Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ali riza bey olur hayriyede yeni ev sahibiyle evlenir belki oguzun birlikte olmadigi bir tek cevriye hanim kaldi
kizlar yaprak dokumunu normalde bu sezon bitiriceklerdi ama vazgecmisler devam ediyorlarmis
aslinda bitirselerdi daha iyiydi
vazmigeçmisler??? ala ala niyeki, çok uzadi bence tadi kaçti
kizlar yaprak dokumunu normalde bu sezon bitiriceklerdi ama vazgecmisler devam ediyorlarmis
bitmiyormuş canım malesef anacım o ali rızabeyde ne dirençli adammış herbölümde dedim ki aha adam bu kez kalpden gidecek ama helal olsun iyi direndi sonunda kriz geçirdi ama filmide sona taşımayı başardı dedik ama malesef bitmiyomuş bu adamın çilesi bitecek gibi görünmüyo:1shok::1shok::1shok:bitmiyormu
:1shok::1shok::1shok:bitmiyormu
oğuz eğer diziden çıkarılmışsa senaryo gereği kaçacak yada ölecek o zaman leylanın hali ne olur evlide değillerki üzerine bişey kalsın,
bu arada kızın gerçekten fıstık
oğlum kaçırabilir dikkat edin :roflol:
bitmiyormuş canım malesef anacım o ali rızabeyde ne dirençli adammış herbölümde dedim ki aha adam bu kez kalpden gidecek ama helal olsun iyi direndi sonunda kriz geçirdi ama filmide sona taşımayı başardı dedik ama malesef bitmiyomuş bu adamın çilesi bitecek gibi görünmüyo
ayrıca bi uyuz şevket gitti yerine daha beteri geldi ya bu kadar acizmi kaldılar oyuncu bulmakda o fevkalede kadroya üzgünüm ama şevket secimi çok yanlış
ooh içimi döktüm iyi geldi zaten bugün hasta ve gıcık bi moddayım sırnaşık şey
nerden duydun bunu:1shok:
oguz ve cevriye hanim..cok iyi bir cift olur...:roflol::roflol::roflol:.....
oguz ve cevriye hanim..cok iyi bir cift olur...:roflol::roflol::roflol:.....