Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ali Rıza bey beyin kanaması geçirince aklı yerine geldi kızlarının ne haltlar karıştırdığını idrak etti...
he vallaha ne güzel kırdı
valla kımseyı kınamamak lazımmm bızlerın basına gelmeyecegı ne malummm rabbım kımsye yasatmasın seytan bu bırının aklını celdımı vaykı o ınsanın halıneee hayatın ınsana ne vercegı bellı olmazz ama fazlada dikkate almamk lazımmm sonucta bu bır dızııııama bujna benzer bır olayy komsummuz yasamıstıı kızkardesı kadının esını alıp kacmıstılarrrtabı adam sımdıı ıkı kız kardesle beraber yasıyor kıskardesler bırbırıne kuma oldular yanııı rabbım uzak gotursunnnnn dusmannım basına bıle vermesın cok kotu bır olayy
benim kızım bile diyoki, ben olsam gözlük yerine cevriye hanımın kafasını kırardım diyo :roflol:
Fragmanda oğuzla leylanın sarılıp konuştukları sahne heleki leylanın mesajı senin çektiğini biliyorum çok dürüstüz ortak noktamız var gibi bişeyler söylemesi. Ne ilginçti. Önceden depresyondaydı ama şimdi profosyonel bir psikopat olmuş. Bir insan ailesine ancak bu kadar düşman olur.
oğuzda leylada gitgide kafayı yiyolar kaydirigubbakcemile3 ceyda oğuza dedi ya bundan sıkılınca neclaya dönersin diye koptum ya kaydirigubbakcemile3 ama neclada çok kıskandı oğuzla leylayı ve çokta belli etti... bide neclayla cem ayrılıp necla tekrar oğuza dönmesin delikafadulden olur mu olur valla.....