Yaprak Dökümü - Kanal D

sanki leyla sonunda oğuzla gerçekten mutlu olacak gibi. Tabi oğuz gerçekten değiştiyse

neclayada sinir oldum nasıl böyle bişey yapar deyip duruyo kendisi sanki zamanında daha kötüsünü yapmamıştı.

kızlar fragmanında leyla şey dedi msj senin görderdiğini biliyorum dedi oğuza

108. Bölüm Fragmanı

[dailymotion]video/x8ulpb_yaprak-dokumu-fragmany-108-bolum-8_shortfilms[/dailymotion]

ee tolga karel diziden kovulduysa yine biryerlere tüyecek demektir oğuz benneyaptımki

Bahtsız leyla delikafadulden

Heehh kocakarı fikret sıyırmış sonunda..
içime daralalr geliyodu vala onun o çok bilmiş halinden..
accık renklenmiş sanki..
bu oğuz bu leylayı gene ortada bırakacak sankim kıslar:KK43:(((
ya bi leyla bu kadar saf olabilir mi?
bir oğuz bu kadar şeytan olabilir mi?
ferhunde de bi haltlar karıştıriy ama çözemedim..

Ali Rıza bey beyin kanaması geçirince aklı yerine geldi kızlarının ne haltlar karıştırdığını idrak etti...

valla kımseyı kınamamak lazımmm bızlerın basına gelmeyecegı ne malummm rabbım kımsye yasatmasın seytan bu bırının aklını celdımı vaykı o ınsanın halıneee hayatın ınsana ne vercegı bellı olmazz ama fazlada dikkate almamk lazımmm sonucta bu bır dızııııama bujna benzer bır olayy komsummuz yasamıstıı kızkardesı kadının esını alıp kacmıstılarrrtabı adam sımdıı ıkı kız kardesle beraber yasıyor kıskardesler bırbırıne kuma oldular yanııı rabbım uzak gotursunnnnn dusmannım basına bıle vermesın cok kotu bır olayy

Ben dün ferhunde ye şaşırdım ali rıza bey in hastalanmasına ne kadar üzüldü ama evde kızlarından daha çok ali rıza bey e saygı gösterir ve korkardı ve ne kadar doğru soyledı sızın aile namusdan söz ederken kızlar neler yaptı beni kınadınız dedi kendi sanki sütten çıkmış ak kaşık sanki ama yine de doğru söyledi leyla ya deli hayatını kendi elleriyle bitirdi dedi.. oğuz bence tekrar yüzüstü bırakır leylayı baksanıza onun suratına adam olmuş gibi bir hali varmı????

valla kımseyı kınamamak lazımmm bızlerın basına gelmeyecegı ne malummm rabbım kımsye yasatmasın seytan bu bırının aklını celdımı vaykı o ınsanın halıneee hayatın ınsana ne vercegı bellı olmazz ama fazlada dikkate almamk lazımmm sonucta bu bır dızııııama bujna benzer bır olayy komsummuz yasamıstıı kızkardesı kadının esını alıp kacmıstılarrrtabı adam sımdıı ıkı kız kardesle beraber yasıyor kıskardesler bırbırıne kuma oldular yanııı rabbım uzak gotursunnnnn dusmannım basına bıle vermesın cok kotu bır olayy

kesinlikle kınamamak lazım dogru ama insan birindendemi ders almaz,herkes yaptıgını unutuyo valla:eek:klava:

Fragmanda oğuzla leylanın sarılıp konuştukları sahne heleki leylanın mesajı senin çektiğini biliyorum çok dürüstüz ortak noktamız var gibi bişeyler söylemesi. Ne ilginçti. Önceden depresyondaydı ama şimdi profosyonel bir psikopat olmuş. Bir insan ailesine ancak bu kadar düşman olur.

Fragmanda oğuzla leylanın sarılıp konuştukları sahne heleki leylanın mesajı senin çektiğini biliyorum çok dürüstüz ortak noktamız var gibi bişeyler söylemesi. Ne ilginçti. Önceden depresyondaydı ama şimdi profosyonel bir psikopat olmuş. Bir insan ailesine ancak bu kadar düşman olur.

oğuzda leylada gitgide kafayı yiyolar kaydirigubbakcemile3 ceyda oğuza dedi ya bundan sıkılınca neclaya dönersin diye koptum ya kaydirigubbakcemile3 ama neclada çok kıskandı oğuzla leylayı ve çokta belli etti... bide neclayla cem ayrılıp necla tekrar oğuza dönmesin delikafadulden olur mu olur valla.....

Bence Oguz Neclaya donecek, Necla Cemi disari atacak, o paralari da Oguzla yiyecek
Sonunda Leyla hem Neclayi, hem Oguzu hemde kendisini öldürecek

oğuzda leylada gitgide kafayı yiyolar kaydirigubbakcemile3 ceyda oğuza dedi ya bundan sıkılınca neclaya dönersin diye koptum ya kaydirigubbakcemile3 ama neclada çok kıskandı oğuzla leylayı ve çokta belli etti... bide neclayla cem ayrılıp necla tekrar oğuza dönmesin delikafadulden olur mu olur valla.....

Aynen bundan sıkılınca nejlaya dönersin dediği yer süperd. Ceydada ahlak dersi veriyor unuttu kocasını aldattığını. Ali Rıza hastanede iyi yaptı nejlaya iyice aklamıştı o kendini. Oğuzun hala gözü neclada ilk iş ona msj attı valla dediğin gibi nejlayla oğuz tekrar bir araya gelirmi gelir. Cem de inat olsun diye leylayla aşk yaşar belki :))

X