- 9 Haziran 2007
- 7
- 0
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bundan sıkılınca nejlaya dönersin dediği yer süperd. Ceydada ahlak dersi veriyor unuttu kocasını aldattığını. Ali Rıza hastanede iyi yaptı nejlaya iyice aklamıştı o kendini. Oğuzun hala gözü neclada ilk iş ona msj attı valla dediğin gibi nejlayla oğuz tekrar bir araya gelirmi gelir. Cem de inat olsun diye leylayla aşk yaşar belki :))
Bence Oguz Neclaya donecek, Necla Cemi disari atacak, o paralari da Oguzla yiyecek
Sonunda Leyla hem Neclayi, hem Oguzu hemde kendisini öldürecek
fikretin kocasi daha bir enterasan annesini neden geri getirdi gozleriyle goruyor kulaklariyla duyuyor fikrete yapilani ane anne anne baska icraat yok bu kadar sessiz kalinir mi yeminle esim boyle yapicak bir gunu o evde gecirmem annelik biir geline bunlari yaptirma luksunu getirmez cavriye hanimi ya biran once oldursunler senaryoda yada koca bulup evlendirsinler fikreti verem edicek ilkini kanserden oldurmus bu kizida veremden oldurcek ogluda hala anne anne anne der gezer
vallahi kizlar kizmayin ama ben Ali riza beye sinir oluyordum tuhaf agir baba tavirlari milleti bakislariyla bile ayiplar gibi bakmasi, ahlak dersleri hep ben babayim hareketleri ne oldu kimseyi kinamiycaksin hersey geldi basina o sertligi katiligi herseyi ben bilirim tavri olmadi iyi evlat yetistirmek kas catmaya benzemez, Hayriye hanimdan hic bahsetmiyorum madem olgunlugun konumun hayat bakisin sert Hayriye hanimi es secmek bile hata kadin cahil,gormedik,akli fikri zengin damatlara kizlarini yamamakti iste sonuc ama leylaya kizmaya bile gerek yok insan bu kadar zavalli birine acir sadece ama en cok ferhundeye sevindim yapayanliz kaldi hayatta. etme bulma dunyasi zehiri kendini zehirledi bence sevketten bahsetmeye bile gerek yok bosanma ilanini almis eve mujde diye geliyor be gerizekali o eve ferhundeyi saran sensin, baban karsi ciktigi halde, unuttu simdi kurtulmus mujdesini istermis salak hele bu yeni sevket direk gerizakali tipi var, olan Ayse ye oldu yazik o yasta bir cocuk icin ne travma ne kotu ornekler yazik oh be icimi doktum
ben bu habere cok sevindim,hihoyyyther hafta carsambayi iple ceken biri olarak,,,,,,
yaprak dokumu 1 sezon daha oyniycakmis....yani bu sezon son degiiiil:lepi:
ben bu habere cok sevindim,hihoyyyther hafta carsambayi iple ceken biri olarak,,,,,,
Gerçektenmi o zaman leylayla cem önümüzdeki sezon kesin beraberler :)