sırf evini göstermek için misafir istedi eve zalak yaa
alirıza hala ölmedi ya laelaelaelaelae bu ceydanın laflarına kafamçokkarıştı

X